Atanamayanlar da buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
nasıl olur arkadaşım 48 ler bile atandı tercih hatası felanmı acaba
yok arkadaşım tercih hatası falan değil. milli eğitim müdürlüğüne de onaylattım. 71 ile atanamayanlar da varmış. ilk 20 gelmedi. benden yüksekler gitti diyelim. 21 nasıl olmadı.mantıklı mı sizce? kafayı yemek üzereyim akşamdan beri:(

arkadaşlar bende 41,464 le atanamadım bu sene ilk kez girmiştim inanın bir kere bile açmadım kitabı çalışmadan girdim anlayacağınız. Yetmezmiş gibi kitapçıkta bitirdiğim ve emin olduğum soruları cevap anahtarına geçiremedim sürem yetmedi eğer öyle olsaydı büyük ihtimalle 55 alırdım. Ama olsun nasip bu sene çalışıp önümüzdeki sene giricem . Açıkcası üzülmüştüm ama 71 le atanamayanlar varsa benim yaptığım şımarıklık olur zaten herkes için hayırlısı olsun

yok arkadaşım tercih hatası falan değil. milli eğitim müdürlüğüne de onaylattım. 71 ile atanamayanlar da varmış. ilk 20 gelmedi. benden yüksekler gitti diyelim. 21 nasıl olmadı.mantıklı mı sizce? kafayı yemek üzereyim akşamdan beri:(
Nasıl oluyor gerçekten bu iş ya saçmalık peşini bırakma bu işin sor bakalım pzt günü olur mu öyler şey kafalarına göre mi yaptılar.

evet araştırcam şimdi arkadaşlar bakalım nolcak:(

Nasıl oluyor gerçekten bu iş ya saçmalık peşini bırakma bu işin sor bakalım pzt günü olur mu öyler şey kafalarına göre mi yaptılar.
Burası Türkiye herşey olur şaşırmamak lazı

AYLİN özel öğretim yöntemleri ONDA DA MI YANLIŞ SORU VAR MES.GELİŞİMDE DE 2 SORUDA ŞIKLARDA VER O YANLIŞLAR BUNLAR MI YAKTI Kİ BİZİ ARAYIP GÖRÜŞTÜN MÜ CANIM
özel öğretim yöntemlerinde yanlış soru yoktu fakat 10 soru kadar bayağı çeldirici sorular vardı.Kitaptan dip köşe sormuşlar.Ben 4 sınıfta ilk defa tek dersten büte kaldım.Bütte sorular daha kolay olur diye duymuştum ama gerçekten birçok derste çok zor sormuşlar. Bu sene zaten 2 staj dosyası hazırla ,yardımcı kitap yoktu gerçekte çok zor bir yıl geçirdik. Allah büte kalan kazamayan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun inşallah en kısa sürede atanırız.

48.444 ün atandığını biliyorum... 46 kesinlikle atanamadı...

47.775 in atandığı söyleniyo

hocam baraj tahminlerinize düştü demektir.ben baştan beri yorumlarınızı takip ediyor ve çok mantıklı buluyordum.değerli yorumlarınız için teşekkürler.tabi bir de durumek diye bir arkadaşımız vardı çok isabetli tahminler yapan onuda unutmayalım.haksızlık olmasın:)))

arkadaşlar bende atanamadım.Puanım 42.172 inşallah bizde atanırız.kasımda yedi bin atama daha olacak diyorlar.Ama bu bir söylenti tabi.İnşallah bizde atanırız yoksa seneye kaldık :(:(

42.172.bende atanamadım arkadaşlar.bugün sinirden bu siteye baya cevap yazdım.Benim sansm düşük gibi ya.Sizce tekrar atama olursa atanabilirmiyim arkadaşlar?

evet araştırcam şimdi arkadaşlar bakalım nolcak:(
arkadaşım ne yapmayı düşünüyosun ben pazartesi bakanlıkla görüşcem aradım bugün ama tabi kimse yok benim puanım 71 olmaması ikansızdı nasıl oldu da atnamadım bilmiyorum. telefondan sonuç alamazsam salı ankaradaym

arkadaşım ne yapmayı düşünüyosun ben pazartesi bakanlıkla görüşcem aradım bugün ama tabi kimse yok benim puanım 71 olmaması ikansızdı nasıl oldu da atnamadım bilmiyorum. telefondan sonuç alamazsam salı ankaradaym

bende çok aradım açan olmadı bende ankarya gştmeyi düşünüyorum. dilekçe yazıp vericem. yazılı cevap isteyeceğim. duruma göre bakıcaz artık:( birbirimizi haberdar edelim.

arkadaşlar 62.721 ile 21. tercihle de atanamadım:(

benim arkadaşım 48 le muş merkeze atandı.21. tercihle

56.255 atanamadim bÜtten dolayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

47.720 ile atanamadım :/ 21 de istemiyorum demiştim...

onlar site düzenlesinler gösteriş yapıp göz boyasınlar anca başka bi bildikleri yok

tabİ dÜzenlİycekler yenİ kurbanlari geldİ bankalari kayit yaptiracak adamlar ona ÇaliŞiyor bİzİmle İŞlerİ bİtecek demİ ama

tabi ki yaptırdım. onay belgemi de aldım ama neden atanamadım ben de bilmiyorum :( araştırıyorum şimdi. minimum puanları bir açıklasalar iyi olcak

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri