esradnlr bende 2 yarım gün staja gidiyorum.1 yarım günü kabul etmediler.bide 4 yaştayım.sabah staj okulumdayım,öğleden sonrada kendi okulumdayım.geçen seneki arkadaşlar 1 yarım gün gittiler bu sene kabul etmiyolar.değişen ne oldu bilmiyorum.istanbulda isen hangi okula yarım gün staja gidiliyo bana yazar mısın?
merhaba.ben 3.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda usta öğreticiyim.uygulama dersi ile ilgili öğrenmek istediğim sorular 3.sınıf paylaşım başlığı altında cevaplanmadı bu nedenle geçen seneki tecrübelerinizden yararlanmak istedim.uygulama dosyamı kendi görev yaptığım okula göre mi yoksa üniversitenin belirlediği uygulama okulana göre mi yapacağım afalladım kaldım.bu zamana kadar hazırladığım dosya ve gözlemler uygulama okuluna göre oldu ve hayali bir dosya.çünkü merkeze uzak bir yerde görev yaptığım için uygulama okuluna gitmek ve orayı gözlemlemek için hiç fırsatım olmuyor.kendi okuluma göre yapsam bu kezde dosya kabul olmuyor neden çünkü yarım gün oysa uygulama tam gün .ne yapacağım şimdi bilgisi olan hocalarım aydınlatabilir mi beni?şimdiden teşekkürederim.
teşekkürederim bilgilerin için fakat kasabada görev yaptığım için bir sınıf var yani benden başka anasınıfı öğretmeni yok artık bi şekilde çaresine bakacağım.kendi okulunu gözlemliyosun ama kendini değil senden kıdem olarak üstün bir öğretmeni kadrolu veya 4. sınıf olan öğretmeni gözlemliyosun raporlarını ona göre yapıyosun çünkü senin usta öğretici olduğunu üniversite biliyor. başarılar!
merhaba** arkadaşlar iyiki bu site varda da hiçbir örnek vermeyen öğretmenlerin yerini dolduruyo tşk ederim şimdiden * arkadaşlar ben**normalde**5 yaş**öğretmenine verildim ama**çok kalabalık olduğu için dağıttım yaptılar**6 yaşa**verildim**eee**uygulama**ben 5 yaşta gözüküyorum**ama uygulama**ve dosya**6yaş** ne olcak
sizce**buro**hocanın gurubunu biliyormudur** yoksa**kalcam hiç uğruna
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!