merhaba arkadaşlar ben de 2004 aöf okul öncesi öğretmenliği mezunuyum aynı zamanda meslek lisesi çocuk gelişiminde okudum 2009 da 4. girişim olacak kpss ye aldığım puanlar
2005 de 55 , 2006 da 67 , 2007 de 68 ,2008 de 70 aldım hiç alt yapım yoktu hiç dersaneye gitmemiştim ve matematiğim yoktu geçen sene Ankara nın en iyi dersanelerinden biri olan ihtiyaç akademiye gittim çok ismi duyulmuş hocalardan ders aldım kendime çok güveniyordum çok çalışmıştım dersane ve hocalar bize çok gaz verdiler artık kazanacağıma çok emindim kesin gözüyle bakıyordum denemelerden 77- 78 alıyordum ama malesef bize yıllardır sorulan sistem ve sorular üzerinden bir ezberci eğitim vermişler bunu sınavdan çıkınca anladım sınavda hiç bilmediğim görmediğim sorularla karşılaşınca şok olmuştum koca bir sene boşa çalışmışım meğer sınavın sonucunu öğrenince günlerce ağladım haksızlığa uğradığımı hissettim şimdi yeniden sınava hazırlancam ama evde çalışıcamyeni kitaplar aldım yeni şeyler öğrenim çok soru çözecem hakkımızda hayırlısı artık Rabbim çalışan herkesin emeğini boşa çıkarmaz inşallah hepimize kolay gelsin