Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yapıştırıcılar Hakkında;

Tepki Skoru
0
:10:
ARKADAŞLAR SİZ YAPIŞTIRCILARI ÇOCUKLARIN ELİNE VERİP ONLAR KENDİLERİMİ Mİ KULLANIYORLAR? YOKSA GEREKTİĞİ KADAR SÜRÜP SİZ Mİ YARDIMCI OLUYORSUNUZ????

Tepki Skoru
0
ÜSTLERİ BATIYOR. ÇOK SÜRÜP ISLATIYORLAR. ETKİNLİK MAFOLUYOR. NE YAPABİLİRİM!???? DENİSSS UYUMAMIŞSIN, BENİM GİBİ; SEVGİLER!

Tepki Skoru
0
Ben de yapıştırıcıları çocuklara veriyorum. Kendileri yapıyorlar yardım isteyene yardım ediyorum.

Tepki Skoru
0
Yapıştırıcıları elbette çocukların eline vermelisiniz.Etkinlik isterse batsın.İsterse kendi üzerleri batsın bu önemli değil.Çocukları kısıtlayarak onların iç dünyalarını ve yaratıcıklarını engellerseniz böyle.Çocuklara verin onlar ister yapıştırsın ister etkinliği bozun bu önemli degil bence.Sadece siz gözetim altında tutun çocukları yeter.

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben prit yapıştırıcı kullanıyorum hem etkinlik ıslak olmuyor hem yıkayınca yada silince çıkıyor çok kullanışlı yani tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
nasıl yani?elbette onlar kullanacak yapıştırıcıları.Bu konuda prit çok güvenli.Uhuyu kesinlikle kullandırmıyorum.Zararlı olduğu konusunda araştırmalar var.

Tepki Skoru
0
Eğer karton yapıştıracaksak önce onlar yapıştırmaya çalışıyor,yapışmıyor(her seferinde aynı şeyi yaşıyoruz)sonra (bir süredir uyguladığım yöntem)kendi yapıştırıcımla yapıştırıyorum pencere kenarında ve biraz kurusun bekleyelim diye oraya bırakıyorum etkinliği,kokusu biraz gidiyor bu arada,Bir kaç kere zımbalama yolunu seçtim ama bu da etkinliklerin yapımında ben faal olmak istemediğim için kullanmadığım bir yöntem ve yapıştırıcı kullanmayı öğrenmeleri için de tercih etmediğim bir yöntem.Pritler,kağıdı bile doğru düzgün yapıştırmıyorken;karton,mukavva,sert bir takım artık materyalleri yapıştırırken ne kullandığınızı merak ediyorum..

Tepki Skoru
0
ister kıyafet kirlensin ister etkinlik kendisi kullanmazsa öğrenemez.önemli olan sonuç değil süreçtir.

Tepki Skoru
0
iyi marka yani gerçek pritt güzel yapıştırıyor bence... bi etkinlikte uhu kullanmıştım ben sıktığım halde kaşla göz arasında masaya sıkılmış ve masadan bikaç çocuğun önlüğü batmıştı!
en azından pritt hemen çıkıyo...
kendileri kullanacak tabiki de! sonra herşeyi bana yaptırmaya kalkıyorlar :) çok hazırcı oluyorlar... bide prittlerin kapağının kapatılması için okulun başından beri mücadele ediyorum. yoksa hemen kuruyorlar...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sene başında yapıştırıcının kontrolu bireysel farklılıkları gözardı etmeden zorlanan çocuklarımda ellerinden tutarak gösteriyorum bir zaman sonra kontrol tamamen çocuğa bırakıyorum.Benimkiler şuanda bu konuda süperler.6yaş grubu öğretmeni olduğum için fazla zorlanmıyorum.Bu arada genelde kokusuz yapıştırıcıları tercih etmeye çalışıyorum ama galiba bu konuda zorlanıyoruz.Sıvı olarak peligomu kullanıyorum çok iyi yapıştırıyor aynı zamanda kokusu çook rahatsız etmiyor.Bu arada kağıt işlerinde pritt kullanıyorum biliyorsunuz ki sıvı yapıştırıcılar fon kartonlarını solduruyor.Ben çocuklarımı bu konuda oldukça özgür bırakıyorum sloganım şu "KİRLENMEK GÜZELDİR".Veliler alınmasın ama okulöncesi çocuğu küçük birer sanatçıdır ve tabikii kirlenecek üzerleri yani bizler kaç pantolon feda etmiyoruz ki canları sağolsun çocuklarımızın......

Tepki Skoru
0
yapıştırıcıları çocuklara veriyorum onlkar gerektiği kadar kullanmasını da öğreniyorlar tabi ki başlarda biraz zor oluyor tabi bu ama zmanla alışıyorlar.bence böylesi daha iyi çünkü onlara güvendiğinizi gösterirr ve çocukşarın kendilerine olan güvenlerini destekler.

Tepki Skoru
0
Ben ellerine veriyorum..Yapıştırılacak şeyler zor ise tutkal falan kullanıyoruz o zaman yardım ediyorum...

Tepki Skoru
0
yapıştırıcıyı vermelisinki çocuk yaptığı faliyetin farkına varsın yırtılsın kirlensin faaliyeti güzel olmasın önemli olan çoğun birşeyler öğrenmesi

Tepki Skoru
0
Önce kullanmayı öğret sonra kendisi deneyerek becerisi gelışecektir

Tepki Skoru
0
bende pritt kullanıyorum çok rahat oluyo.ama yine de uhu da aldırıyorum.bazı etkinliklerde gerektiğinde uhu kullanıyoruz.pritte hiç müdahele etmiyorum,tamamen kendileri yapıştırıyolar.ama uhu da birazcık yönergelerle yardımcı oluyorum;)

Tepki Skoru
0
VALLA BİZ MALESEF NE UHU NE DE PRİT KULLANIYORUZ :( YA BİZ TUTKAL KULLANIYORUZ VE ÇOCUKLARIN ELİNE VEREMİYORUM AMA ONLARIN YAPMALARI,YAPIŞTIRMALARI GEREKİYOR.BEN SÜRÜYORUM ONLAR YAPIŞTIRIYOR......
ÖNCEKİ ÇALIŞTIĞIM YERDE PRİT KULLANIYORDUK ÇOCUKLAR İÇİN RAHAT OLUYORDU EN AZINDAN ONLARA VERİYORDUK.AMA ONLARDA HERŞEYİ YAPIŞTIRMIYORDU:(

Tepki Skoru
0
funda1088' Alıntı:
VALLA BİZ MALESEF NE UHU NE DE PRİT KULLANIYORUZ :( YA BİZ TUTKAL KULLANIYORUZ VE ÇOCUKLARIN ELİNE VEREMİYORUM AMA ONLARIN YAPMALARI,YAPIŞTIRMALARI GEREKİYOR.BEN SÜRÜYORUM ONLAR YAPIŞTIRIYOR......
ÖNCEKİ ÇALIŞTIĞIM YERDE PRİT KULLANIYORDUK ÇOCUKLAR İÇİN RAHAT OLUYORDU EN AZINDAN ONLARA VERİYORDUK.AMA ONLARDA HERŞEYİ YAPIŞTIRMIYORDU:(
neden peki arkadaşım?değiştiremez misin?çünkü onların yapıştırmaları gelişimleri açısından çok önemli...bence bi an önce pritte geçmelisiniz

Tepki Skoru
0
BENCEDE ONLARIN GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ AMA OKUL MÜDÜRÜ BİRAZ CİMRİ ONUN BİLE HESABINI YAPIYOR Bİ KERE DAHA DEMİŞTİM ÖĞRETMENLİKTEN ÇOK İŞİN TİCARETİYLE DAHA ÇOK İLGİLENİYOR :(:( ANLADIN SEN ONU?:)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle