(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
erkek öğretmenlerimizde katılabiliyor mu :)))

konuyu ben başlatmadım ama bence katılmanızda bir mahsur yok. şahsen sevinirim katılım çoğaldıkça:)

e özal hocam da gelecek serkan hocam buyrun gelin..bence en uygun istanbul gibi..seve seve rehberlik ederim..tarihi yerlerin öykülerini anlatırım sizlere..herkes gelsin lütfen:)) öğretmen kimliklerini unutmayın müze kartlar için:))))

Özlen Hocam Sen, gezi fotoğraf ve sosyal etkinlikten mi bahsetmişssin, buna hayır denir mi ya...

sonuna dek varım. fotoğraf çekinmek için değil(kendi adıma) fotoğraf çekmek için varım...:))

Fotoğraf düzenlemeleri Senden Amma...:)

ohh ohhh sizin de katılmanızdan onur duyarım özal hocam makinanızla birlikte ama :)))) gezerken içime dert olmasın kim çekecek fotoğrafı diye :))) tabi ki düzenlemeler benden ;)

benim,bağlantım kopmuştu,bir daha giremedim...bayağı katılımcı çıkmış ben yokken :)

ben de gelebilirim il sorunum yok her ile giderim bekarım özgürüm:) çok yorulduk birbirimize destek olur tanışır kaynaşır eğleniriz.hatta 1 ile gitmeyelim tur yapalım derim tamam fazla abarttın demezseniz . bence güzel olur çünkü birbirimizi yine en iyi biz anlarız.meslektaşlarım bu konuyu takip edeceğim. bir öneri isterseniz güneydoğu turu olabilir şöyle gündüz gezmeli gece türkülü köfteli.1 il seçelim derseniz madem ankara olabilir.

süper bir fikir özlemcim :) ama ben de katılmak isterim deee benim ailemin izin vermesi biraz zor gibi gelmem içiiinn :( amaaa şansımı zorlarsam gelebilirim belkii :))))

neslhn öğretmenm,serkan öğretmnm,özal öğretmenm lütfen gelinnn...ve herks gelsn ne olur,müthiş olur hepmz bi arada...hayali bile çok güzel (((:

ben de gelebilirim il sorunum yok her ile giderim bekarım özgürüm:) çok yorulduk birbirimize destek olur tanışır kaynaşır eğleniriz.hatta 1 ile gitmeyelim tur yapalım derim tamam fazla abarttın demezseniz . bence güzel olur çünkü birbirimizi yine en iyi biz anlarız.meslektaşlarım bu konuyu takip edeceğim. bir öneri isterseniz güneydoğu turu olabilir şöyle gündüz gezmeli gece türkülü köfteli.1 il seçelim derseniz madem ankara olabilir.
çok memnun oluruz sueda hocam katılımınızdan :) gönül ister ki tur yapalım ama bazı arkadaşalrımızın çocuğu var bu yüzden bu haylimizi gerçekleştirmemiz biraz sıkıntı olabilir.Ankara ortak nokta gibi bence de bende öyle düşünüyordum da arkadaşlardan öneri bekliyordum.

süper bir fikir özlemcim :) ama ben de katılmak isterim deee benim ailemin izin vermesi biraz zor gibi gelmem içiiinn :( amaaa şansımı zorlarsam gelebilirim belkii :))))
sen yaparsın canııımmmmm :))) Evdekilere benim selamımı söyle geçen vedalaşamadan geldim onlarla da dediğim gibi benim slm söyle Özlem beni bekliyor çok kızıyor de :))))

ankarada pek gezemeyiz ama:((

arkadaşlar ANKARA sanırım ortak nokta gibi sizler nedersiniz ???? il adını koyalım artık diyorum ANKARA'yı onaylayanlar ??? onaylamayanlar il tavsiyesinde bulunsun.Sonrada tarihi belirleyelim.malum tatil geliyor.

hocam benim düğün hazırlıklarım var haftasonları hep dolu oluyorum...istanbul olsaydı çok iyi olurdu:((((

aslında bi fikrim daha var da NEVŞEHİR desem :))

hocam benim düğün hazırlıklarım var haftasonları hep dolu oluyorum...istanbul olsaydı çok iyi olurdu:((((
Anlıyorum hocam şimdilik tavsiyeleri alıyorum bakalım ortak bir karar verelim

Özlem hocam Ankara uygun diyeceğim ama olurda gelemezsem (Allahtan bir aksilik olmazsa gelmek istiyyorum) boş yere fikir belirtmiş olmak istemem.

Kanımca büyük şehirlerden birisi olursa iyi olur gibi. (gezme, alışveriş, mekan bolluğu, katılım sayısı).. hani bu işlerden anlayan biri varsa tur olursa 1-2 günlük gazi gibi. o daha süper olur :)))

Ankara bana 9 saat sürüyor. gelmem çok zor.. İstanbul, Bursa, Eskişehir, İzmir, Balıkesir... İyi olurdu sanki :))

ben hala istanbul diyorum...tabii gönlüm kocaeli den yana ama ,istanbul,adapazarı,bolu olabilir...

arkadaşlar tarihi güzellikler diyorum nasıl olur diyorum :) İstanbul ağırlıkta sanırım ama bende her istanbula gittiğimde hasta oluyor arkadaşlar giderde gezemezsem içime çok fena dert olur :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri