İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Atanamayanlar da buraya

tomurcuk09 şunu yazdı:
tabi ki yaptırdım. Onay belgemi de aldım ama neden atanamadım ben de bilmiyorum 🙁 araştırıyorum şimdi. Minimum puanları bir açıklasalar iyi olcak
21 İde İŞaretledİnmİ pekİ??
49.986 ile atanamadıım tek umudum kasım ve şubat atamaları inşallah umudumuz sönmez arkadaşlarda hepimiz atanırız
tomurcuk09 şunu yazdı:
tabi ki yaptırdım. onay belgemi de aldım ama neden atanamadım ben de bilmiyorum 🙁 araştırıyorum şimdi. minimum puanları bir açıklasalar iyi olcak
21 işaretlediysen eğer muhakkak ama muhakkkak atanmış olman gerekirdi ilginç..
işaretledim işaretlemez miyim hiç. atanan arkadaşların puanlarını görünce deli olacağım🙁 bakalım nolcak ankaraya gitmeyi düşünüyorum. gerçekten çıldırmak üzereyim 🙁 atanan arkadaşlar adına sevindim herkesi de tebrik ediyorum.
tomurcuk hiç üzülme arkadaşım inş en kısa zamanda sende hakkın olanı alacaksın.o işte büyük bir yanlışlık var düzeltmemeleri imkansız.
allah yardımcın olsun tomurcuk.
atanamayan arkadaşlar çoğunluk gitti biz kaldık puanlar bu kadar düşmüşken bizimde atanmamız için ne gerekiyorsa yapalım.bu yıl atandık atandık bir daha atanmamız biraz zor gerekirse mail yağmuruna tutalım yetkili kişileri gelin birlik olalım ne dersiniz?
bana bu atanamayanlar mezun durumda değil yada 40 yaş sınırına takılmış gibi geliyor...
tomurcuk09 şunu yazdı:
sağol nirvana. düzeltirler umarım
yaş kaç hcm?
arkadaşlar aranızda hataylı olupta osmaniye ye atanan var mı...
bende atanamadım.puanım çok düşük.bu yıl umudum kalmadı.dua ediyorum seneye yine böyle bir şans verilsin diye.birşey daha son atanan 47 küsürle atandığı söyleniyor şubatta falan atama olursa 47'den sonrakilerin atanma şansı ne olur merak ediyorum.fikri olan söylesin.
tabikide 47 den sonrasını da alacaktır ama bunun dısında 60 -70 gibi puanlarla atanamayanlarda onlardan sonra eger sayı yeterliyse 47 den asagıya dogru düsecektir puanlar yani bir önceki atamaya bakın 65 dekalmıstı ordan baslanarak alındı yeni alımlarda da aynı yol izlenecektir ...dua edelimki alım cok olsun...
bende atanamadım arkadaşlar...
dersaneye gitmeyi düşünüyorum...
işi şansa bırakmamak lazım...
sizce kasımda veya şubatta tekrar alım olur mu bizlerden?
çünkü 17 bin usta öğreticiyle kapanmayan açıkları sözleşmeli ya da kadrolula tamamlayacaklar....
buna göre şimdilik daha 7 bin açık var...
of yaaa .... bütün arkadaşlarım atandı...,
darısı başımıza....
arkadasım 17 000 bin alım usta ögreticilik iptalinden dogan bir acık aslında yani 7000 alım olursa ki muthemeldir bu sözlesmeli olacaktır diye düsünüyorum...acık kapandımı ki!... hayır asla kapanmadı,ön lisanslı ve hala okumakta olan arkadaslar bu acık olan yerlerde lisanslılardan önce ilçe mem basvurarak calısamaya cokkkk önceden baslamıslardır,mutlaka sizinde etrafınızda vardır... öglen saatlerin 1. atamada sözleşmeli atanan arkadasımızın yanına 3 tane ön lisanslı arkadas atamamız yapıldı diye gitmiş bugün burda okudugum bir sey...benimde etrafımda ön lisasnlılar ve mezun olamayn arkadaslarım ilk günden beri sınıf alıp calsımaya basladılar bile... bizim ne olacagımız belli degilken onlarınki belli idi yani.... herkes kendi cephesinden haklı atanan,atanamayan,yüksek puanla doğuya giden, düsük puanla merkezi yerlere yerleseneler vs... yani herkes haklı ....
bende atanamayanlardanım 45.765 ile moralimizi bozmayalım arkadaşlar 65 47 düşmüşse 47 40 kadarda iner gibi geliyor bana siz ne dersiniz?
ya puan daha ne kadar düşecek arakadaşım ben artık düşeceğini sanmıyom ben bi bütten dolayı böyle kaldım dersaneye kayıt oldum geçmişe singer çekiyom.artık önüme bakıyom sizde öyle yapın başlayın ders çalışmaya
evet yeliz gelir gelmesine de ama alım ne kadar olacak ? benimde 45,603 puanım 40 düser diye düsünüyorduk herkes aynı düsüncede idi,,ya 10 bin alım olmadı yada baska seyler oldu cünkü ben sıralamada 7000-8000 sırada idim, yada kasımda kadrolu alımla sözleşmeli arkadaslardan bir kısmı kadro alacaktır ama daha 7000 sözleşmeli alınması gerekiyor bilmiyorum ne olacagını tahminim bu dogrultuda sizler ne düsünüyorsunuz arkadaslar lütfen paylasın olumlu - olumsuz....
senin bu 7 bin dediğin olursa açık kalmaz sınava giren herkez alnır ama ben sanmıyom okuyanları ve önlisans ları ücretli diye çalıştırılar

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.