Bulunduğum Ilçede Yeni çocuk Gelişimi Bölümü Açildi Bende Bir Ilk öğretimde Anasinifinda Görevliyim Fakat Ilçe Milli Eğitimi Liseye De Gönüllü Olarak Derslere Girmemi Istediler Acaba Ben Lisede Ki Derslerden Ek Ders Alma Imkanim Var Mi Böyle Bi Durumla Karşilaşan Veya Bir Bilgisi Olanlar Yardimci Olursa Sevinirim
peki hocam sen ne yapardın benim yerimde olsan küçük bi ilçedesin kadrolu anasınıfı öğretmeni sensin ve sabahcısın ve 12:20 işin bitiyor liseye çocuk gelişimi bölümü açılması için uğraş veriyorsun ek dersin zaten full yoksa tabiki alma şartın olsa niye almayacaksın ve çocuklar bi haftadır dersleri boş sen ne yapardın küçük bi ilçe oldğun için zaten öğleden sonra yapcak bişey de yok yoksa tabiki sende haklısın kimse saff değil babasının hayrına çalışcak kadar ama bazen mecburiyetten oluyor
Arkadaşlar üzgünüm ama kötü bir haberim var ben bu gün yapılan ek dersimize göz attım.Ramazan bayramı haftasında sadece pazartesi gününü tam vermişlerdi diğer günlere 1 er saat yazmışlardı. Neden diye sorduğumda maaş karşılığı dersini tamamlayamadığınız için dendi.Bu olay bana çok saçma geldi.Neymiş efendim bayram tatilinde ders ücreti kesilmeyecekmiş!!! Bir taraftan kes başka taraftan ver.Ne anladım ben bu işten!!!
Bu arada kadrosuz usta öğreticilerin,arefe günü yarısı kesildi bayrama yani 12 sinde zaten yok.diğer günler tam.
Bu arada kadrosuz usta öğreticilerin,arefe günü yarısı kesildi bayrama yani 12 sinde zaten yok.diğer günler tam.
10 saate 1 saat ücret ödemesi plan imzalatma ile kesilemez. 15 yıllık merkez okul yöneticisiyim böyle bir saçmalık duymadım.Planın günlük imzalatılması ile ilgili olara bir disiplin problemi yaşanmış olabilir ama bu ücret kesimine mazeret olama .fatimesaglam şunu yazdı:Arkadaşlar müdür günlük planı imzalatmadığınız için ekdersi yani her 10 saate verilen (ders dışı hazırlık) + 1'i kesebilir mi? Bunun resmi bir dayanağı var mıdır?
siz planı imzaya götürmeyerek suç işlemiş olabilirsiniz ancak ücretinizi kesen idareci daha büyük bir suç işliyor.