siz derken hocam!?mrb siz erzurumdan mı mezunsunuz?
bende bilmiyorum valla hocam ya oraya gidip kayıt yapıp geri gelmeyi düşünüyorum acaba izin verirler mi onu da bilmiyoum.ben aslında hiç bişey bilmiyorum ya ilk gün ne yapacm onu bile bilmiyorum. insallah rezil olmambayramdan sonra diyorum ama geçmi kalırım bilmiyorum
izin istesek ilk günden vermezlr mi acaba hocam ya çok karışık bu işler ya takım elbise mi de götürmek zorunda kalacm o zaman. kalacak yer sorun mardine kadar gitmek sorun ilk gün sorun veliler sorun öğretmenler, müdür sorun.herşey sorunolmazsınız hocam başvuruda bulunması gereken belgelerinizi hazırlayıp önce il milli eğitime gidin sonra onların yönlendirmesiyle hallolur çarçabuk inşallah bankaya hesap falan açarsınız okulunuza gidersiniz göreve başlayıp hafta sonuda bayram tatiliniz için dönersiniz sonrada temelli yerleşirsiniz.ben bu şekilde yapacam sanırım
buyrun gelin şanslı öğretmenlerden birisiniz) Puanınıza değer bir yer
![]()
evet ben şimdiden ayancığa hayran olmus durumdayım.inşş geldıgımdede aynısı olur.ama bu puana gelebilcek en ii yer sanırım.çokkk mutluyummmmmmmmmmmmD
bana biraz anlatır mısın nasıl bir yer?
70.290 Tokat-sulusaray dutlucatakaota atanan arkadaşlar kaç puanla nerelere atandınız lütfen bilgi verin
arkadaslar personel meb te `Yeni Açılan Kurumlara Öğretmen Atama Başvurusu İlanı` diye bisey var. ne anlama geldigini bilen var mi
link= http://personel.meb.gov.tr/haber_goster.asp?ID=666&nereden=anasayfasayfayı açamıyorum
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!