(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
İstanbul,
Bursa,
Eskişehir,
İzmir,
Balıkesir,
Adapazarı
Ankara
şimdilik seçenekler bunalr arkadaşlar başka tavsiyesi olan ?? sonra oylamaya sunup ortak bir karar verelim

ben iyi ederim sizi özlem hocam:)))))

Ben gelemiyorum iyi eğlenceler

neden hocam daha tarihimiz belli değil?

Ben gelirim inşallah ama sanırım İzmir, Manisa, Aydın, Denizli gibi illere gelebilirim... Gerçekten buluşmak çok isterim..

Ben gelirim inşallah ama sanırım İzmir, Manisa, Aydın, Denizli gibi illere gelebilirim... Gerçekten buluşmak çok isterim..
tabi ki bizler de çok isteriz hocam hep birlikte olmayı hemen sizin önerilerinizi de ekliyorum ;)

İstanbul,
Bursa,
Eskişehir,
İzmir,
Balıkesir,
Adapazarı
Ankara
Manisa,
Aydın,
Denizli

şimdilik seçenekler bunalr arkadaşlar başka tavsiyesi olan ?? sonra oylamaya sunup ortak bir karar verelim

hocam anket mi yapsak:)))

O zaman ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün benim doğduğum yer dediği SAMSUN'da buluşalım herkes kendi şehrini seçiyor bende Samsun istiyorum :D:D:D

Özlem Hocam aslında bölge bölge düzenleseniz daha iyi olmazmıydı? İşin aslı ben yöneticiliklerin de bölge bölge verilmesini daha doğru buluyorum. Neyse konumuz bu değil ama Gezilerimiz konusunda elbette her ilde olamaz lakin ege bölgesi, akdeniz bölgesi, karadeniz bölgesi gibi 7 bölgede düzenlense, o bölgelerde de hangi ilde olacağını anketler yaparak ya da talebe göre belirlense... Nacizane fikrim bu tabi..

Özlem Hocam aslında bölge bölge düzenleseniz daha iyi olmazmıydı? İşin aslı ben yöneticiliklerin de bölge bölge verilmesini daha doğru buluyorum. Neyse konumuz bu değil ama Gezilerimiz konusunda elbette her ilde olamaz lakin ege bölgesi, akdeniz bölgesi, karadeniz bölgesi gibi 7 bölgede düzenlense, o bölgelerde de hangi ilde olacağını anketler yaparak ya da talebe göre belirlense... Nacizane fikrim bu tabi..
hocam çok güzel bir düşünce bu şimdilik zamanımız biraz az gibime geliyor çünkü tatil geliyor ve herkes memleketine ve kendi tatiline başlayacak.öyle büyük bir organizasyonu değerlendireceğim ama ;)

arkadaşlar gözlemlerime göre bir çok kişi istanbul konusunda hem fikir sanırım ?

İSTANBUL diyenler kimler bi durum değerlendirmesi yapalım.

ben istanbul diyorum...baştan dediğim gibi:))

Doğru hocam vakit az. Hal böyle olunca büyük ihtimal İstanbulda olacak. Zaten gezilecek en güzel en fazla yer de orda var. Neyse bakarsınız kısmet olur, yolumuz düşer geliriz :) hayırlısı olsun bakalım...

Doğru hocam vakit az. Hal böyle olunca büyük ihtimal İstanbulda olacak. Zaten gezilecek en güzel en fazla yer de orda var. Neyse bakarsınız kısmet olur, yolumuz düşer geliriz :) hayırlısı olsun bakalım...
gönlümüz gelmenizden yana hocam hangi ildeydiniz siz ?

valla benim düğün işi olmasa her şehre gelirdim arkadaşlar ama son 1 ayım kaldı:(((((o yüzden yoğun geçiyo!...kusuruma bakmayın...inanın ben de çok severim gezmeyi farklı yerler görmeyi..ama işte şartlar şimdilik izin vermiyo!..

ilk tercihim kocaeli ikinci tercihim istanbul benim de. ay atama tercihleri gibi yazdım:) buluşma konusunda 26 yı açamıyorum :)

sanırım istanbula gidiyoruzzz (((: peki tarih bellimi...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri