AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrb arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim oyun gözlem,sistematik gözlem,gelişim raporunu nasıl doldurdunuz bana örnek gönderir misiniz

mrb arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim oyun gözlem,sistematik gözlem,gelişim raporunu nasıl doldurdunuz bana örnek gönderir misiniz

arkadasım senin yazdığin bu formları dolduracakmıyız kılavuzda ole bısey yazmıyor tam olarak dosyamızda neler bulunacak kolay gelsın

arkadaşlar bildiğim kadarıyla o formları doldurmayacağız. sadece gözlem yaptığımız öğrencilerin kısa gelişim raporu olacak

merhaba arkadaşlar msj larınızı okudum siteyide yeni keşfettim.bende çalışıyorum usta öğratici olarak dersler evlilik vs. çok zotlanıyorum.staj yaptığım yerde de biraz zıtlaştık. öğretmen bana abla dedirtiyo düşünebiliyomusunuz öğretmenlik stajında daha neler neler çok kötü bir mumele var.istenmeyen insan muamelesi.işin açıkcası dosya notuna güveniyorum inş. geçerim sizlerinde allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar 4. sınıf staj dosya örneği olan varmı

herkese geçmiş olsun ! staj bitti sonunda :)

evet herkese geçmiş olsun...nasıl geçti nasıl bitti anlayamadım hala....bana çok çabul bitti gibi geldi....en zoru da sabah erken kalkmatı....

staj bitti.Sınavlardanda başarılı olursak geriye zor olan kpss kalıyor.Hayırlısı artık.

bende umutlu değilim çünkü tek amacım önce okulu bitirmek...kpss'ye öylesine giricem...ama seneye ilk önceliğim kpss olacak

staj bitti sonunda çok şükür hepimize geçmiş olsun:36_7_8::36_7_8:
plan hazırlayıp beğendireceğim diye nevrim döndü ssaassrrressaassrrressaassrrre
bu hafta plan hazırlama derdi yok üzerimden kocaman bir yük varmış çok şükür kalktı:36_11_12::36_11_12:

aynen arkadaslar valla su raporu teslım ettım ya bır yuk kalktıkı omzumdan bırde nasıl zor hazırladım bır bana sorun kızım 6.5 aylık o bır yandan aglar ben yazmaya ugrasıyorum duzeltmekler yapıyorum ama sukurkı bıttı su fınallerıde atlatırsak ınsallah hayırlısıyla cok ıyı olcak bakalım ınsallah herkes hayırlısıyla verı derslerını bıtırırırız hepımız amınnnn

arkadaşlar burdaki mesajları okuyunca anladım ki herkesin ortak derdiymiş staj...nihayet bitti ama bugünkü sınavda materyal geliştirme ve işitme dersi soruları çok zordu...yarın da ruh sağlığı felan Allah herkese kolaylık versin başarılar diliyorum... bütünlemeye kalmadan mezuniyet belgemizi almak nasip olur inşallah...

aynen katılıyorum neydi o işitme öyle ya....okuyorum anlamıyorum....beni çok zorladı valla...

arkadaşlar staj notlarının ilki açıklanmış

evet ark aacıklanmıs ben 97 almısım

4.sınıf uygulama dersinden geçme barajı kaç arkadaşlar. Bilgilendirirseniz sevinirim.

galiba kimsenin bilgisi yok.55 almışım geçer mi acaba?:(

galiba kimsenin bilgisi yok.55 almışım geçer mi acaba?:(
ortalan 50 olunca geçersin diye biliyorum tıpkı diğer dersler gibi
stajda kala yok diyede duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum

tecrübeli arkadaşlar ben de bu yıl 3.sınıfa geçtim ayrıca usta öğreticiyim bu yıl staj yerim kendi çalıştığım okul olabilir mi yoksa rektörlükten belirlenen okul mu olacaqkk.ayrıca nes cel arkadaşım çokk haklısın sana katılıyorumm.

üniversite seni anaokuluna atıycak fakat 3. sınıfta usta öğreticilik yaparsan sen kendi okulunda uygulama yapıp raporlarını uygulama öğretmenine okutacaksın onun yönergeleri doğrultusunda hazırlıyacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri