arkadaşım puanın kaç ? merak ettim niye işaretlemedin 21 i bu meb in işi belli olmaz diye ben işaretledim ama iki gundur bende acaba hata mı yaptım diye düşünüyorumdilsan şunu yazdı:ben de onca bekleyişten sonra yaptım tercihlerimi ama 21 i isaretlemedim.atanabileceğimi hiç sanmıyorum ama bir umut dedik yaptık ..herkes için hayırlısı neyse o olsun artık arkadaşlar.
masaladası benim puanım 76.979 işaretlemedim.Ben şuan kendi memleketimde ailemin yanında sözleşmeli çalışıyorum.Kadrolu olmak uğruna işaretlemeye cesaret edemedim ama ben de isaretlese miydim diyorum halamasaladası şunu yazdı:arkadaşım puanın kaç ? merak ettim niye işaretlemedin 21 i bu meb in işi belli olmaz diye ben işaretledim ama iki gundur bende acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum
hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun inş.dilsan şunu yazdı:masaladası benim puanım 76.979 işaretlemedim.Ben şuan kendi memleketimde ailemin yanında sözleşmeli çalışıyorum.Kadrolu olmak uğruna işaretlemeye cesaret edemedim ama ben de isaretlese miydim diyorum hala
bu arada kendi okulunda kadro alma imkanın yokmuydu...:36_11_13:
masaladası kendi okulum da tercihlerim arasında var ama kadrolu puanının benim puanıma kadar düşeceğini sanmıyorum o yüzden umudum yok.Buarada senin puanını merak ettim.21 i isaretlemistin sen.Peki sen neden isaretledin?masaladası şunu yazdı:hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun inş.
bu arada kendi okulunda kadro alma imkanın yokmuydu...:36_11_13:
merhaba arkadaşlar bende sözleşmeli çalışıyorum bir köy okulunda. sonunda bir gün kaldı vee sonunda ak koyun kara koyun belli olcak inşallah bir yer çıkacak ama yinede bizlerin kafası çok karışık. benim sıralamam 282 inin içinde olmasına ve son şıkkıda işaretlemiş olsamda yinede içimde ya olmazsa diye bir düşünce var ? acabalar beynimizi kemirip duruyor. herkes için hayırlısı olsun artık
sağlıklı günler diliyorum...
sağlıklı günler diliyorum...
arkadaşlar kar tatili sebebiyle evde değildim kusura bakmayın puanım 77,950 ordu giresun samsun yazdım 5 tercih ollursa olur olmazsa olmaz artık umrumda değil : ) oturup ders çalışacam bu gidişledilsan şunu yazdı:ben Ordu'da sözleşmeli çalışıyorum kadro için burayı ve öncelikli olarak giresun samsunu da yazacam.Ancak şansım olduğu söylenemez punanım 76.979.s&r Senin puanını öğrenebilir miyim?
s&r yarın senin için güzel bir gün olacak ozaman.bence atanacaksın puanın çok iyi.şimdiden gözünaydın tebrik ederim.s&r şunu yazdı:arkadaşlar kar tatili sebebiyle evde değildim kusura bakmayın puanım 77,950 ordu giresun samsun yazdım 5 tercih ollursa olur olmazsa olmaz artık umrumda değil : ) oturup ders çalışacam bu gidişle
bilemiyorum valla hiç belli olmaz en sona kendi okulumu yazdım bakalım nolcak eminim benden yüksek puanlılar da yazmıştır bir an önce yarın olsa da öğrensek umarım herşey hepimiz için hayırlı olurdilsan şunu yazdı:s&r yarın senin için güzel bir gün olacak ozaman.bence atanacaksın puanın çok iyi.şimdiden gözünaydın tebrik ederim.