İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KADROLU ATAMA KONULARI

2008 Şubat Ataması

s&r şunu yazdı:
samsun ordu giresun trabzon tercih edeceklerin puanlarını öğrenebilirmiyim 😀
ben Ordu'da sözleşmeli çalışıyorum kadro için burayı ve öncelikli olarak giresun samsunu da yazacam.Ancak şansım olduğu söylenemez punanım 76.979.s&r Senin puanını öğrenebilir miyim?
ya arkadaşlar birşey soracağım ben şimdi atama dönemi kadro için başvuru yapacağım ama yaza düğünüm var.şubatın 28 inde bir yıllık sözleşmeli çalışmış olacağım. acaba kadroya geçince tekrar mı bir yıl bekleyeceğim yoksa sözleşmeli çalıştığım sayılırmı bir bilgisi olan varsa hemen paylaşıra sevinirim.
ben 78.732 ile bursaya atanabilirmiyim sizce
enjoyable şunu yazdı:
MASALADASI CANIM BURDAYIM BEN O KADAR ÇOK ŞEY SÖLEDIM Kİ BURDA BU ARTIK DINLEMEYE GEÇTİMM🙂))))) DERSHANEYE YAZILDIM(geçte olsa)kabullendım artık herşeyi çünkü sözün bittiği yere geldik artık.. atanırsam ki (hiç umudum yok) tekrar başka bi konu başlığı altında yazarım bol bol atandıgım okulu🙂)))) bu arada s%r arkadasşımm karadenızı yazması düşünüyorumm ben orda okudum gıresundaa oraları yazıcamm açık varsa ordu samsun gıresun (2, memleketım 🙂)) PUANIM 70,390 buarada masaladası özledın sanırım benii🙂))))
inş. olur canım ataman
ben bugun atamalarda görev yapan biriyle konuştum kadrolu olmaz ama sözleşmeli olma ihtimali var dedi inş. canım
bu arada evet özledim seni alışmışım yorumlarını okumaya
senin yorumlarını göremeyince son açıklamalardan sonra eyvah bu kıza bişey oldu dedim
çok şükür iyisin kib
canım
herşey gönlünce olsun
ben bu sefer değişiklik yaptım hep batı ve karadeniz yazdım
:36_11_12:
ya bu arada hangi ildesin eger ankaradaysan hangi dersanedesin
ben ihtiyaç akademideyim
Gülşah Bence Fazla Umutlanma Benim Arkadaşim 79.... Puan Aldi Oda Bursa Yazacak
Zaten Oda Orda Görev Yapiyor Sözleşmeli
Bi Başka Arkadaşim Da 79.100 Kusur Puan Aldi Oda Bursa Istiyor
Ilk Siraya Yazdi Haberin Olsun
Kaçkişi Aliyor O Il Ilmiyorum Ama Sen Yinede çok Umutlu Olma
masaladası şunu yazdı:
ya bu arada hangi ildesin eger ankaradaysan hangi dersanedesin
ben ihtiyaç akademideyim
canım ank. dayım yaklaşım karıyere yazıldım senın dershanedee bana uygun bi program bulamadılarr ondan yazılamadımmm.. haftasonu grubu gunduzz yokmuşş.. NEYSEEE BAKARSIN KARŞILAŞIRIZZZ KURSUNDA OLAN ARKADASLARIM VAR.. NEYSE KONUNUNN DIŞINA ÇIKMADAN ALLAHIM Bİ ATANALIIIIIIIMMM YAA GELSIN 25 ŞUBATTAAAA Bİ AN ÖNCEEE KARA MI AK MI BELLİ OLSUN ARTIK BEN BAŞLADIMM ÇALIŞMAYA UFAKTANNN...HAKKIMIZDA HAYIRLISI ARTIK NE DIYELIMMM................
gülşah hocam eğer kadroya geçerseniz stajyerliğiniz kaldırılmadan tayin isteyemezsiniz.yani eğer eşinizden farklı bir yere atanırsanız en az 1 yıl beklemek zorundasınız.ama ama kadroya geçmezseniz ssk da 1 yılı doldurduğunuzdan ağustos atamalarında eşiniz ya da siz tayin isteyebilirsiniz.inşallah herşey gönlünüzce olur.
kim nereyi kaç puanla tercih edecek kısa sürede haberleşelim arkadaşlar bu hepimizin iyiliği için
ben bgn yaptımm tercıhlerımii ama ya hiç doguda bıle yer kalmamışş atanmaya hayret ettım zaten batıya hiç bakmadım ama zor gözüküyooo... fakırınki bi umut hesabı yaptık rastgele bakalımm oda gelırseee...
COADMİN şunu yazdı:
kim nereyi kaç puanla tercih edecek kısa sürede haberleşelim arkadaşlar bu hepimizin iyiliği için
HOCAM 70.802 PUANLA İLK TERCİHİM MARDİN AGRI IGDIR SIRASIYLA ,
OLMAZ AMA YİNEDE HAKKIMDA HAYIRLISI DİYORUM ŞU ANA KADAR ŞANSIM OLMADI AMA BELLİMİ OLUR BELKİ ŞANS BENDEN YANA GÜLER
ÇIKMADIK CANDAN UMUT KESİLMEZ DİYORUM
79.386 puanla amasya tokat sivas trabzon ordu giresun bartın kastamonu burdur niğde yozgat ve erzurumu yazdım.çok fazla yer seçmedim kadro için bu son şansım diye düşünüyorum.
arkadaşlar martta bir alım daha olacağı söyleniyor. bilginiz vasa yazar mısınız? Kadroya geçen sözleşmelilerin yerine sözleşmeli alım...
adıyaman ş.urfa van diyarbakır başta olmak üzere devam ediyor puanım 70.748 belki sözleşmeli çıkar umuduyla..
hocam bu alıma sözleşmelilerde dahil değilmi zaten.?sanmıyorum bir daha yapmazlar.bunu zor yaptılar.
esos bu atama rakamları sadece kadrolular için.Yalnız kadroya geçenlerin yerinede sözleşmeli atama yapılacak bu atama içinde olacak o da.O yuzden diyoruz ki puanınız küçük dahi olsa işaretleme yapın ümidinizi yitirmeyin.
Bende martta bir atama diye sanıyorum.
selcukaydin şunu yazdı:
esos bu atama rakamları sadece kadrolular için.Yalnız kadroya geçenlerin yerinede sözleşmeli atama yapılacak bu atama içinde olacak o da.O yuzden diyoruz ki puanınız küçük dahi olsa işaretleme yapın ümidinizi yitirmeyin.
Bende martta bir atama diye sanıyorum.
sanıyorum derken hocam sanıyomuydunuzzz yoksaa marttaa bi alım daha olcak anlamında mı sanıyosunuzz:???
gumushane kurtun ana okulu 77 ]kusurude var} puanla bı arkadasım tercıh ettı ılgılenenlere duyurulur
mart atama konusu nerden çıktı.? biri bilgi verbilir mi?
Arkadaşlar,hepinizin Hakkinda Hayirlisi Olsun.allah Gönlünüze Göre Versin.birakalim Geç Olsun Ama Güç Olmasin....napalim Bu Devlet öğretmenine Sahip çikamiyoki Biz Napalim....çabalarimiz Ve üzülmelerimiz Boşuna...

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.