2009 kpss'ye girecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gaziler38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
mrb bende bu yıl kpss ye tekrar gireceğim geçen yıl final ve ihtiyaçtan çalışmıştım ama çok sıkı çalıştığımı
söyleyemem i nş bu yıl olur herkese başarılar

Merhaba arkadaşlar,sakaryada oturuyorum 1,5 yaşında çocuğum var.zor olcak benim için ama ücretli çalışmak istemiyorum .dersaneler geçen hafta başladı ama bi türlü karar veremedik hangisine gideceğimime.Sakaryada oturupta dersaneye başlayan arkadaşlar hangisini tavsiye edersiniz?lütfen yardımcı olun.Teşekkürler

gazıler mrb bende kayserıdeyım.2007 de mezun oldum ılk sene hıc calısmadan 50 aldım bu sene 67de kaldım dersaneye falan gıtmdedn .evde okadar ıs bıde kızımla calıstım.sımdı yıne hamıleyım .gereken tek sey yeterı kadar calısmakve moral buna ınanıyorum.tekrar denıycem hayrlısı olsun.

cnm bende hamileyim bu sene nasıl sınava giricem diye düşünüyorum çünkü sınav son günlerine denk geliyo sizce girmelimiyim bilemiyorum? çokta istiyorum kazanmak hatta dersaneye bile gitmeyi düşünüyorum.

slm arkadaşım ihtiyaç yayınları geçen hafta çıktı bu hafta dershaneler bize dağıtacak piyasayada ondan sonra çıkar. Muhtemelen bu hafta bulursun.

slm arkadaşlar bende kpss hazırlanıyorum.ikinci girişim.geçen sene ihtiyacı denedim fena değildi ama bu sene kaynağı değiştirmeyi tercih ettim.yedi iklimi inceledim iyi gibi.ona da bakabilirsiniz.ayrıca dersaneye gitmeye karar verdim çünkü gerçekten sınav sistemi artık ciddi şekilde hazırlanmayı gerektiriyor.

2009 kpss......??????girsemmi girmesemmi kararsızım hala ama ders çalışmak artık çok zor geliyor..:(

girme hocam girme bu kpss bütün öğretmenleri birbirine rakip etti siz girmezseniz bir rakibimi ekarte etmiş olcam :egg61nb: şaka bi yana sıkı çalışma temposu şart zor gelsede çalışmak kazanmak şart.

arkadaşlar ihtiyaç yayınlarının yeni basım kitapları çıktı mı ben sadece 2008 basım eğitim bilimleri soru bankasıyla karşılaştım.alan ya da bilen varsa cvplayabilir mi??

geçen kitapçıları dolaşırken 2009 ihtiyaç eğitim bilimlerini gördüm ama kitapların üzerinde 2009 yazmıyordu.paketlerin üzerine kendileri yazmışlardı.açıkçası emin olamadım.iyice araştırmak lazım.ben bu yıl giricem dersaneye de gidiyorum.eğitim bilimlerinde sorunum yok sadece tarih zorluyor beni.onu da atlatırım inş.aslında bir kaynak üzerinde yoğunlaşmak yanlış bence.her türlü kaynaktan soru çözüp her tür soruyla karşılaşmak sınav için daha iyi olur diye düşünüyorum.kendiniz çalışıyorsanız ihtiyaç yada yargıyı tavsiye ederim.allah hepimize zihin açıklığı versin.emeklerimizin karşılığını alırız inş.aminnnn

evet arkadaşım ihtiyaç yayıncılığın 2009 yeni basım modüler setinii aldım. soru tarzları güzel ama anlatımı çok yüzeysel geldi bana özet gibi. bu yüzden yargıdanda faydalanıyorum hepimize kolay gelsin

ısık su mrb .canm ne olursa olsun sınava gr ve en once kandını motıve etmeyı ogren
emınım basarcaksın.kazanamsanda aldıgın puanı gorunce senye okadar ıyı calısıyosunkı.daha ıyısını yapabılırım dıye
allah yardımcın olsun

ya tubım se gecen yıl kazanmamısmıydın?bende bu yıl gıreyım dıyorum ama 17 nısanda dogum beklıyorum nasıl olacak bılmkıyorum allah yardımcımız olsun.

yok canm nerdeee zaten bu sene mezun oldum bu senekı kpssye de hazrlanmamastm ama sımdı tam gaz calsyrum ıns bu sene olr da atandm dıe yazarm buralara

ısık su mrb .canm ne olursa olsun sınava gr ve en once kandını motıve etmeyı ogren
emınım basarcaksın.kazanamsanda aldıgın puanı gorunce senye okadar ıyı calısıyosunkı.daha ıyısını yapabılırım dıye
allah yardımcın olsun

cnm mesajın o kadar hoşuma gittiki böyle motivelere ihtiyacım var .inşallah hiçbirimizin emeği boşa gitmez cnm .

bende son sınıfım aöf de yargı ve ihtiyaç yayınlarını tavsiye ettiler geç kaldım ama başladım başarılar herkese

arkadaşlar ihtiyaç ve yargının 2009 yayınları çıktı bilginize ben aldım

merhaba arkadaşlar bu sene bende hırs yaptım geçen sene berbattı soruları görünce kafaayı yedim gk yetiştiremedim bu seneye kaldım.88 aşagısı bizi kurtarmaz bu sene en düşük kadrolu atanan 78 sözleşmeli 76 ile atanmış şimdiden bunalıma girdim bu son şansım çünkü

ben de bu sene kpss ye girecek birisiyim arkadaşlar aöf son senesinin stresleri yanında kpss stresinide yaşayarak umarım hepimizin hayırlı sonuçlara ulaşabileceği bir sene olur...

HERKESE BAŞARILARRRR.....

benım en buyuk sorunum matematık :((( yok yanı nasıl yapcaz bakalım bu sınav ıcınde yapmak sart matematıge cok takıyorum ve umıtlerım onun yuzunden kesılıyo

dersaneler konusunda bilgili ve deneyimi olan arkadaş var mı acaba bzle paylaşımda bulunsa

valla bende dershaneye yazıldım.Yargı yayınlarından çalışıyorum.Bence çok iyi tavsiye ederim.

Arkadaşlar Yargının 2009 basım G.K.-G.Y. ve Eğitim Bilimleri seti çok süper. Tavsiye ederim herkese. Reklam yapmış gibi olmayayım ama konu dağıtımları falan çok iyi, dersanenin yanında yardımcı kaynak olarak süper olur.

sinemcim canım arkadaşım o azimli kız tavrından hiç ödün vermemişsin maşallah diyorum sana canım benim yazdıklarını okudum umarım bu hızla seni seneye kadrolu görürüm sen bunu hak ediyorsun canım arkadaşım

bana gelince hiç ama hiç umudum yok kpss den :( ne yapcam bilmiooommmmm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri