AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çalışmayanlarda haftada 1 gün gidiyoorrr......aynı yanii.......bu arada ben de burdayım hepinize kolay gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

esradnlr bende 2 yarım gün staja gidiyorum.1 yarım günü kabul etmediler.bide 4 yaştayım.sabah staj okulumdayım,öğleden sonrada kendi okulumdayım.geçen seneki arkadaşlar 1 yarım gün gittiler bu sene kabul etmiyolar.değişen ne oldu bilmiyorum.istanbulda isen hangi okula yarım gün staja gidiliyo bana yazar mısın?

istanbulda değilim izmirdeyim canım
ama bu kadar adaletsizliğe sinirleniyorum..

merhaba.ben 3.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda usta öğreticiyim.uygulama dersi ile ilgili öğrenmek istediğim sorular 3.sınıf paylaşım başlığı altında cevaplanmadı bu nedenle geçen seneki tecrübelerinizden yararlanmak istedim.uygulama dosyamı kendi görev yaptığım okula göre mi yoksa üniversitenin belirlediği uygulama okulana göre mi yapacağım afalladım kaldım.bu zamana kadar hazırladığım dosya ve gözlemler uygulama okuluna göre oldu ve hayali bir dosya.çünkü merkeze uzak bir yerde görev yaptığım için uygulama okuluna gitmek ve orayı gözlemlemek için hiç fırsatım olmuyor.kendi okuluma göre yapsam bu kezde dosya kabul olmuyor neden çünkü yarım gün oysa uygulama tam gün .ne yapacağım şimdi bilgisi olan hocalarım aydınlatabilir mi beni?şimdiden teşekkürederim.

malesef kesiliyo arkadaşım resmi izinli olduğumuz için

merhaba.ben 3.sınıf öğrencisiyim aynı zamanda usta öğreticiyim.uygulama dersi ile ilgili öğrenmek istediğim sorular 3.sınıf paylaşım başlığı altında cevaplanmadı bu nedenle geçen seneki tecrübelerinizden yararlanmak istedim.uygulama dosyamı kendi görev yaptığım okula göre mi yoksa üniversitenin belirlediği uygulama okulana göre mi yapacağım afalladım kaldım.bu zamana kadar hazırladığım dosya ve gözlemler uygulama okuluna göre oldu ve hayali bir dosya.çünkü merkeze uzak bir yerde görev yaptığım için uygulama okuluna gitmek ve orayı gözlemlemek için hiç fırsatım olmuyor.kendi okuluma göre yapsam bu kezde dosya kabul olmuyor neden çünkü yarım gün oysa uygulama tam gün .ne yapacağım şimdi bilgisi olan hocalarım aydınlatabilir mi beni?şimdiden teşekkürederim.

kendi okulunu gözlemliyosun ama kendini değil senden kıdem olarak üstün bir öğretmeni kadrolu veya 4. sınıf olan öğretmeni gözlemliyosun raporlarını ona göre yapıyosun çünkü senin usta öğretici olduğunu üniversite biliyor. başarılar!

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

ya bılıyorum yanlıs yer ama yınede paylasmak ıstedım.cunku yapamadım

kendi okulunu gözlemliyosun ama kendini değil senden kıdem olarak üstün bir öğretmeni kadrolu veya 4. sınıf olan öğretmeni gözlemliyosun raporlarını ona göre yapıyosun çünkü senin usta öğretici olduğunu üniversite biliyor. başarılar!
teşekkürederim bilgilerin için fakat kasabada görev yaptığım için bir sınıf var yani benden başka anasınıfı öğretmeni yok artık bi şekilde çaresine bakacağım.

ArkadaŞlar Ben GÖzlemledİĞİmİz Çocuklarin GÖzlemlerİnİ Nasil YazacaĞiz Neler Yazabİlİrİz?neyİ Nasil YazacaĞim Konusunda Bİraz EndİŞelİyİm Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm.

arkadaşlar çocuk gözlemi nasıl yazılcak elinde örneği olan var m:?

arkadaşlar staj dosyasının içine yaptığımız hikaye tekniğini de hoyacakmışız diye duydum doğru mu .mesela slayt ile anlattıksa onu koyacakmışız.Eğer öyleyse yandık

Evet doğru staj dosyasına hikayenin tamamını yazacağız ya da fotokopi çektirecekmişiz örneğin ben bu hafta hikaye kartı yaptım onun hikayesini yazdım kartlarında fotoğrafını çektim herkese kolay gelsin işimiz zor...

şimdi aslında bu hikaye olayı okuldan okula değişiyo arkadaşlar..geçen sene 3.sınıfta uygulama yaptığım okulda 4.sınıf uygulamasına gittim we böyle bi şey istemediler,öyküyü yazmak zorunda diildik.kaydımı dondurdum we bu sene de 4.sınıftayım we başka bi okuldayım.kimse demiyor hikaye yazacaksın diye..Önemli olan günlük plan we kılawuzda yazılı olanlar sanırım.We de staj günü performansın..Tabi ben geçen sene sıkı bi okuldan çıktığım için her şeye hazırlıklıyım o ayrı..
aslında bi şey sorucam ben..yarın toplantı war 3. we 4.sınıflar için. ist olan arkadaşlar için söylüyorum ama ne anlatılacak amacı ne bu toplantının?Benim bilmediğim yetmiyormuş gibi uygulama okulumdakiler de fazla bilgi wermediler.Bilgisi olan war mı?

arkadşlar bugün istanbuldaki 4.sınıfları büyükçekmecedeki toplantı salonunda toplantıya çağırmışlar bilgisi olan varmı.benide çağırdılar ama ben gitmedim..

aynen,toplantıya ben de katılmadım.Şimdi arkadaşımdan yüzeysel olarak öğrendiğime göre dosyalar we atamalarla ilgili şeyler söylenmiş.Neyin ne olduğu we nasıl yapıldığıyla alakalı.

arkadaşlar iyiki gelmemişsiniz ben gittim ve bizim bildiğimiz konularda konuşuldu.yani öyle önemli bişey yoktu.klavuzu dikkate almalıymışız.günlük planlarımızı uygulayacakmışız.anektodları davranışlarına göre yazacakmışız.merak etmeyin bişey kaçırmadınız.

arkadaşlar 4. sınıf staj dosyasına ulaşıyorum ama dosyada bulunması gereken bazı ekler var öğretmenlik uygulaması raporu gözlenen çocuğun ailesi ile görüşme gibi. onlara ulaşamıyorum hazırlarken zorlanıyorum elinizde örnek varsa model almak adına.paylaşırsanız sevinirim

merhaba** arkadaşlar iyiki bu site varda da hiçbir örnek vermeyen öğretmenlerin yerini dolduruyo tşk ederim şimdiden * arkadaşlar ben**normalde**5 yaş**öğretmenine verildim ama**çok kalabalık olduğu için dağıttım yaptılar**6 yaşa**verildim**eee**uygulama**ben 5 yaşta gözüküyorum**ama uygulama**ve dosya**6yaş** ne olcak
sizce**buro**hocanın gurubunu biliyormudur** yoksa**kalcam hiç uğruna

bende 3. sınıf stajımda aynı sorunu yaşamıştım 3 yaşta görünmeme rağmen 5 yaşa dağıtmışlardı. staj belgelerimde 5 yaşta olduğumu belirttim. ama bütün belgelerimi staj yaptığım sınıftaki öğretmen değilde aöf nin belirlediği 3 yaş grubunun öğretmeni imzaladı. hiç bir sorun çıkmadı. yani stajdan iyi bir not alarak geçtim.

..............
.........

bende 4.sınıf öğrencisiyim arkadaşlar paylaşımda bulunursak sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri