(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
yaa lütfen istanbuuuuulll:(((((((

düğünüme 14 gün kalıyoooo:(((((şehir dışı hayal banaaa!.

bende geldim :) bursa olsa malum düğün telaşem var :D

eğerki haziranın 3.hafta sonu derseniz istanbuldayım o hafta 18-19 tarihi için istanbul uygundur :) amma yanar döner oldum yaw

ben gelemiyorum ama istanbul bursa en uygunu

biz sanırım ancak msn den toplanacağız :D

biz istersk olur öğretmenm (((: elbt rabbmde nasp ederse..

o tarıhlerde ıstanbulda olcam semınerde katılabılırım ıstanbul olursa :)

istanbull süper olur

haremde buluşup şöyle kız kulesine karşı kahve keyfi ardından haremden eminönüne vapur sefası aslında 1:30 saatlik boğaz turları oluyor sürekli onlara da gidebiliriz... geçen gittiğimde geçkalmıştım gidemedim üzüldüm :(

haremde buluşup şöyle kız kulesine karşı kahve keyfi ardından haremden eminönüne vapur sefası aslında 1:30 saatlik boğaz turları oluyor sürekli onlara da gidebiliriz... geçen gittiğimde geçkalmıştım gidemedim üzüldüm :(

hımmmmmm kız kulesine karşı kahve keyfi hiç de uzak gelmedi bana :))))

bende eminönü ve vapur sefası ve martılara simit atma fikrne bayıldm öğretmenm (((: bu arada sizi verdğnz adrestn ekldm özlem öğretmnm ltfn beni onaylrmsnz (((;

onayladım hocam :)

ben face kullanmıyorum burdan katılırım artık!..bence de iyi fikir anadolu yakasında buluşma karşılayabilirim sizi..otobüsle gelecekler için zorluk olabilir yalnız!..olumsuzluklarını da düşünmek gerek!..

merak etmeyin arkadaşlar ben hepinizden önce inip hepinizi karşılarım yapmadığım şey değil yani :)))

teşekkrler özlem öğretmenm..ben yapacğnz her plana uyablrm ve seve seve yardmda edeblrm ((((:

eee ben napcam tarih nedir arkadaşlar.neyseki ablam var orda gidip aynı gün dönemem yoka.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri