Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yıl sonu ve 23 Nisan için tüm gösteri fikirleri - rondlar ve oyunlar

Tepki Skoru
0
23 nisanla ilgili 3 boyutlu bi etkinlik istiyorum .yardımınızı bekliyorum .tşk

Tepki Skoru
0
tşk ederm ama balon maskesini anlatırsanz çk memnun olurum ....
Hemen anlatayım.Bir balonu yapacağınız dünya büyüklüğünde şişirin ve balonun her yerini sıvı yağ ile yağlayın.Daha sonra gazete kağıtlarını şeritler halinde balonun boyu kadar kesin(ancak maketin beyaz olması için siz beyaz a4 kağıdı kullanabilirsiniz.)Bir kapta un,su karışımını hazırlayın.Bu gazete kağıtlarını tek tek karışıma bulayıp balona yapıştırın.Balonun her yerini kaplayın.3-4 kat kaplayabilirsiniz.Bu arada balonun şişirme yeri görünecek şekilde kalsın ki balonu kuruma işlemi tamamlanınca çıkarabilesiniz.Bir kaç gün sonra maket kuruyacaktır,sert olacaktır.İçindeki balonu patlatıp çıkarın.Maketi dünya renklerine boyayın.
Bu açlışmaya balon maskesi dneiyor çünkü maske yapımında kullanıyor.Ben geçen yıl dinozor yumurtası yapmıştım.Tabi biz yumurta olduğu için 2'ye kırdık.
Fotoğrafını göndriyorum.Umarım en iyi şekilde anlatmışımdır.Eğer yaparsan çok farklı bir proje olabilir.Kolay gelsin.Sonucu belirtirsen sevinirm..

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
biz geçen sene çocuklara palyaço kıyafetleri giydirip, palyaço şarkısında dansetmelerini sağlamıştık.. sonra hepsi grubunun yalan şarkısıyla step yaptırmıştık.. sonra vals yaptırmıştık.. cici kızlar şarkısıyla çok cici danslar yapmıştık.. özellikle step ve palyaço da çocuklar çok eğleniyorlar.. tavsiye ederim..
:36_15_4::36_15_4::504xn::504xn::504xn:

Tepki Skoru
0
bende kars yöresine ait kafkas gösterisi hazırladım çok güzel oldu izleyenler tekrar öyle bir gösteri hazırlamamı istediler çocuklarda çok ilgiliydiler onlarında çok hoşuna gitmişti çocuklarımıza yöresel oyunlarımızı tanıtmak çok güzel deneyin derim

Tepki Skoru
0
Yardım sever arkadaşlarım benim Dünya çocukları ile ilgili sadece kafalar vardı kağıt vs'nin ilk sayısında olması lazım çok ihtiyacım var nasıl bulabilirim.Bana yardımcı olurmusunuz?

Tepki Skoru
0
kağıt işleri,sayfa üçte çok hoş örnekler var farklı ülke çocuklarına dair...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 23 nisan ile ilgili bildiğiniz bir oyunu paylaşırmısınız?

Tepki Skoru
0
merabalar.ben 23 nisanda farklı bişey denemek istiyorum.hazır süslerle değilde çocuklarında yapabileceği elişi etkinlikleriyle sınıfımızı süslemek istiyorum.biçok yere baktım fakat bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim

Tepki Skoru
0
değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Tepki Skoru
0
merhaba ben 23 nisan programında perdeye takmak için güzel süs örnekleri istiyorum .yardımınızı bekliyorum

Tepki Skoru
0
Bunlar da benim, fikir olur belki sizlerede;
Yıl sonu gösterisi için hazırladığım oyunlar:
- Meslekler oyunu, ilk önce vatan marşı eşliğinde bayraklı gösteri sonra her çocuk kendi mesleğini tanıtacak, en sonunda da çok çalışkan olmalıyız şarkısını söyleyecekler.
- Kül kedisi ve perilerle lirik dans gösterisi.
- Canı yok mu:? piyesi ( drama etkinliklerinde paylaşmıştım )
- Damat oyunu ( folklor )
- Delisin şarkısında dans
- Dale don dalede kızlar ve erkekler defilesi
- Forumdan faydalandığım şişman kral ve tüyden hafif prensesler ile canlandırma.
- Yıl içerisinde yapılan etkinlikler ve çocukların resimleri ( slayt gösterisi )
- Koro
Kolay gelsin :):)
arkadaşım canı yok mu piyesinde hangi müziği kullandın.... teşekür şimdiden

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00