2009-2 atamasi kİm kaÇ puan İle nereyİ kazandi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
arkadaşlar ben de bi forumda 65.478 le siirt pervaniye atandım yazısını okudum..sanırım min. 65 küsüre indi çünkü ben 64,893 le kaldım 21 işaretlediğim halde 0,5 puanla gitmiş görünüyor.. umudum kasım ve en geç şubattta alım olması şeklinde ..
mrb arkadaşım bende pervaride çalışıyorum neresine çıktı senin atama

arkadaşlar sözleşmeli atandım ben başvurmam için il milli eğitime mi yoksa ilçe milli eğitime mi önce gitmem gerekiyor.Yani şu başlamam için gerekli tebligat nerde ? yardımcı olurmusunuz ?

arkadaşlar bayramdan sonra göreve başlayacak olan varmı...çok geçmi olurki.ne zamana kadar başlamamız gerek acaba

ben de bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum yapacak bişey yok 15 saatlik yol kolay kolay git gel olmaz :(((
ama gitmek güzel çok mutluyum çooooooooooooooook
hala inanamıyorum ne sıkıntıydı ama bütün yazım acaba olacak mı diye geçti Allahım Sana Şükürler Olsun Allah herkese nasip etsin.

arkadaşlar sözleşmeli atandım ben başvurmam için il milli eğitime mi yoksa ilçe milli eğitime mi önce gitmem gerekiyor.Yani şu başlamam için gerekli tebligat nerde ? yardımcı olurmusunuz ?
hocam ben 2 yıl önce sözleşmeli atanmıştım şimdi kadrolu atandım...sözleşmeli atandığımda önce ile gidip kararnameni alıyosun sonra ilçeye gidip veriyosun belgeleri..sonrada tekrar ile gidip sigorta işlemlerini yaptırıyosun geri ilçeye gelip o belgeleride veriyosun.biraz karışık gibi ama sen önce il mem e git orda seni yönlendiriyolar zaten

teşekkürler gülinn Yarın ilçeye gidicektim de o zaman önce mem'e uğrasam ii olacak

arkadaşım ben martta sözleşmeli başladım istenilen evrakları sen bol fotokopi çektir fotoğrafta 12den aşağı olmasın önce il milli eğitime gidiyosun evrakları veriyosun sonra ilçe milli eğilitime veriyosun evrakları verdiğin gün başlamışoluyosun

sözleşmeli olarak il milli eğitimde hiç işimiz yokmuş her işim ilçe milli eğitimde halledildi çok şükür artık öğretmenim :)

arkadaşım sözleşmeli öğretmen ne kadar alıyormuş 30 saat üzerinden ve 40 saat üzerinden bilgisi olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum şimdiden duyarlı arkadaşlara teşekkürler atanan arkadaş lara hayırlısı olsun diyorum

bu arada açık öğretim mezunuyum ve 5. yılımda atandım atanamayan arkadaşlar üzülmesin sıra onlarada gelecek mutlaka

.....arkadaşım sözleşmeli öğretmen ne kadar alıyormuş 30 saat üzerinden ve 40 saat üzerinden bilgisi olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum şimdiden duyarlı arkadaşlara teşekkürler atanan arkadaş lara hayırlısı olsun diyorum....

arkadaşım ben sözleşmeli çalışıyorum net maaş mesela dün ek derssiz 1.330 tl yattı..sınıf öğretmeniysen 30 saatten ekders alıyosun.. ayın on beşinde ekdersle birlikte 1650 ile 1700 tl arası alıyordum..sözleşmeli öğretmenler ekdersle maaşı aynı anda alıyolar ama kadrolular ekdersi ayrı bir zamanda alıyolar..

.....arkadaşım sözleşmeli öğretmen ne kadar alıyormuş 30 saat üzerinden ve 40 saat üzerinden bilgisi olan arkadaşlardan öğrenmek istiyorum şimdiden duyarlı arkadaşlara teşekkürler atanan arkadaş lara hayırlısı olsun diyorum....

sÖzleŞmelİ ÖĞretmen kadrolu ÖĞretmene gÖre 100 tl ye yakin falz aliyor ama bu fark ek dersde kapatiliyor.
Haftada 3o saat derse gİren sÖzleŞmelİ ÖĞremen 1350 cİvarinda maaŞ ve 300 kÜsÜrde ek ders aliyordur.
Haftada 4o saat gİren ÖĞretmende ek dersİnİ 750 cİvari ama 1 ay boyunca tatİlsİz olursakİ genelde senede 1 yada 2 kez full ekders alina bİlİyor :) umarim yardimci olabİlmİŞİmdİr.

peki kadrolu öğretmenler yaklaşık ne kadar ek ders alıyolar hocam?

arkadaşlar 4B ile 4C nin farkı ne ? Sözleşmeli öğretmen olarak hangisine giriyorum ben bilen var mı ?

69.774 ile Artvin Şavşat Meydancık İlköğretim Okulu'na gidiyorum bende...

72.296 Balıkesir Denizli İzmir Bilecik
hocam nerhaba acaba tercihlerinizden birisine yerleştiniz mi? ben bu 10000 atamasında izmir yazmayı düşünüyorum geçen haftaki atamanın puanları hakkında bi bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim teşekkürler iyi bayramlar.

aliağa anaokuluna atanan varmı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri