Öncelikle atanan tüm arkadaşları tebrik ederim...darısı atanamayan arkadaşlara...esoosss şunu yazdı:arkadaşlar bende 71,427 ile çankırı/merkeze atandım
Esos arkadaşım hayırlı olsun ben de Çankırı'da görev yapıyorum ben ilçesindeyim🙂 Çankırı küçük ama rahat bi yer şanslısın bence..🙂 Çankırı merkezde tanıdığım bikaç okul öncesi öğretmeni arkadaşım var yardımcı olmaya çalışırım..tekrar tebriklerr
arkadaşlar bende van merkez süreyya sülün anaokulunu atandım. mutluyum umutluyum. inşallah herşey bundan sonra daha iyi olacak. puanım 78.459.ilk tercihlerim afyon du ama çok az bir puanla kaçırmışım hayırlısı olsun artık dicek bişi yok. afyonda çalışan arkadaşlara da iyi çalışmalar.
sağlıklı günler diliyorum
sağlıklı günler diliyorum
atanamadımmm bendee🙁((((( moralım çok bozuk anlatamam.. dershaneye başladım dün üzüntüden gözyaşlarımı tutamayııp çıkmak zorunda kaldımm🙁((( meb kurasıyla yazmışşş kurayla alıcaklar mademm nıye sınava sokuyoolar..hiç şeffaff dgl adamı olan işini yaptrdıı dıye düşünüyorummm ve arkasındanda bir çok şey sayıyoorummmmmm!!!!!!!!!
Atanamayan arkadaşlar başka arayışlarla kendisini geliştirsin tek yolu devlet görmesin derim. Her alana açılımı olan bir branşa sahipsiniz arkadaşlar. Bırakın üzülmeyi.. Kendinizi bir alanda uzmanlaştırdıktan sonra ne yapcaksınız devleti! Tek yol devlet olmamalı. Helede bizim branşta. Diğer öğretmenler oturup yana yakıla ağlasın o zaman. Herkese başarılar.. Atananlarada hayırlı olsun.
esoosss şunu yazdı:enjoyable arkadaşım gerçekten çok üzüldüm .ama hakkında belkide böylesi hayırlı.Sen bu azimle sıkıca çalışırsan inş.direk kadrolu atanırsın.[/Q
ÇOK TEŞ.EDERIM İNŞ.DEDIGIN GBİ OLURR AMA ALIŞMAA SÜRECİ GEÇİRİCEMM BİR MÜDDETT ORYANTASYONN DERSİ ALMAM LAZIM ÖNCEE DERSHANE İÇİNN...SIKI Bİ ÇALIŞMAA SÜRECİ BENİ BEKLIYOO HEM OKUL HEM DERSHANEE🙁( İYİ DİLEK VE TEMMENNİLERİN İÇİN TEKRAR TEŞ. EDERIM düşünüp yazmış olmaann bile yettii inan🙂)))))
herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar
bugun çok kafam karıştı ve sinirlerim bozuldu ben sağlık raporu almaya ankaraya geldim sakaryada kadrolu oldum.parayı verdim ve yarın raporu alacağım müdürüm aradı güya bakanlıktan yazı çıkmış rapora gerek yok diye ama benim rapor alalı bir yıl oldu anlamadım ben bu işi doğrumu bilgisi olan varmı arkadaşlar
bugun çok kafam karıştı ve sinirlerim bozuldu ben sağlık raporu almaya ankaraya geldim sakaryada kadrolu oldum.parayı verdim ve yarın raporu alacağım müdürüm aradı güya bakanlıktan yazı çıkmış rapora gerek yok diye ama benim rapor alalı bir yıl oldu anlamadım ben bu işi doğrumu bilgisi olan varmı arkadaşlar