Ağustos 2010'u bekleyenler eylül ek atamayı bekleyenler buraya en son haberler burada

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seda53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
kızlar en son aldığım bilgiye göre kadrolu alımda bizden rutin sayıda alacaklar(700-800) ek alımda yani eylül sonunda 7000-8000 arası bir alım olacağı kesin gibi ben şimdiden heycenlandım ya siz!!!!!

seada 53 arkadasım kesin bi haber demişsin ama nereden duyduğunu söyleyebilimisin lütfen sözleşmeli atama olmasını bende istiyrm çünkü cevap yazarsan sevinirim

evt yaa moralim bozuldu kesin olmayan bilgileri duymak istemiyorum artık !!!!!!!!!!

700 kadrolu 7000 8000 sözleşmeli nasıl alınsın arkadaşlar sözleşmeli çalışanların sayısı azalmaz 70bin sözleşmeliden de azalma olmaz sözleşmeli de az alınır o zaman..

bencede arkadaşlar bu şekikde lütfen birbirimizi kandırmayalım inşallah öyle olur gönül ister bütün o.ö aatanır bu haberin kaynağı ne????????????hepimiz ümitleniyoruz atamalar sonunda hüsrana ugruyoruz lütfen arkadaşım böyle bişey söyledin kaynağı açıkla

bencede arkadaşlar bu şekikde lütfen birbirimizi kandırmayalım inşallah öyle olur gönül ister bütün o.ö aatanır bu haberin kaynağı ne????????????hepimiz ümitleniyoruz atamalar sonunda hüsrana ugruyoruz lütfen arkadaşım böyle bişey söyledin kaynağı açıkla

ulan saxsomusun nesin adam ol lan birazzz.

saksafon... boşuna ümitlenmeyin demişinde meb. kurmayı açıklama yaptı biraz gündemi takip et.. burada boşuna ümitlenmeyin diyerek insanları üzeceğine 46 puan ile atandığına şansının yaver gitmiş olduğuna yatıp kalkıp dua et..

ulan saxsomusun nesin adam ol lan birazzz.
sakin ilk-ay hocam
eylülde sözleşmeli alacaklar abbas güçlü nün sayfasında açıklandı
eden kişi kendine eder işi biz iyi niyetle işimizi yapallım sonunda hak ettiğimiz yere geliriz

bence de ilkay hocam boşverin ek atama olacak Allah'ın izniyle..

ek atama olacak ALLAHIN izniyle.bizlerede inşallah sıra gelecek arkadaşlar.

ya ben de 46 ile atandım ama bu uslup hiçte hos değil.belki böyle söylemek istememissin ama insanlar stresli .eylülde mutlaka var sözlesmeli bu kaçınılmaz .. çoğuda atanacak. insallah kimse kalmaz atanamayan.

kızlar biraz mantıklı olursak 32 il zorunlu hale geldiğinde 10000 atama yapılmış idi buna 27 il eklenecek doğru orantı yaparsak takriben bu sayılara ulaşırız hadi dediğimiz mantık yanlış benim ebim meb de çalışıyor ve meb okul öncesi ile ilgili açığı bakanlık istemiş yani sınıf değil ing değil ama okulöncesi açığını istemilş ve şuanda 50 sınıf 2010-11 yılında hizmete girecekmiş yani ben pozitif olmaya çalışıyorum isterseniz okul öncesi atama yok diyelim ve bu forumlar olmasın

kızlar sözleşmeli almak zorundalar çünkü tahminen okulöncesi çalışan en az 15000 kişi varki bu rakamın kadroya geçmesi halinde kadrolar yine boş kalır ve söz.atamak zorunda kalırlar lütfen üzülmeyin er veya geç atanacağız allahın izniyle:))))))) hep pozitif olalım atansak ta atanmasakta

hepımızı alacaklar kımse kalmadı merak etmeyın

arkadaşlar hep okul öncesinden sölüyoruz peki çocuk gelişimi ve eğitimi mezunları ne olacak sizce

arkadaşlar inşallah hepimiz atanırız. özel sektör zor,hem çalış hem kpss ye hazırlan çook zor.

bir mucize olsa yine 10 bin alsalar puanlar düşse hepimiz girsek ne güzel olurdu

filiz79 muberek günlerde ALLAH dileğini kabul eder inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

amin hocam inşaallah..

amin inşallah.......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri