(buluşma)''İSTANBUL'' okulöncesi forum öğretmenleri toplanıyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:50
ay evet selvi yaa...şimdi senin msjnı okuyunca farkettm kafiyeleri..inan sadece içimden gelenleri yazıyorum..belki ondandır...dilden değl,kalpten döklyr kelmlr..

iyi yapmışsınız hocam,sıraladığınız yerler bana uyar....hepsi gördüğüm yerler ama sizlerle gezmek bambaşka olucak :) ayrıca elif hocam,bayıldım o şairane cümlelereee :) üstünde birazcık oynama yapılsa,çocuklara şiir diye ezberlettiririz valla :)

Artı olarak istediğiniz mekanlar varsa söyleyn..misal pierlotti olabilir..miniatürk olabilir..ne bileym duyduğunuz bi yer..adalar diycem oraya ama oraya 1 gün yetmez kendi başına.

biraz düşüneyim hocam,mutlaka tekliflerim olacaktır :)

aslında adalara gitme fikri çok şahane de , malum vakit darlığı :(

kızlar okulları ve semnerleri asıp şu geziyi uzatsakmı ne,selvinin bekarlığa veda partsi gibi olurmşş..2 gün yeteckmi birbirmze doymaya ya,tadı damağmzda kalack sanki..bu arada ben fena halde alışknlk yaparm demedi demeyn..((((;

benim de 19 unda bi yakının düğünü varmış çok kızıyor bana gelmezsen diye :(

yaaaaaa:((((((((18 i yapalım o zmn tarihi..

pazar günü akşammış Allahtan cumartesi sizlerleyim ama inşallah :)

inşallah:))))siz olmazsanız çok eksik oluruz hocam:)))fikir babası olup da gelmemek olmaz:)))

sizi tanypta tanıyamamak büyük kayıp olurdu özlem öğretmenm..önce inş diyerek mutlaka geln ltfen diyorum (((;

bende iki taraftanda mahrum kalmak istemiyorum :(
ama siz merak etmeyin cumartesi sabahtan sizlerle cumartesi akşam binip esk gelirim pazar akşamda burayı hallederim artık :)

kısalğna gönlm razı olmsda..tamam inş öğretmenm (((;

kesin tarih ne zaman 17-18-19 ise çok rahatlıkla sizlere katıla bilirim :D o tarihte gebzedeyim

istanbul kesin ise konu başlığını değiştirelim istanbul buluşması diye :) duyan gelir o zaman daha güel olur

tek tek okudum yazılarııııı hahahahah :) canlar bir günde hem camlıca tepersi,kız kulesi sonra karsıda kumpir tekne turu felan biraz zor olmaz mı bir o taraf bir butaraf :))))) İstanbulsa gelmeye calışacagım bende ama bu kadar koşturma yorar beni yaşlıyım ben hahahah..... En azından ben olmasamda fikir veriyim sizlere.... Avrupa yakasında olursanız,sultanahmet iyi fikir oradanda haliç minyatürkk mesela.... Ortaköyy takıcılar kalktı bilginize gezmeye takıcı yok eskisi gibi ama kumpir yiyip bogaz turu yapabilirsiniz ordandaa,dönüş yapanlar için istanbul trafiğini hesaba katın derim hafta sonu berbattır... Karsı taraftada Nihal hocamın dediği gibi kız kulesine karsı bir kahve,ordan çamlıcaya cıkmak ta güzel bir fikir...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri