İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KADROLU ATAMA KONULARI

2008 Şubat Ataması

arkadaşlar tek istediğim mardin veya ağrıda görev almak başka birşey istemiyorum bu atama için inş. olur
hakkımızda hayırlısı olur...
ben de onca bekleyişten sonra yaptım tercihlerimi ama 21 i isaretlemedim.atanabileceğimi hiç sanmıyorum ama bir umut dedik yaptık ..herkes için hayırlısı neyse o olsun artık arkadaşlar.
dilsan şunu yazdı:
ben de onca bekleyişten sonra yaptım tercihlerimi ama 21 i isaretlemedim.atanabileceğimi hiç sanmıyorum ama bir umut dedik yaptık ..herkes için hayırlısı neyse o olsun artık arkadaşlar.
arkadaşım puanın kaç ? merak ettim niye işaretlemedin 21 i bu meb in işi belli olmaz diye ben işaretledim ama iki gundur bende acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum
masaladası şunu yazdı:
arkadaşım puanın kaç ? merak ettim niye işaretlemedin 21 i bu meb in işi belli olmaz diye ben işaretledim ama iki gundur bende acaba hata mı yaptım diye düşünüyorum
masaladası benim puanım 76.979 işaretlemedim.Ben şuan kendi memleketimde ailemin yanında sözleşmeli çalışıyorum.Kadrolu olmak uğruna işaretlemeye cesaret edemedim ama ben de isaretlese miydim diyorum hala
dilsan şunu yazdı:
masaladası benim puanım 76.979 işaretlemedim.Ben şuan kendi memleketimde ailemin yanında sözleşmeli çalışıyorum.Kadrolu olmak uğruna işaretlemeye cesaret edemedim ama ben de isaretlese miydim diyorum hala
hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun inş.
bu arada kendi okulunda kadro alma imkanın yokmuydu...:36_11_13:
Biraz Geç Oldu Ama 21.şikki Işaretlemek Için Bi Süre Düşünmek Gerekir Artik çünkü Atamasi çikipta Gitmeyen Herikisi Içinde(kadrolu-sözleşmeli) 1 Sene Ceza Alacak.
nası yanı ne cezası alınacak
1 yıl kadrolu ve sözleşmeli öğretmenliğine başvuru yapamama cezası
arkadaşlar puanı 71 den yukarı olupta 21 işaretlemeyen arkadaşlar neden işaretlemediklerini yazabilir mi? cevap yazanlara teşekkürler
masaladası şunu yazdı:
hepimiz için en hayırlısı ne ise o olsun inş.
bu arada kendi okulunda kadro alma imkanın yokmuydu...:36_11_13:
masaladası kendi okulum da tercihlerim arasında var ama kadrolu puanının benim puanıma kadar düşeceğini sanmıyorum o yüzden umudum yok.Buarada senin puanını merak ettim.21 i isaretlemistin sen.Peki sen neden isaretledin?
YA ARKADAŞLARR 22 VARMIYDII BEN O OLSA ONUDA İŞARETLICEKTIMDEE O YUZDENN..korkunun ecele faydası yok🙂))))))))
merhaba arkadaşlar bende sözleşmeli çalışıyorum bir köy okulunda. sonunda bir gün kaldı vee sonunda ak koyun kara koyun belli olcak inşallah bir yer çıkacak ama yinede bizlerin kafası çok karışık. benim sıralamam 282 inin içinde olmasına ve son şıkkıda işaretlemiş olsamda yinede içimde ya olmazsa diye bir düşünce var ? acabalar beynimizi kemirip duruyor. herkes için hayırlısı olsun artık
sağlıklı günler diliyorum...
offfffffffffff bende bi umut beklıyorum sözleşmeli olurmukii dıyee......1 gun kaldıı evetttt...dana nın kuyrugu kopcak ya ümitler sona erıcek yada yeni planlar başlıcakk.. bakalım artık hayırlısı demekten başka bi çare yok ..
dilsan şunu yazdı:
ben Ordu'da sözleşmeli çalışıyorum kadro için burayı ve öncelikli olarak giresun samsunu da yazacam.Ancak şansım olduğu söylenemez punanım 76.979.s&r Senin puanını öğrenebilir miyim?
arkadaşlar kar tatili sebebiyle evde değildim kusura bakmayın puanım 77,950 ordu giresun samsun yazdım 5 tercih ollursa olur olmazsa olmaz artık umrumda değil : ) oturup ders çalışacam bu gidişle
s&r şunu yazdı:
arkadaşlar kar tatili sebebiyle evde değildim kusura bakmayın puanım 77,950 ordu giresun samsun yazdım 5 tercih ollursa olur olmazsa olmaz artık umrumda değil : ) oturup ders çalışacam bu gidişle
s&r yarın senin için güzel bir gün olacak ozaman.bence atanacaksın puanın çok iyi.şimdiden gözünaydın tebrik ederim.
dilsan şunu yazdı:
s&r yarın senin için güzel bir gün olacak ozaman.bence atanacaksın puanın çok iyi.şimdiden gözünaydın tebrik ederim.
bilemiyorum valla hiç belli olmaz en sona kendi okulumu yazdım bakalım nolcak eminim benden yüksek puanlılar da yazmıştır bir an önce yarın olsa da öğrensek umarım herşey hepimiz için hayırlı olur
Usta öğretici Olmak Istemiyoooorrruuuummm Nolur Düşsün şu Puanlar
bende samsun,ordu yazdım
bu gün tvde 5000 alınacak diye konuştular.kalan 2000e ne oldu ya bir umut vardı odamı bitti yoksa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ay Hayirr Ben Bi ümit O 2 Bini Bekliyorumm Oda Ayni Anda Yapilcak Vilii öle Biliyorumm Ayni Anda Boşalan Yerleredee Sözleşmeli Alincak Dediii
Yapmaa Gözünü Seviyimm Yuregime Incekk Vallaaa🙁(((((((((((

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.