Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
mrhb Allah yardımcın olsun bende kpss ye hazırlanıyorum kayserideyim,usta ögreticiyim ancak bu yıl dersaneye gitmeyi düşünmüyorum çünkü iş bizde bitiyo sıkı çalışıp bol soru çözersek ve herşeyden önemlisi matematiğin iyise zaten olur.Yoksa olmuyo ben 3 yıldır uğraşıyorum mat. olmayınca olmuyo Allah herkesin yardımcısı olsun ihtiyaç ve yargı yayınlarından şaşma derim.

Tepki Skoru
0
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar dördüncü sınıftayım sınavı kazanmak için canla başla çalışıyordum iki hafta önce başıma şöyle bir olay geldi özel bir hastaneye rutin muayene olmak için gittim hiçbir şikayetim yoktu ilerlemiş kanser olabilceğim üzerinde yoğunlaşan doktor görüşleri vardı. dünya başıma yıkıldı neyseki yanlış bir teşhismiş ama yinede bir ameliyat geçirdim önce sağlık olsun arkadaşlar Allah nasip ederse herşey olur insallah hepimiz için hayırlısı olur kpss herşey demek değil

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hepimize kolay gelsin. gerçekten işimiz zor bende 4. sınıfım staj, usta öğreticilik, kpss ... umarım emeklerimizin karşılığını alırız. hepinize başarılar....

Tepki Skoru
0
deryaemre arkadaşım ALLAHÜ TEALA hayırlı şifalar versin geçmiş olsun.herşey nasip nasip ten öteye gidilmiyor.ve yaratıcımız rızkımıza kefil biz usta öğreticiliğede tamamen şans gibi başladık ama rızkımızı veren yaratıcı bizi usta öğreticlikle nasiplendirip rızık verdi inşallah kadro da rızkımızı veren rabbimizin izniyle nasip olacak ve alacağız.umarım sınavsız olur yada sınavdan düşük alanlarada nasip olur.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende bu yıl kpss ye hazırlanıyorum.elimde birçok kaynak var ve dersaneye gidiyorum.2008 kpss ye göre ihtiyaç yayınlarının soruları hiç uygun değil almanızı tavsiye etmem ama yedi iklim ve pegem a nın yaprak testleri güzel

Tepki Skoru
0
mrh.arkadaşlar.sizden acil yardım bekliyorum.ben gk gy bitirdim.bundan sonra e.bilimlerin e başlıcam 2008 kpss gözönüne alınarak e.bilimleri için tavsiye edebileceğiniz kaynaklar nelerdir2008 de eğitim bilimleri çok korkuttu beni.

Tepki Skoru
0
Merhaba Nuray Öğretmenim bende hazırlanıyorum ve sana tavsiyem pegem yayınları

Tepki Skoru
0
şu andan itibaren eğitim bilimlerine nasıl çalışıp yapabilirim bu saatten sonra cokmu gec kaldım önerilerinizi beklıyorum arkadaslar

Tepki Skoru
0
Nuray öğretmenim, bende 4. sınıfım ve iki yıldır dersaneye gidiyorum ön hazırlık olsun diye de erken başladım. Size önerim, eğer eğitim bilimlerinde sıfır değilseniz pegem, yargı ve irem yayıncılığın soru bankalarını tavsiye ederim. İhtiyaç, yoruma çok elverişli değil. Bilgi düzeyinde soruları, sizde bilirsiniz kpss bilgi değil yorum istiyorum. Hepimize başarılar dilerim.

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar hepimize kolay gelsin...
Kitap tavsiyesi isteyen arkadaşlar için İhtiyacın konu anlatımını önerebilirim.
Konu anlatımı açıklayıcı fakat soruları çok yetersiz ve basit.
Ama en azından konuları çalışıp farklı bi kaynağın soru çözümünü alabilirsiniz. Sorular için de pegem ve güvenderi öneriyo hocalarımız.
Allah yardımcımız olsun...

Tepki Skoru
0
kzncnnet öğretmenim bende e.bilimlerine yeni başladım.geç kaldığımızı düşünmüyorum.zaten bence e.bilimleri g.k gy. e oranla daha anlaşılır.dolayısıyla konuları kavramamız daha kolay olacaktır.bence geç değil.

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar.Bende aöf 4.sınıf öğrencisiyim.Uygulama stajım var ve dersaneye gidiyorum.Bu halde bile zorlanıyorum.Şuan kpssyi bıraktım 10 tane aof dersim var.Aof çalışıyorum.Kpss ye gelince mat.çok iyi 20 net yapıyorum ama kazanamıcam kesin.olmuyoo kasıyorum kendimi inşallah keşke olsa diyorumm.Allah hepimize yardım etsin.Emeğimizi yağlı etsin.Hepimize kolay gelsin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben yargıdan şaşmayın derim.Gerçekten kendini enilemiş....geçen yılki yargıdan daha iyi.

hocam bence önce okulunuzu bitirin...Ben de aöf mezunuyum gerçekten çok zorlandım...geçen yıl ömrümden ömür gitti tabiri caizse....kendinizi denemeiş olursunuz bi girin...ha zamanınız kalırsa derslerden stajdan falan o zaman eğitim bilimlerine şöyle bir temel oluşturması açısından bakın derim.....başarılar.

Tepki Skoru
0
ah herkes nasıl hazırlanıyor benim daha programı geçtim kitabım bile yok :) allaha emanet gireceğim vaktim yok geçen sene 85 alan istediği yere yerleşmiş diye duydum hadi hayırlısı mucizelerde olur.:36_7_8:

Tepki Skoru
0
mrh.arkadaşlar nasıl gidiyo çalışmalarınız.ben zaman daraldıkça strese giriyorum.sanki tüm çalışdıklarımı o gün hatırlamayacak gibiyim.siz neler yapıyosunuz.

Tepki Skoru
0
hıc stres yapmayın ne kadar ıyı bılırsenız bılın sınav gunune kadar hıcbır sey bılmıyor gıbı olursunuz. sınav gunu gudulenmıslık duzeyınız arttıkca her seyı hatırlarsınız.ben bunu yenı atanmış bırı olarak soyluyorum.cok zor bır surec...kolay gelsın.son bır ay ben sadece tarıh anaysa cozdum nerde eksıgınız varsa ona yuklenın.cok soru tutturan yayın evlerı var onları alın... basarılar

Tepki Skoru
0
mezun durumunda olmayanlar bu sene gşrebiliyorlarmı lisans mezunları girecekmiş diye bişey duydum bilgisi olan varmı 27.04.2009 başvuru başlıyor

Tepki Skoru
0
mezun durumunda olmayanlar bu sene gşrebiliyorlarmı lisans mezunları girecekmiş diye bişey duydum bilgisi olan varmı 27.04.2009 başvuru başlıyor
ben 3.sinifta da girmstim tabi tercih yapamiyorsun ama girebiliyorsun.ben oyle biliyorum degismediyse

Tepki Skoru
0
evet girilebiliyo arkadaşlar.bu yıl bi değişiklik yoksa geçen yıl girmişti arkadaşlarım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle