Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
- Web sitesi
- www.facebook.com
erkek öğretmenlerimizde katılabiliyor mu
))
Özlen Hocam Sen, gezi fotoğraf ve sosyal etkinlikten mi bahsetmişssin, buna hayır denir mi ya...
sonuna dek varım. fotoğraf çekinmek için değil(kendi adıma) fotoğraf çekmek için varım...)
Fotoğraf düzenlemeleri Senden Amma...![]()
biz büyük bir aileyiz ve bay-bayan gözetmiyoruz hocam HERKES KATILABİLİR .erkek öğretmenlerimizde katılabiliyor mu))
çok memnun oluruz sueda hocam katılımınızdanben de gelebilirim il sorunum yok her ile giderim bekarım özgürümçok yorulduk birbirimize destek olur tanışır kaynaşır eğleniriz.hatta 1 ile gitmeyelim tur yapalım derim tamam fazla abarttın demezseniz . bence güzel olur çünkü birbirimizi yine en iyi biz anlarız.meslektaşlarım bu konuyu takip edeceğim. bir öneri isterseniz güneydoğu turu olabilir şöyle gündüz gezmeli gece türkülü köfteli.1 il seçelim derseniz madem ankara olabilir.
sen yaparsın canııımmmmmsüper bir fikir özlemcimama ben de katılmak isterim deee benim ailemin izin vermesi biraz zor gibi gelmem içiiinn
amaaa şansımı zorlarsam gelebilirim belkii
)))
Anlıyorum hocam şimdilik tavsiyeleri alıyorum bakalım ortak bir karar verelimhocam benim düğün hazırlıklarım var haftasonları hep dolu oluyorum...istanbul olsaydı çok iyi olurdu(((
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!