AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba 4.sınıflar.arkadaşım için bir bilgi gerekiyor.
arkadaşım aöf 4.sınıf ama çalışmıyor.çalışmayan kişilerin stajları nasıl oluyor.haftada bir günmü staja gidecek yoksa hergünmü.çalışmayanların srajı nasıl oluyor.şimdiden teşekkür ederim.

haftada 1 tam gün gidiliyorr.sabahtan akşama kadar stajda olacak arkadaşınn

mrb arkadaşlarbende 4.sınıf oldum.bilgialış verişinde bulanabilirsek çok mutlu olurum.yardımlarınızı bekliyorum

sonunda dil ve kavramı verip bende dörde geçtim arkadaşlar artık aranızdayım :):)

hadı bakalım alttan 2 dersle 4 gectım bu sene buthıç calışmadım hepımızın hakkında hayırlısı olsun

teskur:congratulationscut4

sonunda dil ve kavramı verip bende dörde geçtim arkadaşlar artık aranızdayım :):)

semoşum özlettin kendini evlendik ama foruma devam canım arkadaşım benim dersleri geçtin tebrik ederim:congratulationscut4

mrb arkadaşlar bende 4. sınıf öğrencisiyim. çalışıyorum evliyim çocuğum var bu seneyi nasıl atlatacağım bilmiyorum.birbirimize yardımcı olursak sevinirim.

arkadaşlar merak ettiğim araştıryorum bir bilgi bulamadım ben şuan 3, sınıfım ama öğrenmek istiyorum özel üniverstelere yüksek lisansa başvurabilmek için bir sınav puanı lazım mı ne sınavına girmemiz gerekiyor ve bir de diploma notu kullanılıyormu bir bilgisi olan varmı araızda

stak konusu benıde cok tedırgın edıo gecen sene cektıgım cıleyı dusununce dahada tedırgın oluyorum.. ALLAH yardımcımız olsun....

sevgili azize bende 2 çocuk annesiyim usta öğreticiyim oğlum 1,sınıf kızım 8.sınıf stajım var kpss var ve hepsinide başarmak istiyorum.Allahtan yardım diliyorum.Sizlerinde Allah yardımcısı olsun

Katibim , merhaba ben de 35 yaşındayım 1 kızım var 2.sınıf öğrencisiyim. Sen benden daha şanslısın
ben 38 yaşında mezun olucam allah nasip ederse. inşallah eder. kpss ye mezun olacağım sene girebiliyorum sadece sonra maalesef şansım yok. İnşallah bende sene kaybetmeden okulumu bitirip kpss yi başarmak istiyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun bir taraftan da benim. hepinize başarılar diliyorum.

merhaba arkadaşlar ya ben 3. sınıfım ama sizden bir ricam var.Mümkünse uygulama dersi ile ilgili birazcık da olsa bilgi verir misiniz?Tanıdığım kimse yok ve bu dersi çok merak ediyorum.Neler yapıyoruz sınıfta.Sadece gözlem mi?Bazılarınız korkuttu beni.Ben bazen sizizn sayfanıza da giriyorum e tecrübelisiniz ne de olsa.

utkudem 3 sınıfta sadece gözlem yapıyosun bende 4 sınıfım 4 sınıftada günlük planı uyguluyosun sendeki klavuza göre yapacaksın hiç korkma,klavuzdaki sırayı takip et yeter

evet arkadaşlar bende 4 sınıfım 20 aylık kızım var,okuldersleri kpss ve kızım ve eşim nasıl yaparım nasıl ederim bilmiyorum .Allah hemizin yardımcısı olsun amin.

bende artık 4. sınıf öğrencisiyim.ama çok korkuyorum ikizlerle nasıl olacak nasıl yapıcam.bu ay sonu iki yaşlarına giriyorlar.

utkudem 3 sınıfta sadece gözlem yapıyosun bende 4 sınıfım 4 sınıftada günlük planı uyguluyosun sendeki klavuza göre yapacaksın hiç korkma,klavuzdaki sırayı takip et yeter

bende 3, sınıfım dosya hazırlanmıyor mu etkinlik yaptırılmıyor mu........?

slm arkadaşlar... 4. sınıftayım ve staj ne zaman başlıyo ve de hangi okula gonderıldıgımızı nerden öğrenıyrz? bi türlü bu soruların cevabını bulamıyrmda yardımcı olursanız çok sevinicem ...teşkrler

4.sınıf stajıyla ılgılı bılgısı olan arkadaslar detaylı bırsekılde bılgı verırmısınz..sımdıden tesekkurler

şubat gıbı başlıyor 14 hafta sürüyor eğer değişmemişse...

peki hangi okula çıktığını öğrenebilecğimiz bir site falan var mı ? çünkü postayla çok geç geliyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri