AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nes_cel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tşk ederim bilgilerin için Işıksu

tecrübeli arkadaşlar ben de bu yıl 3.sınıfa geçtim ayrıca usta öğreticiyim bu yıl staj yerim kendi çalıştığım okul olabilir mi yoksa rektörlükten belirlenen okul mu olacaqkk.ayrıca nes cel arkadaşım çokk haklısın sana katılıyorumm.
ayrıca staj yaptıgın şehiride degiştire bilirsin.sadece 3.sınıfta geçerli.okulunda yapma imkanın var.ama bence uygulamanı okulunda yapma.çünkü yine maaşın kesilecek o günün ücreti ödenmeyecek.fakültenin belirledigi uygulama okullarında deneyimlerini geliştirme fırsatın olur.

rica ederim. 3. sınıfta maaşta kesinti gibi bi durum olmuyo yani bana olmadı bildiğim kadarıyla 4. sınıfta kesinti oluyor.

merhaba arkadaşlar bende inş.bütünlemede derslerimi verirsem 4.sınıf olacağım 3dersten kaldım:(( son sınıfta olan arkadaşlar bu sene görev yapmayı düşünüyormusunuz okul,dersler,staj,ve en önemlisi kpss var ne yapmayı düşünüyorsunuz

teşekkürler arkadşlar.ya benim tek derdim stj olsa keşke.hem çalışyorum.usta öğrtym,hem dersler,staj,hemde kpss kursuna gidiyorum.6yıldır usta öğrt.ve artık biran önce atanmak istiyorum.artı,,, evliyim!!daha ne olsun?var mı benim durumumda olan?kendime güveniyorum çok şükür hiç bir eksiklik duymuyorum ama ters bi hocaya rastlamaktan korkuyorum hepsi bu..hepinize kolaylıklar
VARR RRRRRRRRR BENDE EVLİYİM EV DERS BİDE 20 AYLIK OGLUM VAR VALLA SITAJDAN BEN DE ÇOK KORKUYORUM BEN DAHA BU SENE 3 OLCAM İNG VERİRSEM 2 SENEDİR BAŞIMIN BELASI DERS HEPSİN VERPTE NG TAKILMAK BENİ SİNR EDİYOR VALLA
BAŞARILAR :congratulationscut4

VARR RRRRRRRRR BENDE EVLİYİM EV DERS BİDE 20 AYLIK OGLUM VAR VALLA SITAJDAN BEN DE ÇOK KORKUYORUM BEN DAHA BU SENE 3 OLCAM İNG VERİRSEM 2 SENEDİR BAŞIMIN BELASI DERS HEPSİN VERPTE NG TAKILMAK BENİ SİNR EDİYOR VALLA
BAŞARILAR :congratulationscut4

bende varım arkadaşlar.4. sınıfa geçtim,evliyim,4 yaşında bi oğlum var,seneye kpss,staj var.ama hiç çalışmadım yani usta öğreticilik yapmıyorum.bu senede yapmayı düşünmüyorum.başarılar herkese.2009 yoğun geçecek.ssaassrrre

bende varım arkadaşlar.4. sınıfa geçtim,evliyim,4 yaşında bi oğlum var,seneye kpss,staj var.ama hiç çalışmadım yani usta öğreticilik yapmıyorum.bu senede yapmayı düşünmüyorum.başarılar herkese.2009 yoğun geçecek.ssaassrrre
ne güzel 4 olmuşsun darısı bizlern başına sanada kolay gelsinnnn:110103_aphextwinz_pnnn

:36_11_13:canım ya 3 nasıl kolaymı bari dersler sıtaj lar nasıl oluyor yazarsan sevinirm by

:36_11_13:canım ya 3 nasıl kolaymı bari dersler sıtaj lar nasıl oluyor yazarsan sevinirm by

3. sınıf mı? ssaassrrre dersler çok zor sayılmaz tabiki çalışırsan.ben çok çok çalıştım diyemem.staj çok uğraştırıcı.vaktimi çok aldı.ilk staj notum 82.ikincisi bu ay sonu belli olcak.eylüldeki sınava sadace bilgisayar öğretimi dersinden kaldım.bu derste kaldırıldı haberin vardır.şükür 4'e geçtim.:36_7_8: derslerinden korkma arkadaşım.ama staj dediğim gibi uğraşırsın.başarılar şimdiden.

3. sınıf uygulama öğretmenim hiç yardımcı olmamıştı umarım 4. sınıfta başka okula verirler yoksa yine zorlancam :( :( :(

bende 4. sınıf oldum hayırlısı bakalım bu staj olayı karışık görünüyor ama kalkarız altından sanırım inşallah

merhaba ben çocuk gelişimi ve eğt.(lise) bölümü mezunuyum öss den ekli puan 277 aldım ve okul öncesi öğretmenliği açık öğretim girebilir miyim bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa lütfen cevap yazsın birde akdeniz ünv. okul öncesi öğt. var mı
ona sınavsız geçiş falan yapabilir miyim

sanırım yerleşlemezsin 315 ve yukarısı girebiliyor

bende katılıyorum 310 nun üstünde bir puan alman gerkli

ayrıca 4. sınıfın stajı hiçte zor değil 3.sınıf biraz yorucu 4 dahada kolay ve net

teşekkür ederim arkadaşlar yanlış anlamadım dğil mi açık öğretim girebilmem için mi 315 puan gerek öss barajı düştü acaba puanlarda düşmüş olabilir mi bir bilginiz var mı????

herkese selam arkadaşlar 2. staj notları açıklanırsa tamam artık bende 4. sınıfım diyebilicem yıllar nasılda geçiyor daha dün birdeydim neyse nostaljik olma sırası değil.şimdi arkadaşlar 3. sınıftan bazı dersler kaldırıldı bunlardan biride resim öğretimi.ben bu dersten kaldım ve muaf olunabiliyormuş fekat illada büte girmemiz şart mı? haydi paylaşın fikirlerinizi!!!!!!

4. sınıf final staj notları ne zaman açıklanacak bilen var mı? her gün bakıyorum kpss açıklandı hala staj notu açıklanmadı. açıklansa da mezunuz diyebilsek.

bende ustaöğretici olarak çalışıyorum üstelik yeni evliyim ilçede oturuyorum staja gideceğim yer 1 saat uzakta bu yıl çok zorlanacağım gibi geliyor bana kpss ne olacak hiç bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri