Atanamayanlar da buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan edacarter15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
umutla... evet adın gibi umutla bekliyoruz ...bunlar olması gerekenler ve yakın seyler...sana söyle diyeyim...Deniz mavidir mavi ise umut...yüreğimizi mavi tutalım arkadaslar...[/QUO
benim yüreğim mavi ve benim hala umudum var ne güzel yazmışsın arkadaşım

bence acele etme biraz bekle kasım atamasını olmazsa sonra dersaneye gidersin bence

gündüz bir arkadaşımla konuştum... kasımda 17 bin öğrt. alınacakmış dedi... ama içinde okulönce öğrt. var mı bilmiyorum dedi..... kafam karıştı.... ssaassrrre içlerinden 7 bincik bize ayırsalar ne olur ki:P

benim puanım 37 küsür ve hala bit umut var içimde geçen sene hiç çalışamadım kpssye evliyim çocuğum var ve usta öğretici olarak çalıştım sabah 6da kalktım 1 saat yol teptim hayırlısı umudumu hala kaybetmedim

dersaneye gitmek yada sonuç olarak KPSS ye hazırlanmak özellikle de düşük puanlı adaylar/öğretmenler için herzaman gerekli değil midir?

sözleşme ömür boyu sürmüyor bildiğim kadarıyla, kadrolu olmak için yüksek puan gerekmez mi?

rica ederim yeliz ne demek...umutla evet görüşürüz en ufak haberde birbirimizi bilgilendiririz yelizin de dediklerine katılıyorum ve su bir gercek 3 tane acık varken hala 1 gözüküyor okullardaki acıklar bu alımla kapanmıs olması mümkün degil ...ayrıca sırnak'a 1. atamada giden arkadasımla konustum az önce 6 ögretmenlermiş ama 45,50 cocuk varmıs...urfadaki diger arkadasımda dediki buraya atandım ama okul yok muhtara sormuss o okul yeni yapılıyor insaatı yeni basladı demiş muhtarda...daha okullar acılacak cocuklar gelecek ögretmenler gelecek vs... umut bitmedi...ist. zorunlu oldugunu varsayalım 10bin ist. için alması gerekir sadece...zorunlu olan illere tercih sırasında baktıgımda gördüklerime sasırdım bazı
illerde 15,20 acık vardı zorunlu ilde 15,20 bilemedin 40 acıl olması normal mi? yani eksiklikler varr ve bunların giderilmesi lazım en kısa zamanda her iki taraf acısından da ögretmen atanacak okullarda da ögretmen ihtiyacı kapanacak o zaman herşey yoluna girer herkes mutlu sekilde görevini yapar ...

gündüz bir arkadaşımla konuştum... kasımda 17 bin öğrt. alınacakmış dedi... ama içinde okulönce öğrt. var mı bilmiyorum dedi..... kafam karıştı.... ssaassrrre içlerinden 7 bincik bize ayırsalar ne olur ki:P
7000 ayıracaklar görürsünüz arkadaşlar

sözleşmeliden kadroya gecmek mümkün evet atandıktan sonra puan cok önemli degil esitlik söz konusu hizmet puanı önemli ve sicilin vs... sonucta 60ile atanan sözleşmeli ögretmenle 50 ile atanan esit haklardan faydalanıyor hizmet süresi .puanı sicili vs.. önemli...arkadaslar KPSS iyi ögretmen kötü ögretmen kriteri degil olamaz daa... bunları düsünmeyelim ..KPSS eşit sartlarda oraya gelmeyen insanların eşit sartları elde etme yarışı gibi ben öyle algılıyorum... KPSS yeterlilik degil ama sistem işte... diyecek söz yok...

inşallah alınır kasımda yada hiç alınmasın başlıyalım bu senede ücretli kafamız karışmasın ya yeter..

sözleşmeliden kadroya gecmek mümkün evet atandıktan sonra puan cok önemli degil esitlik söz konusu hizmet puanı önemli ve sicilin vs... sonucta 60ile atanan sözleşmeli ögretmenle 50 ile atanan esit haklardan faydalanıyor hizmet süresi .puanı sicili vs.. önemli...arkadaslar KPSS iyi ögretmen kötü ögretmen kriteri degil olamaz daa... bunları düsünmeyelim ..KPSS eşit sartlarda oraya gelmeyen insanların eşit sartları elde etme yarışı gibi ben öyle algılıyorum... KPSS yeterlilik degil ama sistem işte... diyecek söz yok...

KPSS'yi sistem olarak kabul etmezsek öss ye ne diyeceğiz o zaman,
öss sınavı varsa KPSS sınavı illaki olmalı,

öğretmen atanması için sizin bir sistem öneriniz var mı? Türkiye şartlarını da düşündüğünüz taktirde

bence KPSS torpil vs önüne geçtiği için yine de güzel bir sistem

sözleşmeliden kadroya geçişi anlayamadım? illaki er geç kadroya geçiyormu sözleşmeliler, yoksa bir süre sonra kapı önüne koyulma durumları var mı?

yada şöyle sorayım, gittiğimiz yerde ücretli öğretmenler çalışıyorlar, şimdi onları işten çıkartacaklar değil mi? bizim çalışacağımız yere kadrolu gelme ihtimali yok mu?

Ya arkadaşlar abartmayın artık yaaa... Bu puanlarla atanma hayalleri kurup bir de çok emek sarfedip hakkınız varmış gibi mail atmayı filan planlıyorsunuz... Bu kadar hazırcı olmayın... Tabiki atanmak çok iyi olur ama biraz da emek sarfederek olsa daha güzel olur bence..Sizler armut piş ağzıma düş istiyorsunuz pes...

oranın neresi olduğunu çok merak ettim.

hayır sözleşmeli ögretmenin yerine kadrolu vs. atanmıyor sizin tabirinizle kapı önüne konulma durumu söz konusu degil siz ücretlinin yerine gidebilirsiniz. sizin oldugunuz yere sınıfa kadrolu gelemez kadrolu 4/a sözleşmeli 4/b ücretli 4/c oluyor rahat olun evet sözleşmelilerin kadroya gecirilmesi söz konusu ama 4,5 yıldır calısan sözlesmeliler var kademe kademe olacaktır herkesin bir anda kadrolu olacagı zor gibi..

Ya arkadaşlar abartmayın artık yaaa... Bu puanlarla atanma hayalleri kurup bir de çok emek sarfedip hakkınız varmış gibi mail atmayı filan planlıyorsunuz... Bu kadar hazırcı olmayın... Tabiki atanmak çok iyi olur ama biraz da emek sarfederek olsa daha güzel olur bence..Sizler armut piş ağzıma düş istiyorsunuz pes...

sana katılmıyorum bu bölümü zor şartlar altında okuyarak emek sarfettiğimizi düşünüyorum ayrıca bu kadar açık varken ve bu fırsat bizlere verilmişken elimin tersiyle itemem yine de bir umutla burda birlik olduk şansımızı deniyoruz böyle düşünmene üzüldüm açıkcası

arkadaslar neden sunu kabul etmiyoruz bu alımların cok olmasının ve puanların düsmesinin tek nedeni zorunlu egitim kapsamında olmasıdır yıllar önce yine ilkögretimin zorunlu oldugu yıllarda vs.. 27 ile atanan ögretmenler vardı neden birbirimizi sucluyoruz elimizde ögretmen diploması var bu alanda emek verdik tabikide isteriz sartların iyi olmasını verilen sartları degerlendirmeyi lütfen anlamaya calsıalım birbirimizi

bence düşük puanla atanmışların bir suçu yok, ilk atananlar hakkını yasalar çerçevesinde başka şekilde aramalı

bunları düşünerek yazdığını sanmıyorum. bu nedemek ya. 4 yıl eğitim al sonunda sınava tabii tutul ve gel bunu savun. var mı böyle bişey ya. kpss seni hangi boyutlarda ölçüyo . yüksek puan almak seni kaliteli eğitici kılıyo mu. öyle armut piş ağzıma düş tarzında gelmedik biz buralara ( demiyorum ki öyle gelenler yoktur bu ayrı konu ama herkesi aynı kefeye koyma, bu aöf de var örgünde de var)

arkadaşlar bende şırnaktayım bütten dolayı atanamadım ne yapacağımı bilmiyorum çok büyük bir şanstı atamalr bizim için ama kaçırdık.ama bıktım artk şu sınav sonuçları açıklansada rahatlasak ne zaman açıklanacak duyan yok mu??????????????:3613411xz:

meker64

"slm benim durumumda olan kimse yokmu.Ben 8 yıldır usta öğretici olarak çalıştım.Okulu bitirene kadarda 40 yaşını geçtim,yaştan dolayı atanamıyorum. benim durumumda olanllar lütfen birleşelim,"

Aynı konumda olanlardan biri de benim.O kadar düşük puan alımdan sonra sanırım insanlar bencillikle ne yapacaklarını şaşırdılar. Bir kişi ücretli çalışan öğretmenleri bile gereksiz kişiler gibi görmeye başlamış.47 den düşük puanlıların alımından sonra da onlar da çekip gideceklermiş.İnsaf artık!

meker arkadasım memurlar bizde bir dilekçe ver senin durumunda olan arkadaslarım var onlarda doldurup personel meb yollayacaklar evet haklısınız suan herkes kendi derdinde normal ama..egitim-sen 40 yas magduriyetini gidermek için dava acıyor mutlaka sende örnek dilekçeyi doldur ve yolla ....umarım herkes için herşey gönüllerince olur...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri