Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

2009 kpss'ye girecekler

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ankarada bildiğiniz iyi eğitim veren kpss kursları varmı özellikle matematikte çok eksiğim var bu eksiği kapatmamam gerek özelden cevap yazarsanız çok sevinirim
Arkadaşım hala kayıt olmadıysan beraber yapalım bu işi. Ben çok araştırdım birlikte kayıt olursak avantajlı oluruz gibime geliyor.

Tepki Skoru
0
dershane en azından motive eder,bende dershenye yaızldım
bakalım hayırlısı inşallah

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kpss ye bu yıl giricem dersaneye gitmeyi isstiyordum ama yeni evliyim okul bi yandan dersler bi yandan ev bi yandan sorumluluklar arttı. ben evdede çok çalışırım ama matematiğim pek iyi değil ne yapabilirim sizce herkese allah kolaylık versin

Tepki Skoru
0
ya ben napcağmı bılmıorum yardım istiorum eğitimde kurslara gıtmelımıyım yoksa gıtmemelıyım bide hangı kaynaklardan çalışmalıyım yardımmm

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende kpss ye bu yıl giricem dersaneye gitmeyi isstiyordum ama yeni evliyim okul bi yandan dersler bi yandan ev bi yandan sorumluluklar arttı. ben evdede çok çalışırım ama matematiğim pek iyi değil ne yapabilirim sizce herkese allah kolaylık versin
eylemciğim öncelikle mutluluklar diliyorum.görev yaptığın okuldaki matemetik hocasıyla konuşsan yardımcı olamaz mı acaba yada sadece matematik için gitsen kursa.

Tepki Skoru
0
Allah kolaylık versn.ama inan bu sene kpssen sadece dersaneye gidip gelmekle kalabilir.bana kızma.durumunu anlıyom.ben geçtiğimz sene bir yandan aöfnin 4.sınıf dersleri + staj+ dosya+ kpss dersanesine gittm.ama inan okuldan hayırlsıyla mezun oldum ama kpss olmadı sadece dersaneye gidip gelmekle kaldı ki vaktim olmadı evde kpss çalışıp test çözeym.çok zor inan senin bide öğretmenlk var,o na ben cesaret edemedm öğretmenlik yapmaya.kafayı yiyodum önceki sene.ondan bu sene kpss dersanesine gidicem tek.bir yerde çalışmıcam.sadece kpssye yoğunlaşıcam.anladımki kpss çok zorlaşıyo hergeçen gün aleyhimize.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.başarılar hepimize

Tepki Skoru
0
bende 2008 kpss de hüsrana uğradım ama 2009 da inşallah kazanıcaz evet bende deshaneye gitmeyi dogru buluyorum çünkü bir sistem oluyo düzenli çalışabiliyoruz ve işimizi şansa bırakmayalım arkadaşlar

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar bende bu yıl mezun oldm senye kpssye gırıcem kursa yazılmayı düsünüyorum 2 kurs arasında kaldım bırıne yazılcam bakalım hayırlısı olsun ıns hepinize basarılar diliyorum kolay gelsın

Tepki Skoru
0
eylemciğim öncelikle mutluluklar diliyorum.görev yaptığın okuldaki matemetik hocasıyla konuşsan yardımcı olamaz mı acaba yada sadece matematik için gitsen kursa.
teşekkkürler arkadaşım fikrin için benim eşimde öğretmen ve matematiği oldukça iyi o çalıştırır artık bu arada sen semanın arkadaşı değilmisin tanıdım sanki

Tepki Skoru
0
arkadaslar istdayım ve tecrubelı arkadaslardan en ıyı kpss dershanesı hangisini onerırsınız özelden cevap yazarsınız cok sevınırım aöf 4. sınıftayım ustaogretıcılık olmucak herhalde en ıysı hazırlanayım nerelerı onerırısınız

Tepki Skoru
0
arkadaslar istdayım ve tecrubelı arkadaslardan en ıyı kpss dershanesı hangisini onerırsınız özelden cevap yazarsınız cok sevınırım aöf 4. sınıftayım ustaogretıcılık olmucak herhalde en ıysı hazırlanayım nerelerı onerırısınız
merhaba ben geçen yıl mecidiye köy murat dersanesine gitmiştim. iğrenç bir yerdi eğitimide sistemide iğrençti ve ayrıldım .kadıköy tasarıya yazıldım mükemmel bir dersane bu yılda ordayım şiddetle tavsiye ederim. zaten deneyimden murattadn ve diğer dersanelerden yığılma var sınıflar yetmiyo bile kayıt yaptırıcaksan acele et derim. hangi ilçedesin

Tepki Skoru
0
ay off yanlış yazdım özelden yazcaktıım
kafa kalmadıki yorgunluktan

Tepki Skoru
0
mrb. ben de 4.sınıfa geçtim. Dersaneye yazıldım. Başka türlü yapamayacağımı düşünüyorum. Çünkü sadece dersler değil bir de uygulama var. Uygulamadaki planlar bile 3 günümüzü alıyormuş. Çok çalışmamız gerek çoooooook...

Tepki Skoru
0
çalışmaya başlayan oldu mu arkadaşlar pek hevesliydim ben ama kitabı elime alınca birden midem bulandı:D bir de bu yıl çok şey değişti:S

Tepki Skoru
0
Nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz önce eğitimemi yoksa gy gk mi? Başlamak lazım artık ama hiç içimden gelmiyo

Tepki Skoru
0
ben matematikten başladım ufak ama öyle çok bi çalışma tempom yok 1 saat zor bakıyorum.ramazandan sonra önce genel kültür genel yetenekten başlamayı düşünüyorum.eğitim yenilendi onun için kitaplar bir şekil alsdın sonra eğitime başlamayı düşünüyorum.ilk birkaç ay konu çalıştıktan sonra tamamen soru ve denemeye ağırlık vericem.bu sene görüdüm her türlü soruyu çözmek çok önemli:S

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle