2009-2 atamasi kİm kaÇ puan İle nereyİ kazandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
66,778 ile mardin derik bozbayır ilköğretim okulu

arkadaşlar söylenti olabilir ama tam emin değilim cumaya kadar atamalar devam edeckmiş ya inşllah öle bişey vardır... 65 de kaldı benim 64 atanalım noluuurrr yaa herkes atansın yaa herkes emek verdi maddi manevi aillerimizle birlikte sıkıntı çektik bizim yüzümüzü kara çıkarma allahım .. nollurrrrrr... offf çok sıkıntılıyım

nerden duydunuz devam edeceğini

atanamayan arkadaşlar canınızı sıkmayın atananlarıda kutluyorum kasımda 17 binden bahsdilyor 17 bin olmasaada 7 bin olsa o bile yeter canımız sıkmaalım inşallah herkes atanır arkadaşlar...iyi geceler...hayırlı haberler....

75.364 puan ile... Düzce Merkez , Karaderehasanağa İlköğretim Okulu :)

69,817 ile yozgat akdağmadenine atandım sözleşmeli

arkadaşlar ben mardin derik bozbayır io atandım bugün okul müdürünü aradım zaten orda sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış 15 öğrenci varmış ikinci bir sınıfta açılmaz bu durumda şimdi ben napacam

666 nüfuslu küçük bir yer ikinci bir sınıf açılmaz

81,5 puanla bursa osmangazi btso hasan alkoçlar anaokulu(sözleşmeli)
atanan arkadaşlara hayırlı olsun inş...atanamayan arkadaşlar ayağımızı sürüyeceğiz merak etmeyin en kısa sürede sizde atanacaksınız inşşş

kasımda kadrolu yerleşenlerin yerine alım olucakmış. atanamayan arkadaşlar üzülmesin büyük ihtimalle sözleşmeli atama yaparlar.

72.211 sakarya/ akyazı (sözleşmeli)
burası hakkında bilgi verebilecek biri var mı, mesela kiralar nasıl, büyük mü küçük mü

bende 85.846 puanla çankırı merkez ahmet talat onay anaokuluna atandım ilk tercihimdi :))

76.193 ile mardin kızıltepe istiklal iöo kadrolu atandım arkadaslar var mı bilgi sahibi olan bi arkadas

doğan hocam bende mardin derik bozbayıra atandım bilgim yok şehir hakkında ama benim atandığım yer 666 nüfuslu küçük bir köymüş 15 öğrencisi varmış ve sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış bu durumda ne yapılabilir bilginiz varmı ikinci bir sınıf açılırmı hak iddia edebilirmiyim

bende atandım herhalde sözleşmeli bişey yazmamışlar. mardin mazıdağının köyü puanım 67.093 hadi hayırlısı. eşimle zorunlu hizmetide mardin dargeçitte yapmıştık ve yine mardin vardır bu işte de bi hayır. darısı isteyen tüm arkdaşlara 1 buçuk yıl sonra eş durumundan gelirim
hocam mrb ben de mardne atndım da kızıltepe hakkında bişey biliyor musunz acaba nasıl bi yer öğretmenleri ne gibi sorunlar bekliyor bişeyler yazarsanz sevinirim

doğan hocam bende mardin derik bozbayıra atandım bilgim yok şehir hakkında ama benim atandığım yer 666 nüfuslu küçük bir köymüş 15 öğrencisi varmış ve sözleşmeli anasınıfı öğretmeni varmış bu durumda ne yapılabilir bilginiz varmı ikinci bir sınıf açılırmı hak iddia edebilirmiyim
hocam orda sizlik bi sorun yok ki mecburen yeni sınıf açacaklar hem sözleşmeli öğretmeni olan bi okul nasıl boş görünüyor anlamıyorum zor bi durum hocam ama okulu arayıp bi bilgi alın isterseniz sizin atamanızın geri alınması gibi bişey olamaz yani gönlünüzü ferah tutun.

teşekkür ederim hocam ben okul müdürünü aradım bu bilgiyide ondan öğrendim bana ikinci bir sınıf için dersliğin olmadığını öğrenci sayısının yetersiz olduğunu ve ilçe milli eğitimi aramamı söyledi benim farklı bir okula görevlendirebileceğimi falan söyledi bu görevlendirme ilçe milli eğitimden yapılırmı yine bakanlıktanmı olur birde benim şuan atandığım köy ilçeye 17 km yeni görev yeri burdan daha uzak olursa ben hakkımı arayabilirmiyim

teşekkür ederim hocam ben okul müdürünü aradım bu bilgiyide ondan öğrendim bana ikinci bir sınıf için dersliğin olmadığını öğrenci sayısının yetersiz olduğunu ve ilçe milli eğitimi aramamı söyledi benim farklı bir okula görevlendirebileceğimi falan söyledi bu görevlendirme ilçe milli eğitimden yapılırmı yine bakanlıktanmı olur birde benim şuan atandığım köy ilçeye 17 km yeni görev yeri burdan daha uzak olursa ben hakkımı arayabilirmiyim
hocam siz herbakımdan haklısınız da devleti devlete mi şikayet edeceksiniz.şansınızı deneyin ama sanırım ilçe meb bu işi çözer. bi arayıp bilgi alın isterseniz bakarsınız daha ii i yere gidersiniz.ne zman gitmeyi düşünüyorsunz kayıta hocam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri