2009-2 atamasi kİm kaÇ puan İle nereyİ kazandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
nimet çubukçunun 10 güne kadar yeniden okul öncesi ataması yapılacağına dair bilgisi olan varmı

rüzgar duruldu. herkes sus pus. beklicez bakalım kasımı.. yol arkadaşlarıma sesleniyorum: Durmak Yok ,Yola Devam.. :)))

tekirdağ saray çok güzel bir ilçedir. aslına bakarsanız biraz küçük bir yer ama sakin kıyıköy ve kastro gibi denize girebileceğiniz, piknik yapabileceğiniz kazaları var onlar da çok yakın. istanbul a ulaşım da kolay. ben de uzun zamandır gitmemiştim fakat gecen gün gittiğimde bayağı geliştiğini gördüm. havası çok temiz. almanyadan gelenler falan hep saraydan ev alırlar. hatta emel sayının bile evi varmış kastro da:)
çok teşekkür ederim bilgileriniz için..ben malatyada sözleşmeli çalışıyordum kadrolu atandım eşim malatyada kalacak onu bırakıp gitmek zor olacak ama böyle güzel şeyler duyunca seviniyorum..tekrar çok teşekkürler

nimet çubukçunun 10 güne kadar yeniden okul öncesi ataması yapılacağına dair bilgisi olan varmı

parodı arkadaşım: arkadaş gectiğimiz hafta içinde okul oncesi atama başkanıyla konuştu. ismini tam hatılrayamıyorum kendi puanını sordu arkadaşım şansım nasıl diye. arkadaşın puanı 60 ın altındaydı. şansın yok demiş, ümidini kaybetme 10 güniçinde okul oncesi için tekrar atama ayarlamaya çalışıyoruz bekle demiş. 10 güne yetşmezsede yakın zamanda var dedi. inşallah arkadaşlar en kısa zamanda daha fazla alım olur. ümidinizi yitirmeyin.

arkadaşlar ben 71.220 ile atanamadım. 21 i işaretlememiştim. genelde tokat yazdım ama olmadı kasımda olur mu acaba çok ümitliydim ama olmadı

takaota atanan arkadaşlar kaç puanla nerelere atandınız lütfen bilgi verin

maliyeden cevap bekleniliyor?

olursa zaten herkes atanacak...

ama ben 17bin değilde 8-10 bin kadar alınır diye düşünüyorum..sözleşmeli olması ihtimali artırıyor...

yada kasımda 5-6 bin şubatta 5-6 binle yine herkes atanır diye umut ediyorum

BUNLARI DA YAZIN KENARA....
BİR AY ÖNCE BUGÜN İÇİN YAZDIKLARIM ÇIKMIŞTI

çubukçu kasım şubatda sadece kadrolu atama yapılacağını söylemiş doğruluk payı olabilirmi?

parodı arkadaşım: arkadaş gectiğimiz hafta içinde okul oncesi atama başkanıyla konuştu. ismini tam hatılrayamıyorum kendi puanını sordu arkadaşım şansım nasıl diye. arkadaşın puanı 60 ın altındaydı. şansın yok demiş, ümidini kaybetme 10 güniçinde okul oncesi için tekrar atama ayarlamaya çalışıyoruz bekle demiş. 10 güne yetşmezsede yakın zamanda var dedi. inşallah arkadaşlar en kısa zamanda daha fazla alım olur. ümidinizi yitirmeyin.

yaaa bu gerçekten doğru mu ki????

bir daha hiç sözleşmeli alınmayacağı kesinmi arkadaşlar

hayır yapmamıştım ve batı tercih etmiştim köy okulları

21 i yapsaydın kesin gelirdi ama nereye.. 21. tercihi yapanları gerçekten tebrik ediyorum. büyük risk..

83.238 Konya Beyşehir-Huğlu İlköğretim Okulu:)) çok mutluyum:P

87 İstanbul Eyüp Serdar Aksun anaokulu ilk tercihim ve çok istediğim bir okuldu:)))

arkadaşlar söylenti olabilir ama tam emin değilim cumaya kadar atamalar devam edeckmiş ya inşllah öle bişey vardır... 65 de kaldı benim 64 atanalım noluuurrr yaa herkes atansın yaa herkes emek verdi maddi manevi aillerimizle birlikte sıkıntı çektik bizim yüzümüzü kara çıkarma allahım .. nollurrrrrr... offf çok sıkıntılıyım

arkadaşlar söylenti olabilir ama tam emin değilim cumaya kadar atamalar devam edeckmiş ya inşllah öle bişey vardır... 65 de kaldı benim 64 atanalım noluuurrr yaa herkes atansın yaa herkes emek verdi maddi manevi aillerimizle birlikte sıkıntı çektik bizim yüzümüzü kara çıkarma allahım .. nollurrrrrr... offf çok sıkıntılıyım

Atamalar bitti artık hocam.Kasım ,aralık atamaları ve şubatı beklemek lazım.Atanamamak ve emek verip te olmaması iyi bir durum değil.umarım sizin dediğiniz olur.

benimde arkadaşım 68 puanla bingöle atandı:36_7_8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri