Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
umudunu yitirme semacığım,umut ettikçe çalışmaya olan isteğin artacak ve inanıyorum ki sen yapabilirim dersen yaparsın.nitekimde öyle oldu .düşünsene bir sene öncesinde nerdeydin şimdi nerdesin :D

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar 2008 aöf mezunuyum.bende 2009 kpss ye girmeye karar verdim önceden düşünmüyordum sınava girmeyi evliyim ve 2 çocuğum var bu saattten sonra ders çalışmaya geçmi kaldım acaba ...oturduğum il dışına gidemeyeceğim için sınava girmeyi düşünmemiştim çünkü bulunduğum ili kazanmak çok zor mesajlarınızıda okuduktan sonra gözüm korktu açıkçası ama yinede girip şansımı denemek istiyorum bakalım kaç puan alıcam nasip yalnız matemetikten çok eksiğim var yardımcı ne önerirsiniz matematikle ilgili...dersaneye gitmeyi düşünmüorum evde çalışıp öle giricem sınava....herkese şimdiden başarılar...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende 4. sınıftayım geçen yıl hiç çalışmamıştım ama 70 almıştım. ben bu sınav hakkında şöyle düşünüyorum. geçen yıl eğitim bilimlerinin zor olduğunu söylüyor herkes. bence zor değildi zor gelmesinin sebebi ezberci bir anlayışımız olmasından kaynaklanıyordu. sorularda bilgilerimizi kullanark cevap vermemiz isteniyoru. ama ge.en yıl hazırlanan arkadaşlarımdan da hatırlıyorum ezbere çok kuvvet verdiler çok iyi bilmelerne rağmen sınavda yapamadılar. ben dersaneye gitmeyeceğim. nasıl çalışacağına karar verirsen ve iyi bir gözlem yaparsan iyi bir puan almanın çok zor olmadığını düşünüyorum. en eksik olduğunuz yerden başlamanızın daha uygun olacağını düşünüyorum. ben genel kültürden başladım tarih kitaplarının hepsini karşılaştırdım en kapsamlısı data . data kral kızı serisi tarihi tavsiye ederim. ben tarih çalışırken şöyle bir sistem izliyorum. data dan konuyu çalışıyorum. önemli noktaları yazıoyum. daha sonra testlerı çözüyorum. yapamadığım soruların cevaplarını da yazıyorum. daha sonra ( yurtta kalmış olmanın avantahı:D) etütteki diğer arkadaşların çalıştığı farklı yayınların testlerini de çözüyorum. aynı şekilde yapamadıklarımı tekrar yazıyorum. böylece hiç boşluk kalmıyor. o konuyla ilgili bütün sorulara doğru cevap verebiliyorum. çünkü sorular hep aynısının farklı versiyonu . bunu farkettim. çoğrafyadada yedi iklim kullanıyorum.ondada aynı sistemı kullanıyorum. eğitim bılımlerını ikinci doneme bıraktım. zaten okul önceciler olarak gelişim bilgimiz çok iyi.bu konuda çok şanslıyız. ara ara da matematık testı çözücem. turkçeyıde mart ayından sonra butun konuylar bıtmış olacak ve denemelerde çözeceğim. ben böyle bir sistem izlemeyi düşünüyorum. şimdilik çok memnunum. benim programım bu inşallah kafanızda bir ışık yakmıştır.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de 2004 aöf okul öncesi öğretmenliği mezunuyum aynı zamanda meslek lisesi çocuk gelişiminde okudum 2009 da 4. girişim olacak kpss ye aldığım puanlar
2005 de 55 , 2006 da 67 , 2007 de 68 ,2008 de 70 aldım hiç alt yapım yoktu hiç dersaneye gitmemiştim ve matematiğim yoktu geçen sene Ankara nın en iyi dersanelerinden biri olan ihtiyaç akademiye gittim çok ismi duyulmuş hocalardan ders aldım kendime çok güveniyordum çok çalışmıştım dersane ve hocalar bize çok gaz verdiler artık kazanacağıma çok emindim kesin gözüyle bakıyordum denemelerden 77- 78 alıyordum ama malesef bize yıllardır sorulan sistem ve sorular üzerinden bir ezberci eğitim vermişler bunu sınavdan çıkınca anladım sınavda hiç bilmediğim görmediğim sorularla karşılaşınca şok olmuştum koca bir sene boşa çalışmışım meğer sınavın sonucunu öğrenince günlerce ağladım haksızlığa uğradığımı hissettim şimdi yeniden sınava hazırlancam ama evde çalışıcamyeni kitaplar aldım yeni şeyler öğrenim çok soru çözecem hakkımızda hayırlısı artık Rabbim çalışan herkesin emeğini boşa çıkarmaz inşallah hepimize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
ihtiyaç yargı aldım bıde yaprak testler konulara gore guzel

Tepki Skoru
0
egıtımden ana kaynagım ıhtıyactı tarıh cografya dataydı.ozellıkle datanın tarıh soru bankası super.onemlı olan konuyu ıyı ozumlemek, yanı soru bankasının yayınevının onemlı odugunu dusunmuyorum fazla soru farklı bakıs acılarını gosterır. ama konuyu nerden calsıtıgınız çok onemlı.

Tepki Skoru
0
Merhaba arkadaşlar.. ben de gazi üniv. çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği son sınıftayım.. okul dersleri+staj+tez+eğitimler+dersane çok ağır oluyor.. ama başarmak zorundayız.. 2009 kpss de hepinize başarılar diliyorum..

Bir gün.. yine burda, 2009 kpss ye girenler olarak puanlarımızı ve atandığımız okulları paylaşırız.. hepinize başarılar diliyorum... Sevgiler.. =)

Tepki Skoru
0
çalışmalarınız nası gıdıyo arkadaslar arada bırbırmızı motıve edelım:)sınavda 27 hazaıran- 28 hazıranmıs yenı gordum bı heyecanladım nıyeyse ıns olurda bukadar calısmalar bosa gıtmez hayatım suanda iş-ev-kpss üçlüsü arasında gidip gelio senelerım hep boyle gecsın ıstemıyorum oyuzden BU SENE KESIN OLACAK!!!!herkese kolay gelsın

Tepki Skoru
0
sınav yaklastık vakıt daraldı ama ben motıve olamıyorum kustum osym ye meb e :)tavsan daga kusmus meselesı bır turlu calısamıyorum ne yapcam bılmıyrum :(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar.. son 156 gün kaldı sınava, çok kısa bir süre aslında.. çalışalım ve bir an önce bitsin şu stres....:egg61nb:

Tepki Skoru
0
154 gün kaldı arkadaşlar kendimizi toparlamalıyız cok ac bı zaman kaldıı bırazcık sıkıntı cekcez sonrası cok guzel olacak inşşşş

Tepki Skoru
0
ya böyle gün sayarsanız olmaz ki ama iyice bi strese sokuyosunuz beni arkadasşlarr:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar aslında bu sınav çok basit bi sınav.bence önemli olan hız kazanmak.bunun için de bolca test çözmeliyiz.düşünsenize sınavlar 3 er saat olsa eminim bu kadar stres ve panik olmayız.yetişmez korkusuyla birçok bildiğimiz soruyu yanlış yapıyoruz.bunun için zamanla yarışarak sınava hazırlanmalıyız.
herkese kolay gelsin.
ben de eşimle bir arada olabilmek için bu sınavda başarılı olmalıyım.yoksa hep böyle iki ayrı kol düğmesi gibi kavuşamadan yaşlanıp gidecez :(((((

Tepki Skoru
0
arkadaşlar boşverin dersaneye herşey beyinde bititor siz kafanızı halledin gerisi kolay.iki yıl üst üste dersaneye gittim her yıl puanım biraz daha düştü.gecen sene kendim çalıştım ayrıca usta öğreticilik yaptım ve atandım.dersanelere para yedirmeyin.sadece onları zengin edersiniz....başarılar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar her yayının mutlaka bir eksiği çıkıyor. ben ihtiyaç yargı ve teoremin kitaplarından çalıştım. teoremin kitapları sınav sorularına göre biraz ağır. ama o soruları anlayarak çözerseniz sınavda zorlanmazsınız.kpss sınavına karşıyım ama sınav var çalışmak ve kazanmak zorundayız. dersaneye gidin.ben teorem dersanesine gittim memmun kaldım.birde bütün dersanelerin sınavlarına girin.değişik soru sitillerini görün ben çok fayda gördüm tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
arkadaşinlar çalıştığınız kaynağı önce bitirin sonra geçmek isterseniz başka bir kaynağa geçin aynı anda çalışmayın kafa karışıklığından başka bir işe yaramıyor ama en çok farklı kaynaklardan soru bankalarından yararlanın derim.

Tepki Skoru
0
yorum yapamadan geçemicem bende okul üni ve kpss üçü bir arada tatil falan yapamadım sürekli evdeyim ders çalışıyorum allah inş emeğimizin karşılığını verir.bende dershaneye gidiyorum ihtiyaç yayınlarını kullanıyoruz memnunum aynı zamanda yargı ve yedi iklimin testlerinden faydalanıyoruz herkese başarılar

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar ben de bugün üye oldum. aöf 4, sınıf öğrencisiyim. 2 çocuk annesiyim. evliyim. milli eğitimde usta öğretici olarak çalışıyorum. dershaneye gidiyorum kpss için.uygulamam haftada 1 gün iki ayrı yarım gün sınıflarıyla canım çıkıyo. sizce kpss yi kazanma ihtimalim nedir* sizden cevap bekliyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle