5000 Kadro İstiyoruz

slm arkadaşlar 23 nisan için ne yapmayı düşünüyorsunuz ben kara veremedim

okulöncesi lisans bölümünü bitirip usta öğretici adı altında çalıştırılmaları çok yanlış olduğunu düşünüyorum
madem ki kademeli zorunlu olacak hatta seneye bazı illerde pilot olarak geçilecek o zaman daha çok öğretmen alması gerekmiyor mu?Yada okulöncesini yaymaya çalışıyorlar bunu kız meslek lisesi mezunu ile mi yapacaklar.tabiki bunların içinde görevini çok iyi yapanlar olabilir.Ama bu işin üniversitesini okumuş olmak daha sağlıklı değil mi ? onuda bırakın lisans mezunu arkadaşlar benim bildiğim 15 bin civarıdalar atanamayıp usta öğretici olarak her sene bir orda bir burda usta öğretcilik yapıyor 600 milyon paraya ama tüm usta öğreticiler çalışırlarken bir öğretmenin yapması gereken bütün işleri yapıyorlar bu ne yaman çeliş ki artık bu duruma bir son veilmesini diliyorum bizleri ailelerimiz öğretmen olmak için üniversilere gönderdi usta öğretici olmak için değil eğer açık varsa bizleri atamalı eğer açık bizle kapatılmazsa o zaman KML veya diğerleri ile tamamlanmalı lütfen artık herkesin bu konuda sesi çıksın artık

arkadaşım haklısınızda ses çıkarıyoruz duyan varmı birde forumda zaten 5000 kadro istiyoruz diye bir kampanya var oraya destek verdiniz mi oraya yazın msjınızı yinede teşekkürler bu yaraya parmak bastığınız için.

okulöncesi eğitim lisans mezunlarına kpss' siz kadro isteriz

slmlar tamam bende kampanyaya katılıyorum ama sesimizi burdan kim duyacak sölyermisiniz? Siz gerçekleşeceğine inanıyormusunuz? Biliyorsunuz ki 2008 kpss de 13 sorunun cevabı yanlıştı Kayseriden bizler dilekçelerimizi yolladık sonra ne oldu yanlış sorularla atama yaptılar bizimde burda üzüldüğümüz yanımıza kar kaldı.Bu devletle bu zihniyetle biz usta öğreticilere asla sınavsız kadro vermezler dahası 5000 kadro açmazlar üzgünüm...

slmlar tamam bende kampanyaya katılıyorum ama sesimizi burdan kim duyacak sölyermisiniz? Siz gerçekleşeceğine inanıyormusunuz? Biliyorsunuz ki 2008 kpss de 13 sorunun cevabı yanlıştı Kayseriden bizler dilekçelerimizi yolladık sonra ne oldu yanlış sorularla atama yaptılar bizimde burda üzüldüğümüz yanımıza kar kaldı.Bu devletle bu zihniyetle biz usta öğreticilere asla sınavsız kadro vermezler dahası 5000 kadro açmazlar üzgünüm...
arkadaşım sen şimdiden bukadar umutsuz olursan yol alamazsın bizim usta öğreticiliğe başlamamızda hiç ummadığımız bir anda gerçekleşti kadro neden böyle olmasın ????????bence yıllardır üç kuruşla çalışarak emek verdiğimiz mesleğimizde kalıcı olacağız kadro alacağız her nekadar bakanımız paraiçin öğretmenlik yapılmaz desede bence anasınıfı öğretmenliği paraolmadan zor bir meslek çünkü bir anasınıfı öğretmeni nekadar merkezde bile çalışsa yinede cebinden harcayarak eğitimin kalitesi için çabalıyor ki köyde çalışan usta öğretici arkadaşlarımız var servis parası yada otobüz ücreti v.s. bi sürü gider oluyor. bizim yaptığımızharcamaların onda birini kadrolular yapmıyor.daha kaliteli bir okul öncesi eğitim için 5000 kadro istiyoruz kampanyasına tekrar destek veriyorum.ve artık kadrolu bir öğretmen olmak istiyorum.lütfen umutsuz olmayın destek msjları atmaya devam edin elazığdan seda bahşi.

bu arada otobüs yazacağıma otobüz yazmışım dalgınlıkla kusuruma bakmayın.

arkadaşım sen şimdiden bukadar umutsuz olursan yol alamazsın bizim usta öğreticiliğe başlamamızda hiç ummadığımız bir anda gerçekleşti kadro neden böyle olmasın ????????bence yıllardır üç kuruşla çalışarak emek verdiğimiz mesleğimizde kalıcı olacağız kadro alacağız her nekadar bakanımız paraiçin öğretmenlik yapılmaz desede bence anasınıfı öğretmenliği paraolmadan zor bir meslek çünkü bir anasınıfı öğretmeni nekadar merkezde bile çalışsa yinede cebinden harcayarak eğitimin kalitesi için çabalıyor ki köyde çalışan usta öğretici arkadaşlarımız var servis parası yada otobüz ücreti v.s. bi sürü gider oluyor. bizim yaptığımızharcamaların onda birini kadrolular yapmıyor.daha kaliteli bir okul öncesi eğitim için 5000 kadro istiyoruz kampanyasına tekrar destek veriyorum.ve artık kadrolu bir öğretmen olmak istiyorum.lütfen umutsuz olmayın destek msjları atmaya devam edin elazığdan seda bahşi.
slmlar tabiki bende kadro kampanyasına destek veriyorum ama zorrr diyorum.Siz kaç yıldır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 8 yıldır usta öğreticiyim.2000 yılında bizi bu hakkı rahmetli ecevit vermişti.Bakanlık ile aöf nin imzaladığı protokolde karar şu idi: 3.sınıfta kadrolu usta öğretici olcaktık malesefki Tayip Erdoğan bu kararı fes etti.Herkesi kpss ye tabii tuttu.Bilmem bunlardan bilginiz varmıydı.

slmlar tabiki bende kadro kampanyasına destek veriyorum ama zorrr diyorum.Siz kaç yıldır çalışıyorsunuz bilmiyorum ama ben 8 yıldır usta öğreticiyim.2000 yılında bizi bu hakkı rahmetli ecevit vermişti.Bakanlık ile aöf nin imzaladığı protokolde karar şu idi: 3.sınıfta kadrolu usta öğretici olcaktık malesefki Tayip Erdoğan bu kararı fes etti.Herkesi kpss ye tabii tuttu.Bilmem bunlardan bilginiz varmıydı.
arkadaşım aynı dönem başlamışız bilgim var açıköğretimde önlisansı bitirin usta öğretici kadrosuna alalım dediler lisans mezunu olun öğretmen kadrosuna alalım dediler.8 yıl hatta ilk başlayan arkadaşlarla 9 yıl geçti hepimiz maduruz 12 bin diye biliyorduk ama 15 tane usta öğretici var lise mezunlarıyla beraber herkonuda haksızlık var lise mezunlarının metge kursu alıp çocuk gelişimi okumuş gibi diploma sahibi olmaları,yardımcı ablalık adı altında usta öğreticliğin mutasyona uğramış bir başka türünü oluşturmaları,bizim lisede canımızı dişimize takıp çalışıp öğrenip geçtiğimiz dersleri bu metge kurslarına gidenler kopyalarla geçiyor. bir arkadaş vardı kız bi güzel ceptelefonuyla kopya çektiğini söyledi.ve kız gayet normal birşeymiş gibi anlatıyor.ogüne kadar herşekilde yardımcı oldum o arkadaşa ama bu olayı duyduktan sonra ben okadar zorluklarla gece 3 e kadar oturup oyuncak yapıp sınavlara çalışıp liseyi bitirip bu duruma gelmişken neden insanlar kopyayla rahatlıkla geçebiliyor dedim ve karar aldım birdaha bu şekilde sınavını geçen kimseye hiç bir konuda yardımcı olmayacağım.bunu duyduktan sonra şimdi bu kadar haksızlık vardiye yasmı tutalım yada tamamen umudumuzu kesip sürünü koyunları gibi boyun büküp yaşamaya devammmı edelim.ne yapmalıyız bende bilmiyorum.şimdi buyazdıklarımdan dolayı üzerine alınan olur olmaz bilemem burda yazdıklarımdan kesinlikle gocunmuyorum ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum.ve inşallah hakeetiğim kadroyu elbet birgün alacağıma inanıyorum.

benimde tek dileğim o buna inan inş bi gün hak ettiğimiz yere geliriz.kampanyaya gönülden katılıyorum..

slm hocam,ben artık ümidimi kestim yıllardır okul öncesi eğitime hizmet veriyorum ama herşeyi bir sınava bağlıyorlar artık sınavlara bile girmeyi düşünmüyorum ama yinede çok şükürki önü açık bir meslekte boşta kalmıyoruz buda güzel neyse böyle yaşlanıp gidecegiz heralde hayırlısı olsun.

özür dilerim ismimi yazmAYI UNUTTUM
DUYGU TAŞAR

slmlar bence bizler usta öğretici olarak emekli olcaz....:-)

arkadaşlar umut olmazsa hayaller hayaller olmazsa hayatta olmaz hem halimize şükür biz daha memurluk yaşı sınırına gelmedik 35-37 yaşlarında usta öğretici arkadaşlarım var benim kadro umudum var ama onlar birkaçyıl sonra yaş sınırından ve yaşın yorucu mesleğinde verdiği yorgunluk ve bezginlikle kadro almadan emekliliğe gidecekler yine şanslıyız en azındanusta öğreticilerin prim gün sayısını otuza çıkardılar.ve emeklilik şansı var.sizler daha gençsiniz neden bukadar umutsuzsunuz anlamadım.ARKADAŞLARIMIZIN BU UMUTSUZLUĞUNA KARŞILIK 5000 KADRO İSTİYORUZ KAMPANYASINA DESTEK VERİYORUM VE BURAYA MSJ ATIP İSİM YAZMAYAN ARKADAŞLARA BİR HATIRLATMA LÜTFEN İSİMLERİNİZİ EKELYİN MSJIN SONUNA .ELAZIĞDAN SEDA BAHŞİ.

Benım de dılegım hepımızın kadro alması.

NESLİHAN BOZKURT

çok güzel bir konuya değinmişsiniz teşekkürler.ülkemizde her yıl 12000-13000 civarında usta öğretici alınıyor.artık açığı siz düşünün ne kadar fazla.yapılan atamalarda sayılar çok komik.bence eğitim kalitesinden bahsediyorsak bu sayı 10000 in üzerinde olmalı.evet zorunlu hale getirmeye çalışıyolar ama eğitim kalitesinin önemi yok galiba.alımlar daha fazla yapılsın.artık sesimizi birileri duysun yeter 4 sene emek verip bu maaşa talim ediliyoruz. artık sesimizi birileri duysun gülçiçek dal

Kıymetli forum yöneticilerimiz bu kampanyayı ne zaman bitirmeyi ve msjları yetkili mercilere iletmeyi düşünüyorsunuz??????yeteri kadar oy toplayamdıkmı?gerçi bukampanyaya en çok ben msj attım herhalde usta öğreticlikten artık bunalan sadece benim artık kadrolu öğretmenlerle eşit haklara sahip olmak isityoruz yıllardır verdiğimiz emeklere edindiğimiz tecrubelere karşılık artık sesimizin duyulmasını istiyoruz diyerek tekrar bir destek msjı atıyorum.elazığdan seda bahşi.

slmlar trend2309 kampanyaya son verilince Milli Eğitim bakanı kampanyayı dikkatemi alcağını sanıyorsunuz.Bu kadar kolaymı bu tabiki sesimiz kimse duymayacak,şimdi bakan bilmiyormu okulöncesi öğretmen açıgı olduğunu,ama bizim gibi usta öğreticileri çalıştırmak işine geliyor kadrolu öğretmenin aldığı maaşın yarısını verip çalıştırmak varken neden 5000 kadro açar açmaz tabii benim bu kampanyadan umudum hiç yok üzgünüm...

sağol arkadaşım her fırsattta böyle içimi baydığın umutlarımı kırptığın için :((((

canım her zaman söylediklerim gerçekler sende nedense bu gerçekleri görmeyip bu kadro olayına farklı gözlerle bakıyorsun.ben 8 yıldır bu işin içindeyim daha kadro alcam.... Başka söze gerek yok...

bir milletvekilinin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çekik'e sunduğu soru önergesinde usta öğreticilerin kadroya alınıp alınmayacağı sorusuna hüseyin çelik in cevabı şöyle olmuştur: şu anda bu konuda böyle bir çalışma yok..ve düşünülmemektedir...ama keşke de usta öğreticiler kadroya alınsa...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri