5000 Kadro İstiyoruz

ya milli eğitim işini biliyor arkadaşlar o kadar kadrolu alırsa devlet parayı nasıl ödicek.Adamlar usta öğretici diye lise mezunlarını,üniversite mezunları...Artık Allah ne verdiyse az parayla 7 yaş çok geç adı altında bizi süründüyor.Çocuklar bizim geleceklerimiz diyorlar.Peki neden çocukları yetiştiren öğretmenlere işkence ediyolar böle...Ya kpss denen rezalet,saçma sapan sorulardan ibaret...yüksek puan alamasan gelde kafayı yeme.Hayır benim anlamadığım nokta kpss barajını aşamasak yine usta öğretici adı altında görev yapacaz.Nerde kaldı 4 yıllık üniversitenin ayrıcalığı,farkı...madem öle lise okuyup,öğretmen olalım...Öğretmenlik mesleği o kadar basitleştirilmişki,elini kolunu sallayan öğretmen oluyo artık bu devirde...Tabii lise mezunlarının hoşuna gidiyor bu durum ama kendilerini bizim yerimize koysunlar bakalım.ne kadar acı bir tablo göreceklerini hayal etsinlerde bu işi gurur meselesi yapmasınlar.İşin aslı faslı bu...Bari lise mezunları ile üniversite mezunları arasında belli bir fark olsaydı...Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?Ben onları dışlamak istemiyorum ama 4 yıllık emeğimide es geçemem......

TUBA ORUÇ

Okul öncesi forum tarafından başlatılan bu kampanya okul öncesi eğitimcilerinin sesini duyurmak amaçlıdır.Tüm üyeler fikrini açıklayabilir,neden kadro istediğimizi anlatabilir.

Kampaya mesajınızın anlaşılır olması,mesaj sonuna isim soy isim yazılması,Türkçe kurallarına uygun şekilde yazılmasını,tartışma yaratılacak sözlerden kaçınılmasını rica ederiz.
Aksi mesajlar sileneceği gibi tekrarı halinde kullanıcı siteden uzaklaştırılır.

Kurallara uygun yazılar yazdıgınız için teşekkür ederiz.

Konu başlığı 5000 kadro istiyoruz.Nedenleri .........i...
Sonrada ismimizi soy ismimizi yazıyoruz.
Farklı konular içeren mesajları ve isim yazmayan meajları siliyorum.Farklı konularla ilgili diğer konulara bakın arkadaşlar.

9 Yıldır kadrosuz usta öğretici olarak görev yaptık. 4 Yıl üniversite okuduk gerek müfetttişler olsun gerek müdürlerimiz olsun bizlerden memnun kaldıklarını sürekli sürekli olarak söylediler. Artık kpss olmadan alınmamız gerektiğine inanıyorum. Hepimizde kadroyu hakediyoruz . Verdiğimiz emeklere karşılık kadro istiyoruz.
Çeşminaz AKTUĞ

Arkadaşlar hepinizin söyledikleri çok doğru 4 yıl üniversite okudum(Anadolu üniversitesi) bütün zorluklara göğüs gerdim. Ama yine KPSS engeline takıldım. Evliyim ve 2 çocuğumla bunları başardım. Ama KPSS denilen sınav bütün hayatımı mahfediyor adını duydukça artık midem bulanıyor. Şu an usta öğretici olarak çalışıyorum yeter artık hakkımız olan kadroyu bir şekilde bize versinler.Sanki bize hakkımızı vermişler gibi yenilerini ,yani lise mezunlarını ekliyorlar. Hakkımızı istiyoruz inşallah sesimizi duyan olur.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Fatma Sınalı /Okulöncesi öğretmeni
EDİRNE

GÜlperİ hanim 4 yil okumuŞsun ama boŞuna İnsanlara karŞi kendİnİ bÖyle savunduĞun mÜddetce senden ve senİn gİbİ İnsanlardan hİÇ bİr Şey olmaz kpss yİ kazanamadiktan sonra lİse mezunundan ne farkin varkİ derİm bende o zaman kendİnİzİ neden bu kadar bÜyÜk gÖrÜyorsunuz kpss yİ kazan gİt kadro al o zaman neden gİdİp usta ÖĞretİcİlİk yapiyorsun sen 4 yil usta ÖĞretİcİlİk yapasin dİyemİ okudun.

unutmuşum bingölden selma

yeni üyeliğimle tekrar burdayım.insanlar öyle bir hale gelmişlerki kadrolu öğretmenlerden usta öğreticiye bulunduğun yeri haketmiyorsun gib kendi bencil görüşleriyle ekmeğimle oynamaya kalkacak kadar benim ağzımdan insanlara lafatacak kadar ileri giden insanlara inat kadrolu etiketi taşıyıp bukadar küçülen basitleşen insanlara inat 8yıllık öğretmenlik hayatımda elimden geleni yaptığımı ve artık kadrolu olmayı hakeetiğimi düşünüyorum her nekadar bazı insanlar kpss den 80-90 al öyle konuşbulunduğun yeri haketmiyorsun falan diye kendilerine göre yargılayabiliyorlar herşeye rağmen burdayım işime dört elle sarıldım.ve bi usta öğreticileri küçümseyen kadrolulardan daha iyi öğretmenlik yaptığımı düşünüyorum.5000 kadro istiyoruz elazığdan destekliyorum.seda bahşi...

madem eğitim şart, madem okul öncesi bu kadar önemli, madem ağacı yaşken eğmemiz daha doğru o zaman bırakın seçim naraları atmayı ve işi icrata dökün sayın vekiller
20bin tane ücretli görevlendirmek ve bin tane sözleşmeli öğetmen atayarak okul öncesinde iyileştirme yapamazsınız.
biz mevsimlik işçi değiliz. gelecek kaygısı taşıyan hiç kimse gerekli özeni gösteremez ve çocuklara dogru ve düzgün eğitim veremez.
kadrolaşmayı eğitim ve geleceğimiz açısından bir daha değerlendirin
ÖZLEM İŞLER

ya ben önlisans mezunuyum usta öğretici olarak çalışıyorum 4 yıllık değilim diye bu çok sevdiğim meslekten vazmı geçeyim yani.Napayım çok istedim ama 4 e tamamlayamadım

Artık kadro verin bize ya gelin çalışmalarımızı görün eminim bizlere sizlerde hak vereceksiniz. Bizler çalıştığımız için kpss den çok yüksek puan alamıyoruz . Sınıf öğretmenleri gibi değiliz çünkü matematikte çok eksiğiz ... Branjımız söz konusu olduğunda bence çok mükemmeliz. Birçok kadrolu öğretmenden daha fazla ve istekle çalışıyoruz 9 yılın hiç mi önemi yok ya...Sadece emeğimizin karşılığı olmalı diye düşünüyorum bu bizim hakkımız ...
Benn ve bütün usta öğreticiler bu kadroyu en baştan hakediyoruz.

artık kadro verin bize ya gelin çalışmalarımızı görün eminim bizlere sizlerde hak vereceksiniz. Bizler çalıştığımız için kpss den çok yüksek puan alamıyoruz . Sınıf öğretmenleri gibi değiliz çünkü matematikte çok eksiğiz ... Branjımız söz konusu olduğunda bence çok mükemmeliz. Birçok kadrolu öğretmenden daha fazla ve istekle çalışıyoruz 9 yılın hiç mi önemi yok ya...sadece emeğimizin karşılığı olmalı diye düşünüyorum bu bizim hakkımız ...
forum yÖnetİcİlerİmİz arkadaŞim İsmİnİ yazmayi unutmuŞ ÇeŞmİnaz aktuĞ elaziĞ İsİm eklersenİz sevİnİrİm.

BugÜn ayin 18 İ ve bİz usta ÖĞretİcİler hakettİĞİmİz Ücretİmİzİ bİle ayin 15 İnde alamiyoruz.artik hakeetİĞİmİz deĞerİ gÖrmek İÇİn 5000 kadro İstİyoruz elaziĞdan seda bahŞİ.

Artık kadro verin bize ya gelin çalışmalarımızı görün eminim bizlere sizlerde hak vereceksiniz. Bizler çalıştığımız için kpss den çok yüksek puan alamıyoruz . Sınıf öğretmenleri gibi değiliz çünkü matematikte çok eksiğiz ... Branjımız söz konusu olduğunda bence çok mükemmeliz. Birçok kadrolu öğretmenden daha fazla ve istekle çalışıyoruz 9 yılın hiç mi önemi yok ya...sadece emeğimizin karşılığı olmalı diye düşünüyorum bu bizim hakkımız ...
Elazığ'dan Çeşminaz Aktuğ

mrb.bende bu meslekte 6. yılımı çalışıyorum.ustaöğretici olarak.kimi arkadaşlar kadrolu oldukları halde bile bizim kadar çalışmıyorlar.biz yarı maaşa neler yapıyoruz.bende bu kadar açık varken 5000 okulöncesi öğretmeni kadrosu verilmesini destekliyorum.aynı konumda hatta daha az çalışmışken fahri kuran kursu öğreticileri sözleşmeli konuma geçti.biz bu milletin üvey evladıyız.çalış çalış......sonra bir müdürün sözüyle (belkide şahsii bir konu bile olsa)öğretmenlikten men edilebilyoruz.eğitimciler için biraz daha hassas düşünülmeli diyorum.saygılar...........

isim yazmayı unuttum.hacer alemdar

arkadaşlar bilmiyorum bana katılanlar varmı ama ben gerçekten kendimi kukla gibi hissediyorum.ipimiz idarecilerimizin elinde veliler insanı vezirde ediyor (ki buyılki velilerim sağolsunlar çoğu çok harikalar),ama rezilde ediyorlar.insanlar kendi işlerine geldiği gibi kendi karakterlerine mantıklarına uyduğu gibi davrandığımızda yere göğe sığdıramıyorlar ama onun yanında birde yanlış tavırlarını yüzlerine söyleyince bu sefer yerin dibine sokabiliyorlar.ne diyeyim nasıl davranayım bilmiyorum artık bocalmaya başladım kpss çok büyük bir dert çalış çalış ama sonuç ne olur belirsiz.insanların tuhaf tavırlarına göz yumup yanlış bildiklerini banane ne halleri varsa görsünler diye görmezden gelmekmi lazım kadrosuz usta öğretici böyle mi değer kazanacak?kadrolu öğretmen olsak ekmek korkumuz olmaz ama şimdi öyle değil ki veli ters oluyor kendini bilmez tavırlar gösteriyor.idareye sorun götürünce bu sefer sanki herkesle geçimsiz bir insanmışım izlenimi oluşturuluyor.artık kime güvenmeli nasıl davranmalı onu bile kestiremez duruma düştüm.şu kahrolası sınavın stresi ,insanların tavırları,bazen düşünüyorum acaba ne yapmalıyım hakettiğim değeri bulmak için ????ama sorunun cevabı yok dişini tırnağına tak çalış yok olmuyor,otur oturduğun yerden bişeyleri yürüt onuda vicdanım kabullenmez.ama gerçekten buyıl çok sıkıldım şu kadrosuzluktan.insanların neler yapabileceğini kestiremiyorsunuz.artık sesimizin duyulmasını istiyorum bana katılanlar varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum.5000 kadro istiyoruz kampanyasını destekliyorum elazığdan seda bahşi.

kadro verilsin tabiki yeterliysek;yok yetersizsizsek ustaöğreticilik neden yaptırıyorlar,yazık değil mi çocuklara?sonra sonuç ne?1çivi bile çaktıramıyoruz okuldaki hizmetliyetek sebep kadrosuz olmamız...yazık emeklerime yazık,hersene dört duvarı alıp anasınıfı yapıyoruz;yap-işlet-devret yani...

ben de adımı yazmayı unuttum senem darakçı

bende usta öğretici olarak kadrooooooooooo istiyorummmmmmmm bizim hakkımız izmirden derya

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri