Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
ben matematikten başladım ufak ama öyle çok bi çalışma tempom yok 1 saat zor bakıyorum.ramazandan sonra önce genel kültür genel yetenekten başlamayı düşünüyorum.eğitim yenilendi onun için kitaplar bir şekil alsdın sonra eğitime başlamayı düşünüyorum.ilk birkaç ay konu çalıştıktan sonra tamamen soru ve denemeye ağırlık vericem.bu sene görüdüm her türlü soruyu çözmek çok önemli:S
bende matematiğe başladım dersanenin açılmasını bekleyemezdim hem bi giriş yapmış ve bilgilerimi güncellemiş oldum,matematik aslında öcü gibi gelmiştir hep bana ama iştahlı çalışınca hiçte öyle olmadığını anladım.dersaneyle birlikte diğerlerine başlıycam.hepimize kolay gelsin.

Tepki Skoru
0
Ben genelden de kurs ismi veriliyor diye biliyorum yanılıyor muyum acaba?Eğer Yanılıyorsam beni düzeltin lütfen.
Ben Ankarada oturuyorum.Özellkile matematik konusunda çok eksiğim var.Matematikle ilgili yardım almam lazım muhakkak.Hani diğerlerini oturup okuyup okuyup yin anlarız.ama matematikte duum öyle deği.Destek almak zorunyım.bu da en iyi dershane ile olur.Hangi dersaneyi önerirsiniz
Genelede isim verme yasaksa lütfen özele mesaj atar mısınız??

Tepki Skoru
0
Yazım hatalarım olmuş bir an önce yazıp yatayım derken sanırım fazla acele ettim:)

Tepki Skoru
0
ben de evden cd ile çalışmak istiyorum bana ne tavsiye edersiniz

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben lisans mezunuyum bu sene kpss'ye hazırlanıcam. istanbulda tavsiye edebileceğiniz bir dersane varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar bende 3. sınıftayım şimdiden çalışmaya başlamak istiyorum allahın izniyle kaynakları ihtiyaç yayınlarından (konu anlatınımı) almayı planlıyorum benim hiç bir fikrim yok bu konuda sadece sölenenlerden hareket ediyorum tecrübeli arkadaşların fikrini alabilirmiyim acaba

Tepki Skoru
0
Ben okulumu bu sene bitirdim hem staj hem okul hem görev 63 aldım kazanabilene helal olsun okurken

Tepki Skoru
0
meraba arkadaşlar İstanbulda iyi kurs arayanlara kadıköy tasarıyı tavsiye ediyorum.Eğitim hocaları ,gk gy hocaları mükemmeml döküman çok fazla veriliyo , başka kurslara bakmayın pişman olursunuz...:77wu[1]:

Tepki Skoru
0
ikisi bir arada çok zor olur arkadaşım ama allah kolaylık versin bende geçen yıl iş ve dersane ikisini bir arada yürütmeye çalıştım ama çok yorucuydu malesef atanamadım:( bu yıl kendim çalışıcam sadece matematik desteği almayı düşünüyorum

Tepki Skoru
0
özel bir anaokulunda çalışıyorum, aöf 4. sınıftayım, staj, kpss.....
dersaneye gidecek fırsatım yok evde çalışmaya çalışacağım.
doğru düzgün kaynak bulmalıyım hangileri olabilir, ya da hepsini mi alsak, ne olacağı hiç belli değil
allah herkesin yardımcısı olsun.

Tepki Skoru
0
özel bir anaokulunda çalışıyorum, aöf 4. sınıftayım, staj, kpss.....
dersaneye gidecek fırsatım yok evde çalışmaya çalışacağım.
doğru düzgün kaynak bulmalıyım hangileri olabilir, ya da hepsini mi alsak, ne olacağı hiç belli değil
allah herkesin yardımcısı olsun.
Geçen yıl aynı senin gibiydim okul staj iş vs kim ne kitap ne dergi dediyse koştum aldım ev şimdi kütüphane gibi ama şimdi anlıyorum büyük hata yapmışım. adam gibi bir kaynaktan çalışıp bulabildiğince soru çözmek en doğrusu. yani kaynaklara boğulma. 2008 deki kpss faciasından sonra kaynak önermek zor ama içlerinde en iyisi ihtiyaç ve data yayınları gördüğüm kadarıyla. tavsiye ederim yani

Tepki Skoru
0
evt arkadaşlar bende kendim çalışmayı düşünüyorum da acaba soruma cevap alabilirmiyim

Tepki Skoru
0
evt arkadaşlar bende kendim çalışmayı düşünüyorum da acaba soruma cevap alabilirmiyim
ihtiyaç yayıncılık konu anlatımlı kitaplarını sormuştun sanırım. Yukarıda da yazdım zaten ben aldım çok beğendim hatta tek beğendiğim kaynaktı. bence doğru karar vermişsin dersaneye gitmeyeceksen ihtiyacın setini düşünerek

Tepki Skoru
0
bende ihtiyaç yayınlarını aldım. memnun kaldım. kendin çalışmazsan zaten dershanenin hiç faydası olmuyor. başarılar herkese...

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar ben güvenderin kitabini aldım ama hatamı ettimmmmm bundan çalışsam olmazmı bana acil cevap veriiiinnn çünkü üzüldüm onca para verdimm

Tepki Skoru
0
Güven Derin 2007 nisanda çıkmış kitapları vardı bende, yeni basımları farklı mıdır bilmiyorum ama tek başına yeterli olacağını sanmam. Çünkü özellikle Eğitim Bilimlerinde cevapları olumlu-olumsuz ifadelerden rahatlıkla çıkarabilirsin. Ama temel bilgiler için faydalı olabilir. Yine de sadece Güven Der'e bağlı kalma derim ben.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 4 sınıfım bu yıl.kpss gözümde inanılmaz büyüyor.Nasıl altından kalkacağım bilmiyorum birde okul dersleri var tabii..Açıköğretimdede birsürü ders değişti yeni derslerin içeriğini bilen varmı ? eski derslerle çok fazla içerik bakımından uçurum varmı? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Herkeze başarılar...

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim canım bunları çalışaıyım başka kitapta alayım bariii...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 4 sınıfım bu yıl.kpss gözümde inanılmaz büyüyor.Nasıl altından kalkacağım bilmiyorum birde okul dersleri var tabii..Açıköğretimdede birsürü ders değişti yeni derslerin içeriğini bilen varmı ? eski derslerle çok fazla içerik bakımından uçurum varmı? bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.Herkeze başarılar...
sanıyorumki derslerin içeriği aynı fakat sadece isimleri değişti.valla kim ne derse desin ben e-kitaptan eski düzen çalıştım bile :)

Tepki Skoru
0
ikisi bir arada çok zor olur arkadaşım ama allah kolaylık versin bende geçen yıl iş ve dersane ikisini bir arada yürütmeye çalıştım ama çok yorucuydu malesef atanamadım:( bu yıl kendim çalışıcam sadece matematik desteği almayı düşünüyorum
bende bu yıl kadıköy tasarıdayım kayıt yaptırdım geçen yılda ordaydım hızlandırılmış kurs almıştım başka dersaneden geçiş yaptığım için mecburen, ordaki hocalarımı çok ösledim :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle