Arkadaşlar okadar emek verip te verilen bu emekler sonunda karşılaşılan bu muamale gerçekten çooook can sıkıcı.Bir ülkede en en önemli şey eğitim ve de bu doğrultuda en çok saygıyı,hoş muameleyi hakeden kişiler(mesleki açıdan) öğretmenlerdir,ancak ülkemizde bunun böyle olmadığını görmek gerçekten çok üzücü.Ben Köy Enstitüsü mezunu bir öğretmenin torunuyum ve dedemden öğretmenliğin güzelliklerini hele de köy öğretmenliğinin güzelliklerini dinleyerek büyüdüm.Elimde dedemin hatıra defteri var ve ben arasıra bu defteri okurum her okuduğumda da gözlerim dolar.Aldıkları eğitimi,gördükleri güzel muameleyi ve yüreklerindeki öğretmenlik aşkını anlatamam.Atamaların yapılmaması sadece öğretmene değil eğitime,öğrenciye verilen değerin de ne olduğunu gösteriyor.Bir an önce mezun olanların kadroya alınması gerekiyor.Ekonomi de yapılacak kar hakeden eğitimci yerine eğitimini tamamlamamış kişileri daha az ücretle görevlendirmekle ya da mezun olmuş ancak sırf daha az ücret vermek uğruna öğretmenleri kadroya almamakla olmamalı.