2009-2 atamasi kİm kaÇ puan İle nereyİ kazandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
mrb siz erzurumdan mı mezunsunuz?

bayramdan sonra diyorum ama geçmi kalırım bilmiyorum

bayramdan sonra diyorum ama geçmi kalırım bilmiyorum
bende bilmiyorum valla hocam ya oraya gidip kayıt yapıp geri gelmeyi düşünüyorum acaba izin verirler mi onu da bilmiyoum.ben aslında hiç bişey bilmiyorum ya ilk gün ne yapacm onu bile bilmiyorum. insallah rezil olmam

olmazsınız hocam başvuruda bulunması gereken belgelerinizi hazırlayıp önce il milli eğitime gidin sonra onların yönlendirmesiyle hallolur çarçabuk inşallah bankaya hesap falan açarsınız okulunuza gidersiniz göreve başlayıp hafta sonuda bayram tatiliniz için dönersiniz sonrada temelli yerleşirsiniz.ben bu şekilde yapacam sanırım

olmazsınız hocam başvuruda bulunması gereken belgelerinizi hazırlayıp önce il milli eğitime gidin sonra onların yönlendirmesiyle hallolur çarçabuk inşallah bankaya hesap falan açarsınız okulunuza gidersiniz göreve başlayıp hafta sonuda bayram tatiliniz için dönersiniz sonrada temelli yerleşirsiniz.ben bu şekilde yapacam sanırım
izin istesek ilk günden vermezlr mi acaba hocam ya çok karışık bu işler ya takım elbise mi de götürmek zorunda kalacm o zaman. kalacak yer sorun mardine kadar gitmek sorun ilk gün sorun veliler sorun öğretmenler, müdür sorun.herşey sorun

çokta büyütmeyin gözünüzde hafta sonuna doğru gidin perşembe falan izin istemek zorunda kalmayın küçük bir valiz hazırlayın öğretmen evinde kalın zaten kalacak yer konusunda okul müdürünüz yardımcı olacaktır sizle aynı şartları taşıyan birçok genç meslektaşlarınız vardır bir ev ayarlanır heralde olmazsa bir müddet öğretmen evinde idare edilir hocam merkezdesiniz imkanlarınız geniş ben ile 99 km ilçye 17 km olan biryere atandım bayanım evliyim eşim askerde yanımda bile değil ve bir sürü imkansızlıklar

buyrun gelin şanslı öğretmenlerden birisiniz :)) Puanınıza değer bir yer:D

evet ben şimdiden ayancığa hayran olmus durumdayım.inşş geldıgımdede aynısı olur.ama bu puana gelebilcek en ii yer sanırım.çokkk mutluyummmmmmmmmmmm:DD
bana biraz anlatır mısın nasıl bir yer?

arkadaşım bende boluluyum atandığın okul yeni yapıldı güzel olduğunu duydum hayırlı olsun ben atanamadım 68le:S

evet ben şimdiden ayancığa hayran olmus durumdayım.inşş geldıgımdede aynısı olur.ama bu puana gelebilcek en ii yer sanırım.çokkk mutluyummmmmmmmmmmm:DD
bana biraz anlatır mısın nasıl bir yer?

oo ayancık demek hayırlı olsun hocam :) küçük kendi halinde sevimli bir yer :)

73,387 afyon ihsaniye :) son tercih 21 yoktu

67.769 siverek

bazı arkadaşlar yazmışlar 'puan yetersizliğinden dolayı tercihlerinize yerleştirilemediniz' diye tc kimlik numaramızı yazınca bumu çıkıyo bazılarına. bana herhangi bir kuruma yerleştirilemediniz yazıyo aydınlatırmısınız. tercihlerimde gözükmüyo üstelik

yld.....67,419 puan ile diyarbakır silvan darköprü ilköğretim okuluna atandım..

arkadaslar personel meb te `Yeni Açılan Kurumlara Öğretmen Atama Başvurusu İlanı` diye bisey var. ne anlama geldigini bilen var mi

60,160 puan la kasımda atanabilir miyim.Ücretlilerde başlamış bu arada onlarda göreve başlıyorlar.

Arkadaşlar meraba bende 72.978 ile sultangazi nene hatun anaokuluna sözleşmeli olarak atandım. atanamayan arkadaşlarda inşş. en yakın zamanda atanırlar. Arkadaşlar işe 15 gün içinde başlıcağımz doğrumu yoksa daha mı erken başlamalıyız.yani bayramdan sonra başlasam bi sorun olmaz değilmi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri