2009 kpss'ye girecekler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gaziler38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
yanlış alıntı yaptım :))

ben güvenderin aldım ama kötümü ettim???????????

gazıler mrb bende kayserıdeyım.2007 de mezun oldum ılk sene hıc calısmadan 50 aldım bu sene 67de kaldım dersaneye falan gıtmdedn .evde okadar ıs bıde kızımla calıstım.sımdı yıne hamıleyım .gereken tek sey yeterı kadar calısmakve moral buna ınanıyorum.tekrar denıycem hayrlısı olsun.

güvenderin genelyetenek genel kültüründe anlamsız ayrıntılar var ama eğitimi güzel

ya arkadaşlar ben güvenderin kitabini aldım ama hatamı ettimmmmm bundan çalışsam olmazmı bana acil cevap veriiiinnn çünkü üzüldüm onca para verdimm

arkadaşım gnel kültür çok ayrıntılı genel yeteneğine bakmamıştım pardon ama dediğim gibi eğitimi güzel

ok tesekkürler canımmmmmmmmm

merhaba arkadaşlar bende bu yıl kpss ye gireceklerdenim. biraz eğitim çalışmaya başladım. nobel yayınlarının konu anlatımlı dergileri var. gerçekten çok güzel anlatıyor. örnekleri bol verdiği için birini anlamasanız bile birini anlıyorsunuz tavsiye ederim. pegem yayınlarının da konu anlatımlı kitabı var ama o çok karışık geldi bana. kitapta bi düzen yok. pegemi çok beğenmedim.Bende dersaneye yazılanlardanım. sırf genel kültür için. tarih coğrafya sıfır bende de bakalım artık allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaslar bende gecen gun nobelın kıtaplarını baktım daha almadım ama hosuma gıttı dersler tek tek kıtap halınde vatandaslık kıtabını ınceledım duzgun hazırlanmıs bılgıler guncel gercı 15 dk felan ınceledım ama hosuma gıttı bu arada yenı basımlar cıkmadı galıba dıger yaayınevlerın bu konuda bılgısı olan varmı acaba:)

Arkadaşım aşağı yukarı tüm diğer yayınevleride ekim-kasım aylarında tamamlayacaklarmış yeni basımlarını. Yani daha var.

arkadaslar ben nobel(maksımum)ın cog.anayasa ve cog kıtaplarını aldım begendım
sade bır dılle guzel bır sekılde anlatmıslar kıtapları aldım ve bayramdan sonra calısmaya baslayacagım:)
kıtapları sızde deneyın

Arkadaşlar bende kpss mağduruyum.Lisans mezunuyum.Bu sene dersaneye gitmeyi düşünüyorum.İstanbul avrupa yakasındaki dersanelerden birine gitmeyi düşünüyorum usta öğreticilik yaptığım için zamanım kısıtlı.Bana önerebileceğiniz dersane varsa çoook sevinirim.Allah hepimize yardım etsin.

arkadaşlar ihtiyaç yayınarının gnel kültür ve genel yetenek ktaplarıda güzel tavsiye ederim. bende nobel dersanesine gitcem inş bu yıl herkes için güzel bi ıyıl olur hayırlısı inş herkesin gönlündeki olsun

bende dersaneye yazıldım 25 ekimde başlıycam hafta sonları gidicem atama puanlarını görünce gözüm korkmadı değil matematikte zayıfım onu halletsem pek bir sorun kalmayacak herkese başarılar diliyorum

kpssyle ılgılı yayınların yenı kıtapları cıkmısmıdır ınternetten takıp edıyorum ama bı yenılık goremedım bır an once calısmaya baslmak ıstıyorum

genel itibariyle hangi yayınlar iyi bilen var mı arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar.İnşallah hepimiz en iyi şekilde hazırlanırız sınava.Ben de bu yıl a.ö.f den mezun oldum aynı zamanda evlendiğim için sadece okulumu bitirmeye yoğunlaştım netice de çok düşük bir puan aldım.düzenli bi çalışmaya ihtiyacım olduğundan dershaneye kayıt oldum.Ben de ihtiyaç yayınları ile hazırlanacağım zaten ihtiyaç dershanesi.Evli olduğum için Ankaraya atanmayı istiyorum hedfm büyük Allah hepimize yardım etsin Başarılar dilerim

merhaba arkadaşlar ben de iki yıldır mezunum ve özel rehabilitasyonda çalışıyordum.bu zamana kadar kpss pek düşünmemiştim ama şimdi bende evlendim ve eşim askeriyede o yüzden ben de devlete atanmak istiyorum.
rehabilitasyon ağır olduğu için işi bıraktım adana seyhan da usta öğreticilik yapıyorum ve ihtiyaç yayıncılık ile nobel kullanan dershaneye başladım.haftasonları gidiyorum ve haftaiçi de okul anlayacağınız ben de iki üç işi bir arada götürüyorum ama bu yıl kazanmak için kararlıyım.
matematiğim çok iyi ama tarih ve anayasam sıfır :))

ALLAH hepimize kolaylık versin!!!

kpss ye hazırlanan herkese allah yardım etsin.umarım bu yıl kadrolu atanırız.bende yeni mezunum kazanamadım sınavı bütün umudum 2009 daki kpss ama daha çalışmaya bile başlamadım.dershane konusunda kararsızım ne yapıcam bilmiyorum.tavsiye edebileceğiniz yayınlar var mı

arkadaşlar ihtiyaç yayınlarının yeni basım kitapları çıktı mı ben sadece 2008 basım eğitim bilimleri soru bankasıyla karşılaştım.alan ya da bilen varsa cvplayabilir mi??

geçen kitapçıları dolaşırken 2009 ihtiyaç eğitim bilimlerini gördüm ama kitapların üzerinde 2009 yazmıyordu.paketlerin üzerine kendileri yazmışlardı.açıkçası emin olamadım.iyice araştırmak lazım.ben bu yıl giricem dersaneye de gidiyorum.eğitim bilimlerinde sorunum yok sadece tarih zorluyor beni.onu da atlatırım inş.aslında bir kaynak üzerinde yoğunlaşmak yanlış bence.her türlü kaynaktan soru çözüp her tür soruyla karşılaşmak sınav için daha iyi olur diye düşünüyorum.kendiniz çalışıyorsanız ihtiyaç yada yargıyı tavsiye ederim.allah hepimize zihin açıklığı versin.emeklerimizin karşılığını alırız inş.aminnnn

selam arkadaşlar bende 4. sınıfım bu yıl kpss ye girecem .bende çok araştırdım hangi yayını alsam diye ...arkadaşlarımızın önerdiği genelde ihtiyaç yayınları olduğu için bende ihtiyaç yayınlarının setini aldım ...çok da güzele benziyor inşallah kaznmamda faydalı olur. ben kitapları dün aldım .fundaim arkadaşım kitaplar yeni basılmış kitabın üzerindede birinci sayfasında da 2009 yazıyor. gerçi bilmiyorum senin baktıkların belki farklıdır.benim aldığım yerdede ihtiyacın 2008 basımı vardı.gkgy tek kitaptı .kpssye girecek bütün arkadaşlara kolay gelsin ....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri