Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Yapıştırıcılar Hakkında;

Tepki Skoru
0
aslında ılık yada sıcak su ile ıslatarak çıkarmayı bi deneyin isterseniz hocam belki zarar vermeden çıkartabilirsiniz .

Tepki Skoru
0
çok zor ama yerine yeni resimler asabilirsiniz. uhu patafiks galiba iz bırakmadan sakız gibi yapıştırıyor...

Tepki Skoru
0
geçen seneki sınıfımda aynı sorunla karşılaştım önceki öğretmen bütün resimleri uhuyla yapıştırmış mecburen bende duvar süsleriyle resimlerle kapatmaya çalışmıştım......

Tepki Skoru
0
bence sıcak suyu deneyin çıkması gerekiyo çünkü yüksek ısıda eriyo

Tepki Skoru
0
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Çok basit birşey aslında ters bant yapmak veya Uhu tac tipinide yapıstırıcılar kullanmak. Sınıfım çok güzel ve yeni ama duvarlarda alakasız ve karışık resimler var. Ve o resimlerin arkasına tamamen uhu sürülmüş. Sınıfın diğer kısımlarından daha oraya bakamadım ama en kısa sürede çıkarabildiğim kadarını çıkarmak istiyorum. Sıcak su ile kağıtları çıkardıktan sonra maket bıçağı ile kalan yapıştırıcıları kazıyacağım sanırım ama bilmiyorum nasıl olacak.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar hiç tutkal kullanan yok mu?ben dönem başında tutkalı tercih ediyorum önceleri parmaklarıyla daha sonrada şu bildiğimiz kulak temizleme çöpleriyle kullanıyolar tutkalı daha sonraları pritt kullandırıyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle