Atanamayanlar da buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
ama acılan dava var görev ve sorumluluk cercevesinde calsıtırlmaları yasak ,zaten ücretli ögretmenlige iptal davası var er-gec kaldıralacak okul öncesinde ücretli ögretmenlik ya sözleşmeli ya kadrolu alım olacak seklinde ve bu dava kazanıldıgı için usta ögretici basvuruları iptal edildi 10.000 sözleşmeli alım oldu yoksa usta ögretici adı altında senelerdir oldugu gibi olacaktı ilk istenen rakam 17,000 idi o yüzden 7000 ihtimaller içinde en kuvvetli olanı acıkcası...biliyorsunuz ilkögretim zorunlu oldugu senelerde 27 puanla alınan arkadaslar olmus bizde neden olmasın degilmi okul öncesi zorunlu ise.... böyle düsünmek lazım ...sınıf sayıları ve ögretmen sayıları artılarak giderilmeli bu magduriyet...

mezun olmadan önce girilmiş olan KPSS puanları gecersiz diye biliyorum yanılıyormuyum arkadaslar...mezun olduktan sonraki girilen puanların gecerliligi var diye biliyorum,arkadaslarımdan öyle duymustumm?

43 ile atanaları duydum diğer sayfada bu doğru mu acaba?

evet yeliz gelir gelmesine de ama alım ne kadar olacak ? benimde 45,603 puanım 40 düser diye düsünüyorduk herkes aynı düsüncede idi,,ya 10 bin alım olmadı yada baska seyler oldu cünkü ben sıralamada 7000-8000 sırada idim, yada kasımda kadrolu alımla sözleşmeli arkadaslardan bir kısmı kadro alacaktır ama daha 7000 sözleşmeli alınması gerekiyor bilmiyorum ne olacagını tahminim bu dogrultuda sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar lütfen paylasın olumlu - olumsuz....
seninle puanımız yakın arkadaşım benim umudum var açıkçası hoş çok yıkıldım ama bu atamada çok zormuş tercih yapıp umutlanıp atanamamak arkadaşlarımın hepsi atandı inşallah bu defa sıra bizde. bi de sıralamaya nasıl ve nerden bakıyosun yardımcı olursan sevinirim.şimdiden teşekkürler

Rabbim yüzümüze bakar inşallah da atanırız arkadaşlar...
akıl sır ermiyor meb e...
eşimle o kadar hazırlanmıştıkki benim atanacağıma olmadı yaaa...
bir gelişme olursa birbirimizi haberdar edelim olur mu?
7 bin öğrt. daha alınır tahminimce...
ama bu kasım mı şubat mı bilmiyorum...
hayırlısı olsun...
ama bu kadar gerildiğimi inanın hiç hatırlamıyorum:((((

arkadaşlar moralimizi bozmayalım bence kasım ve şubatta alım olur gibime geliyor çünkü daha 7000 kişiye daha ihtiyaç var bana kalırsa kadrolu atamak yerine yine kısıtlamaya gidilir ve sözleşmeli alınır.önümüzde kasım ve şubat ataması var öncelikle kasım ataması için bişeyler yapalım yetkili kişilere mail atsak işe yarar mı acaba?bu yıl atanamazsak seneye sözleşmelilerden puanı yüksek olanları kadroya geçirirler

bu arada benim puanımda 45,426 arkadaşlar.... çok düşük çokkk..... :(((

senin bu 7 bin dediğin olursa açık kalmaz sınava giren herkez alnır ama ben sanmıyom okuyanları ve önlisans ları ücretli diye çalıştırılar

arkadaşım bence olur başatn zaten 17000 kişi için maliyeden onay istemişler eğer maliye bütçesinden kısmayıp kabul etseydi zaten herkes atanacaktı o nedenle alımları parça parça yapıyorlar.anlıyacağınız benim hala umudum var sizinde olsun umarım atanırız.

arkadaşlar atanamadım diye üzülmeyin sakın.bakın ben atandım da ne oldu gidemiyorum çünkü atandığım yerde insan yaşarmı diye merak ediyorum çok araştırdım oranın emniyetine bile danıştım sakın hocam buraya gelme diyor:((( anlayacağınız gidemiyorum bir fırsattı elimden kaydı:(((

neresi hocam orası?

arkadaşlar atanamadım diye üzülmeyin sakın.bakın ben atandım da ne oldu gidemiyorum çünkü atandığım yerde insan yaşarmı diye merak ediyorum çok araştırdım oranın emniyetine bile danıştım sakın hocam buraya gelme diyor:((( anlayacağınız gidemiyorum bir fırsattı elimden kaydı:(((

arkadaşım nereye atandığını merak ettim doğrusu...çok mu kötü bir yermiş

şanlıurfa harrana bağlı soğmatar diye bir yer sözde turistlerin geldiği bir yer ama su yok elektrik yok netten bakın bana hak vereceksiniz arkadaşlar :(

urfaya 73 km harrana 43 km uzaklıkta

şanlıurfa harrana bağlı soğmatar diye bir yer sözde turistlerin geldiği bir yer ama su yok elektrik yok netten bakın bana hak vereceksiniz arkadaşlar :(

senin adına çok üzüldüm gerçekten hevesin kursağında kalmış resmen ben atanamayan biri olarak aman atanayımda neresi olursa olsun diyordum demek ki öyle dememek gerekiyormuş

arkadaşım soğmatara kaç puanla atandınız

kesinlikle o şekilde dua etme hayırlısı hangisi ise o olur inş.gideceğin yer çok önemli terör yok ama yaşanılacak bir yer de değil

57.8 puanla atandım

manisa ve izmir köylerini çok yazmıştım manisa beklerken neler oldu kısmet diyorum her şerde vardır bir hayır :(((

arkadaşlar burda 37 puanla istanbula atanan olmuş öyle yazıyor ne kadar doğru bilemiyorum ayrıca 71 alan 21.tercihi işaretlediği halde atanamayanda varmış bu nasıl iştir aklım almıyor kpss sıralamasını açıklasalardı bu sorun olmazdı.mebin başı bu konuda çok ağrıyacak sanırım

dengesizlik olduğu doğru ama kısmet diyorum herkes için hayırlısı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri