AÖF 2.sınıf öğrencilerinin paylaşım başlığı (2011-2012)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mihriban45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
puanlar nasıl arkadaşlar benim gecen yıla göre düşük notlarım.erken cocukluk döneminde gelişim ve tarih notlrınızı yazarmısınız :10:

puanlar nasıl arkadaşlar benim gecen yıla göre düşük notlarım.erken cocukluk döneminde gelişim ve tarih notlrınızı yazarmısınız :10:

Benimde geçen yıla göre düşük arkadaşım ama üzülmüyorum . inşallah finaller güzel, istediğimiz gibi olur .Gelişim 77 tarih 80 benim .
finallere son 19 gün bu arada :23: ne çabuk geldi değil mi.

yiine iyiiymiş notlarnz benim enyüksek müzik oda67 çok kötü diyerleri

zeynepcim en düşük notunuz kaç benim bir tane 33 var iki tanede 47 var:(çok üzülüyorym hatta finale çalışamıyorum

zeynepcim en düşük notunuz kaç benim bir tane 33 var iki tanede 47 var:(çok üzülüyorym hatta finale çalışamıyorum

fen 37 :/ Arkadaşlar finallere çok az kaldı unutmayın ara sınavın %30 u dönem sonu sınavlarının da %70 i alınacak .finaller çok daha öenmli ..

ewt..ben de kendimi bununla avutuyorum:)

Zeynep hocam guzel puanlarınız tşk ederim.:3:
bende gelişim 63 trih 67.
Kubra hocam en düşük notum 57 o da iletişim.3. sınıf dersi oldugu icin pek üzülmüyorum kalsam da seneye daha iyi geçer.malum bu yıl sistem karıştıgı icin adapte olamadık.inş 2. sınıfı hep birlikte fire vermeden bitiririz..:9:

Berfey hocam siz 1.sınıf mısınız yoksa?

Zeynep hocam guzel puanlarınız tşk ederim.:3:
bende gelişim 63 trih 67.
Kubra hocam en düşük notum 57 o da iletişim.3. sınıf dersi oldugu icin pek üzülmüyorum kalsam da seneye daha iyi geçer.malum bu yıl sistem karıştıgı icin adapte olamadık.inş 2. sınıfı hep birlikte fire vermeden bitiririz..:9:

arkadaşım finalde 50 alırsan 11 dersi de geçersin diye düşünüyorum :)
tarih sınavında çıkmış sınav sorularından 20 tane vardı neredeyse. iletişimde de yine hep çıkmış sorular vardı
..soruları gördüğümde iletişime çalıştığıma pişman oldum hatta .sadece sınav sorularına çalışsaydım dedim .
ilahiyat bölümünün kredili sisteme geçildikten sonraki tarih sınavının sorularına özellikle bakın faydası oluyor
:8:

zeynep hocam ben bu 33 ve 47 den finalden
kaç alsam geçerim

arkadaşlar etkili iletişim çıkmış sorularını hangi bölümdençözüyorsunuz

zeynep hocam ben bu 33 ve 47 den finalden
kaç alsam geçerim

33 aldığın dersten 57 .47 dende 51 alırsan geçersin canım ben bu şekilde biliyorum .sınavda 2 dersten de 18 doğru yapsan tamamdır :))

çok teşekkürler 3 aylık bebeğim var hiç çalışamııııyorum bari soruları çözeyim

çıkmış soruların aynııları çıktımı ilk sınavda

zeynep hanım teşekkür ederim iyi çalışmalar halkla ilişkilerin iletişim soruları dimi

zeynep hanım teşekkür ederim iyi çalışmalar halkla ilişkilerin iletişim soruları dimi
evet .ikna ve konuşma.halkla ilişkiler bölümünün dersi . kodunu da yazıyım 2096 . iyi çalışmalar :)

Arkadaşlar olumsuz bir hava yaratmak istemiyorum ama bu yıl kesinlikle geçme notu 50 değil.Keşke 50 olsaydı.Derslerin ortalamaları alınıp geçm notu hsaplanacak.Yai tüm öğrencilerin ortalaması düşük ise düşük bir notla gçilebilir belki.Gerçi şimdiye kadar duyduğum notların çok yüksek olmadığı ama benim artık çalışasım glmiyor.Bu sistem beni bitirdi.Artık bölümden beklentim kalmadı.Bir dönem verdiler 11 tane ders kitaplar geç geldi yardımcı kitap yoktu bir çoğumuz zaten çalışıyoruz falan derken sonuç hüsran.Basit dediğim
dersler bile 50 küsür geldi ancak.Ben pişman oldum derslere itiraz etmediğime.Bahar dönemi almayacam fazla ders.Bunalıma girdim valla.Bu arada en düşük notum biri mat: 43 diğeride yaratıcılık:47 diğerleri 50,56,53,62,90 en yüksek o da inkilap diğerleri ortalama.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri