ya milli eğitim işini biliyor arkadaşlar o kadar kadrolu alırsa devlet parayı nasıl ödicek.Adamlar usta öğretici diye lise mezunlarını,üniversite mezunları...Artık Allah ne verdiyse az parayla 7 yaş çok geç adı altında bizi süründüyor.Çocuklar bizim geleceklerimiz diyorlar.Peki neden çocukları yetiştiren öğretmenlere işkence ediyolar böle...Ya kpss denen rezalet,saçma sapan sorulardan ibaret...yüksek puan alamasan gelde kafayı yeme.Hayır benim anlamadığım nokta kpss barajını aşamasak yine usta öğretici adı altında görev yapacaz.Nerde kaldı 4 yıllık üniversitenin ayrıcalığı,farkı...madem öle lise okuyup,öğretmen olalım...Öğretmenlik mesleği o kadar basitleştirilmişki,elini kolunu sallayan öğretmen oluyo artık bu devirde...Tabii lise mezunlarının hoşuna gidiyor bu durum ama kendilerini bizim yerimize koysunlar bakalım.ne kadar acı bir tablo göreceklerini hayal etsinlerde bu işi gurur meselesi yapmasınlar.İşin aslı faslı bu...Bari lise mezunları ile üniversite mezunları arasında belli bir fark olsaydı...Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?Ben onları dışlamak istemiyorum ama 4 yıllık emeğimide es geçemem......
TUBA ORUÇ
TUBA ORUÇ