Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yapıştırıcılar Hakkında;

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben dah çok tutkalı tercih ediyorum etkinliklerde
hem ekonomik hem de güçlü bir ypıştırıcı
her masaya i kap içinde tutkal doldurup o şekilde kullanıyoruz çocuklarla. etkinlik sırasında çocukların parmaklarını tutkala batırıp çalışmaları tamamlamaları çok hoşlarına gidiyor. sizlere de tutkalı öneririrm.

Tepki Skoru
1
ben de çocuklara veriyorum önce nasıl kullanmaları gerektiğini belirtiyorum bir kaç uygulamadan sonra genel olarak kavrıyorlar. pritten memnunum doğrusu bazı etkinliklerde de peligom kullanıyorum çabuk çıkıyor.

Tepki Skoru
0
ben herşeyi çocukların yapmalarını istiyorum ve paylaşark kullanmalarını istiyorum. sadece her seferinde çok sürmemelerini açıklıyorum. onlar bi süre sonra nasıl olacağını biliyorlar zaten

Tepki Skoru
0
pritler nası yapıştırmıyor yapmayın arkadaşlar markası önemli bence pritlerın ondan yapıştırmıyodur:))

Tepki Skoru
0
tabi ki de çocuklarımız yapıştırmalı.etkinliklerde bile varsın istenilen gibi olmasın.ama sonuç o yapmış olacak.bazı veliler bazı öğretmenlerin yapmalarına alışmış yeni başladığın yerde mesela gerçekten çocuk yapmış oluyor fakat akşam aile geldiğinde'' söyle bakalım oğlum/kızım bunu sen mi yaptın yoksa öğretmenin mi?''nasıl yani diyorsunuz o esna da.

Tepki Skoru
0
yapıştırıcıyı çocuklara verin.eğer üstleri kirleniyorsa velilerini bilgilendirip daha basit kıyafetler giydirmelerini önerebilirsin.zaten tek tip kıyafet de kalktı biliyorsundur öğretmenim.ya da boyama önlüğü kullanabilirsin.

Tepki Skoru
0
valla arkadaşlar ben her masaya kapaklı ktularda tutkal veriyorum zaten bir veliye de faaliyet önlüğü diktirdik beyaz veya şeffaf ağaç tutkalları inanılmaz güzel yapıştırıyor,elbette batacak üstleri hep aynı felsefe "kirlenmeden öğrenemem"bende çok tutuyorum be sözü ve söylüyorum prit kapatma soronu olduğu için kuruyor diğreleri çabuk bitiyor ama tutkal başta kullanımında zorlansalarda zmanla alışıyolar elden yıkayınca çıkıyor sorun da değil ama ahhh ahh benim her kıyafette tutkal var ve hala nasıl çıkarılacaığını bilmiyorum ne yapalım buda bizim işimiz değil mi:):)

su2

Tepki Skoru
0
aRKADAŞIM BENCE PİRİT KULLANçok rahat ve sağlıklı Kendime ait sıvı bir kaç yapıştırı ayırıyorum gerekli olunca onu kullanıyorum

Tepki Skoru
0
Pirit Markalilar çok Güzel Yapiştiriyor.i Liralik Olanlar Hiç Yapiştirmiyor. Piritlerin Kullanimi Hem Kolay Hemde Yikaninca Kolayca çikiyor.çocuklarin Dolaplarina Kelebekler Yaptim.isimlerini Yazdim.resimlerini Daha Bugün çektirdik.piritle Yapiştiriyorum.değiştirmek Isteyince Yipraninca Islak Bezle Silinince çok Kolay çikiyor.
Herkese Tavsiye Ederim........

Tepki Skoru
0
arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama. Bir şey sormak istiyorum sizlere ben okulda biberon yapıştırıcı kullanıyorum (yapıştırıcının şekli biberon gibi) fakat her zamn kuvvetli yapıştırmıyor sizin kullandığınız kuvvetli yapıştırıcılar var mı ismini söylrmisiniz? teşekkür ederim

Tepki Skoru
1
prit tabi ki hem zararsız hem de baya iyi yapıştırıyor.çabuk tükeniyor ama tercihim prit

Tepki Skoru
0
UHU glue pen kullanıyorum .kokusuz ve çocuklar için kullanmı kolay..

Tepki Skoru
0
yaptığınız işe göre yapıştırıcı değişir..
öğrencilerime prit kullandırıyorum..
kendim genelde uhu ve silikon kullanırım..

Tepki Skoru
0
smg Yayıncılığın Sattığı Pritt Benzeri Bir Yapıştırıcıya Hayran Kaldım. Her Zaman Pritt Kullanıyorduk. Bu Yıl Bu Yapıştırıcıyı Kullanacağız.
İlginç özelliği Var.
Sürdüğünde Renkli Görünüyor, Kuyunca Ise, şefaflaşıyor. Dünya Sağlık örgütü Onaylı. Çok Güzel Yapıştırdığını Gördük.
Ayrıca Ekonomik. Prittin Yarı Fiatına. Tavsiye Ederim.
Merak Ettİm Hocam ÇÜnkİ Prİt Pahali Oluyor..İlk İŞ Smg Ye UĞramak..teŞekkÜrler..

Tepki Skoru
0
smg nin yapıştırıcısı gerçekten çok iyiydi.renkli olması avantaj
.tavsiye ederim.

Tepki Skoru
0
pritt i çocuklar daha kolay kullanıyor daha sonra düşmüyor çalışmalar boncuk,makarna gibi şeyleri yapıştırmak için de peligom kullanıyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar sınıfımda bazı resimler(Atatürk ve Fen doğa köşesine) duvarlara uhu ile yapıştırılmış durumda. Duvarlar normal sentetik boya. Çıkarırken de haliyle ya kağıt kalıyor ya da boyası çıkıyor. Bunu duvarlara zarar vermeden çıkarmanın bir yolu var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle