EK DERS KATLİAMI

daha önce aldığının üstüne 250 ytl kadar ekle

Hadi Canim Yani Ben 300 Alyodum şimdi 500 Mü Alcam Vayyyyyyyyyyyyyyyyy çok Secindim Be.arkadaşim çokkk Sağol

hayırlı olsun hocam güle güle harcayın ek dersinizi :))

600 ytl ye yakın bi ücret alırsınız hocam...hayırlı olsun yeni göreviniz...

Bulunduğum Ilçede Yeni çocuk Gelişimi Bölümü Açildi Bende Bir Ilk öğretimde Anasinifinda Görevliyim Fakat Ilçe Milli Eğitimi Liseye De Gönüllü Olarak Derslere Girmemi Istediler Acaba Ben Lisede Ki Derslerden Ek Ders Alma Imkanim Var Mi Böyle Bi Durumla Karşilaşan Veya Bir Bilgisi Olanlar Yardimci Olursa Sevinirim

gönüllülük diye bir şey asla olmaz hocammmm....kımse kımse babasının çocugu değil... eger derse girersenız ekders hatta görevlendırme oldugu için dolmuş varsa dolmuş gidiş-geliş ücretini dahi isteme hakkınızzz var.... haklarınızı iiyice araştırmanızı ve bilmenızı isterım iyi gunler...:)

peki hocam sen ne yapardın benim yerimde olsan küçük bi ilçedesin kadrolu anasınıfı öğretmeni sensin ve sabahcısın ve 12:20 işin bitiyor liseye çocuk gelişimi bölümü açılması için uğraş veriyorsun ek dersin zaten full yoksa tabiki alma şartın olsa niye almayacaksın ve çocuklar bi haftadır dersleri boş sen ne yapardın küçük bi ilçe oldğun için zaten öğleden sonra yapcak bişey de yok yoksa tabiki sende haklısın kimse saff değil babasının hayrına çalışcak kadar ama bazen mecburiyetten oluyor

Çok sağolun hocam bilmediğim içn çok merak ediyordum sürekli nete giriyordum o yüzden bunun böyle olduğunu bilmiyordum ilk defa böyle bi olayla karşılaşıyorum en azından 6 saatte olsa emeğimiz boşa gitmemiş olur teşekkürler.....

Arkadaşlar Bayramlarda Artik Ek Dersler Kesilmiyor Bilginiz Olsun önümüz 29 Ekim Cumhuriyet Bayarmi

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR efil1981... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

Arkadaşlar kadrosuz usta öğreticilerin ramazan bayram tatilindeki ders ücretleri kesildi mi?

zaten kesılmemsı lazım bızde katılıyoruz pekı 23 nısandan sonra 1gun tatıl oluyo ya ogundemı paramız kesılmıcek

Arkadaşlar üzgünüm ama kötü bir haberim var ben bu gün yapılan ek dersimize göz attım.Ramazan bayramı haftasında sadece pazartesi gününü tam vermişlerdi diğer günlere 1 er saat yazmışlardı. Neden diye sorduğumda maaş karşılığı dersini tamamlayamadığınız için dendi.Bu olay bana çok saçma geldi.Neymiş efendim bayram tatilinde ders ücreti kesilmeyecekmiş!!! Bir taraftan kes başka taraftan ver.Ne anladım ben bu işten!!!

Bu arada kadrosuz usta öğreticilerin,arefe günü yarısı kesildi bayrama yani 12 sinde zaten yok.diğer günler tam.

Arkadaşlar bugün öğrendim.Usta öğreticiler 29ekim ek dersini alamıyormuş.Bilgisi olanlar varsa mesaj yazabilirse sevinirim.

Neden Ki Talha

Bizler sadece girdiğimiz saat ücretini alıyormuşuz. Pazartesi tatil olduğu için vermiyorlar.Ellerinde resmi yazı olanlar varsa bizleri bilgilendirirlerse sevinirim.

arkadaşlar usta öğretici sözleşme kağıdında milli ve dini bayramlarda çalışmadığımız için ücret alamıyoruz o madde gözüme çarpmıştı...sözleşme kağıdında net şekilde para alamıyacağımız yer alıyordu.

Arkadaşlar müdür günlük planı imzalatmadığınız için ekdersi yani her 10 saate verilen (ders dışı hazırlık) + 1'i kesebilir mi? Bunun resmi bir dayanağı var mıdır?

aman yarabbi neler oluyor çok şaşırdım bilgim yok hocam

Arkadaşlar müdür günlük planı imzalatmadığınız için ekdersi yani her 10 saate verilen (ders dışı hazırlık) + 1'i kesebilir mi? Bunun resmi bir dayanağı var mıdır?

10 saate 1 saat ücret ödemesi plan imzalatma ile kesilemez. 15 yıllık merkez okul yöneticisiyim böyle bir saçmalık duymadım.Planın günlük imzalatılması ile ilgili olara bir disiplin problemi yaşanmış olabilir ama bu ücret kesimine mazeret olama .
siz planı imzaya götürmeyerek suç işlemiş olabilirsiniz ancak ücretinizi kesen idareci daha büyük bir suç işliyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri