İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KADROLU ATAMA KONULARI

2008 Şubat Ataması

5000 atama ve ilk dönem sözleşmeli çalışıpta kadroya geçenlerin yerine yapılan 2000 civarında atama hepsi bu atamanın içinde.
arkadaşlar ben 75.789 puanla sözleşmeli çalışıyorum.21 i işaretlemedim,çünkü memleketimde görev yapıyorum.bu son şansım kadro için,ama bu kadar düşmez,neyse yarın sabah belli oluyr herşey.herkes için hayırlsı oldunn...
Ben Iiice Stres Oldum Yaaaa...yarin Bide Gidemezsem Bi Yere Okulda Açiklamayap Sorsunlar Cevaplaa🙁(((( ..sözleşmeli Alsinlar Yaa Biraz Fazlaaaaaaa Nolurrrrrrrrrr🙁(((((((
hepimiz için hayırlısı olsun inş. akşam atandığımız yerleri yazar ve sizlerle aynı sevinci paylaşırız inş.........
neresi olursa olsun atanmamın olmasını istiyorum
arkadaşlar malesef atanamadım inş. siz atanmışsınızdır.
bende atanamadım sözleşmeli 70748 di puanım kaçta kalmış bileniniz varmı arkdaşlar
merhaba arkadaşlar masal adası arkadaşım çok üzelerek söylüyorum inanın sizin adınıza çok üzüldüm.kıl payı kaçırmışın çünkü benim eşim 70.806 puan ile kars kağızmana atandı.hayırlısı olsun.
ben de atanamadım arkadaşlar.puanım 76.979 kadrolu en son kaçta kaldı biliyo musunuz?
70.433 ile atamandım arkadaşlar ama sözleşmelileri bakanlık kurasıyla atamışlar yani torpilin oynadığını düşünüyorum.çünkü bilgisayar değil bakanlık kendi kurasıyla atamış.hakkımızı yiyenlere haram olsun diyorum başka ne denir.
ben de atanamadım 0,5 le kaybettim hemde acilen ders çalışmaya başlamam lazım oofff
MKEMAL38 şunu yazdı:
merhaba arkadaşlar masal adası arkadaşım çok üzelerek söylüyorum inanın sizin adınıza çok üzüldüm.kıl payı kaçırmışın çünkü benim eşim 70.806 puan ile kars kağızmana atandı.hayırlısı olsun.
ben şuan çok üzgünüm ama hayırlı olsun eşinize
arkadaşlar ben bulunduğum eğitim kurumuna sakarya kadrolu atandım.sizlere birşey sormak istiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim.ben bir yıl önce sağlık raporu aldım acaba şimdi tekrar almam gerekirmi.
Ben de atanamadım.70.466 ile kaldım yine.çoooooooookkkk mutsuzum ne diyeyim.
gulsah şunu yazdı:
arkadaşlar ben bulunduğum eğitim kurumuna sakarya kadrolu atandım.sizlere birşey sormak istiyorum bilen varsa paylaşırsa sevinirim.ben bir yıl önce sağlık raporu aldım acaba şimdi tekrar almam gerekirmi.
canım gecen sene arkadasım agrı ya atandı ve kendi okulunda kadroya gecti ona sordum tekrar sağlık raporu aldığını söyledi.
hayırlı olsun bu arada
masaladası şunu yazdı:
canım gecen sene arkadasım agrı ya atandı ve kendi okulunda kadroya gecti ona sordum tekrar sağlık raporu aldığını söyledi.
hayırlı olsun bu arada
ya pardon canım 6 ay dolduysa alman lazım yok 6 ay dolmadıysa öncesi gecerliymiş.
Bende Kendi Okulumda Balikesirde Kadrolu Olaraka Kaldim Acayipp Sevindim Darisi Diğer Sözleşmeli Arkadaşlarin Başina Inş Sizlerinde Olur Arkadaşlar...
arkadaşlar bende 71,427 ile çankırı/merkeze atandım
arkadaşlar atanamayan arkadaşlara geçmiş olsun.ne olur üzülmeyin.inş olur.
atanan arkadaşlara öncelikle hayırlı olsun diyorum.puanım 74 nokta küsür kadro imkansızdı ama yinede sonuçlara baktığımda 21. şık işaretlememişim gibi hyr çıktı.bu doğrusu midemi bulandırdı.sonra düzeltildi evet gözüktü.bu düzeltme atamalar yapıldıktan sonramı oldu hiç anlamış deilim ama hiç şeffaf deil. kadrolu atama sanırım 77.570 lerin üstünde kalmış...
atanan arkadaşlar kadromu sözleşmeli mi yazarlarsa daha iyi olur.Tebrikler.

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.