Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
ösymnin sitesine girip ordan gerekli bilgileri alabilirsin. başvru merkezleri var sitede bulunduğun ilçede merkez varsa ordan işlemlerini yaptırabilirsin. 45 ytl ücreti iki oturum giriceksen

Tepki Skoru
0
arkadaşlar denemelere giriyormusunuz Netleriniz nasıl benimki hiç ii diil de :( Yargı denemesine bi girdim mahvoldum tüm şevkim gitti :(

Tepki Skoru
0
yedi iklimin denemesi de acayip zordu.benimde netler çok iyi değil.dershanede de anca 69 alabiliyorum.umarım taban puan düşer ve alım fazla olur.

Tepki Skoru
0
bu sene çok şanslıyız ona güveniyorum hayırlısı artık...

Tepki Skoru
0
artık kesinleşti çok şükür 2009-2010 yılı 32 ilde 9 yıl zorunlu olarak gerçekleştirilecekmiş

Kimse ortada kalmaz artık :)

Tepki Skoru
0
inşallah alım çok olur arkadaşlar..ama dershane öğretmenlerimizde bu seneki sınavın çok daha zor olacağını söyledier.özellikle türkçe ve matemetik sorularının zorlaştırılacağını söylediler.geçen sene eğitim bilimlerini tübitak hazırlamış bu sene gk-gy ve eğitimi yine tübitak hazırlayacakmış uzun paragraflar bizleri bekliyor.hepimize bol şans

Tepki Skoru
0
inanmıyorum yine mi tübitak :( ee herşeyi onlar hazırlıomuş gk-gy eğitim geriye bişi kalmadı zaten

Tepki Skoru
0
zor olursa herkese zor olacak bence normal çalışmalarımıza devam edelim önümüz açık arkadaşlar ;) 20 bin öğretmen alınacakmış :)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne kadar mezun var acaba bilen lütfen yazsın

Tepki Skoru
0
ya ben yeni komisyonun gazi olduğunu çok önceden duymuştum şimdi tübitak çıktı yine..farketmez korkmuyorum hiçbirinden :p

Tepki Skoru
0
sbs zormus oss zormus kpss de zor olacakmıs sımdıde bunlar konusuluo sınav oncesi motıvasyon gıdıyo umarım calısmalarımız bosa gıtmez bı sene daha kpss .... hayal bıle etmek ıstemıyorum

Tepki Skoru
0
bırde okadar sey calstım sımdıde yok kartopu teraygı akvaryum sandvıc yeni bişiler cıktı ben calısırken nıe yoktu nıe yenı turedı bunlar anlamıyorum kafa karıstırmaktan baska bi işe yaramıo offf....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne kadar mezun var acaba bilen lütfen yazsın
ben yeni mezunum öss tercihlerini yaparken öğretmenliklerin kontejanlarını tek tek saymıştım..:) okulöncesinden bu dönem toplam(açıköğretim(2 bin) dahil) 4 bin kişi mezun oldu... önceki senlerden de 4 bin var mıdır toplam bilemiorum ama yaklaşık 10 bin okulönceci vardır die tahmin ediorum...birde dier bölümleri düşünün ovvv:S

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle