Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Veliler

Tepki Skoru
0
siz doğudaki insanların çok cahil olduklarını yazmışsınız ama ülkemizin her yerinde cahil insanlar var.hele okulöncesi niye bu kadar hafife alınyor anlamıyorum.bugün toplantı vardı.sınıfın mevcudu16 gelen anne sayısı 4.burası doğuda bir yer değil.tabi sizin işiniz daha zor.orada birde dil sorunu var.

Tepki Skoru
0
ben de van da çalışıyorum levent arkadaşımız gibi tepkili değilim ama.onun yaşadıklarını biz de yaşıyoruz.velilere ulaşamıyoruz,çocuklar türkçe bilmiyo ben onları anlamıyorum onlar da beni anlamıyo,imkanlar yetersiz ama ben hiç bir zaman aman sende demedim.inanın burdaki çocukların eğitimden çok sevgiye ilgiye ihtiyaçları var siz bunu gördüğünüzde bu yönde çalıştığınızda herşey yoluna giriyor ben bunu gördüm.eğitim de kolaylaşıyor

Tepki Skoru
0
elbette sevgiyle üstesinden gelinmeyecek sorun yok tabiki. öğrenciyle iletişime geçince dil olayının da üstesinden zor olsa da geliniyor. ama burdaki tek sorun bu değil. keşke tek sorun öğrencilerimiz ve bizim aramızda olan sorunlar olsaydı. evet ülkemizin her yerinde cahil insanlar var buna da katılıyorum ancak doğudaki sorunlar sadece bunlardan ibaret değil ki; devlet imkanlarının çoğunu seferber etmiş ancak bunlar yanlış insanlar tarafından yanlış şekilde kullanılıyor maalesef. kişisel çıkarlar her zaman ön planda tutulur ve adam kayırmacılık bu kadar çok olursa eğitime harcanan emek de insanların özverisi de boşa harcanmış oluyor.

Tepki Skoru
0
doğudaki insanlarımız hazıra konmaya çok alışmış.en basit örneği çocuklara dağıtılan(eğitimleri için)yardım parasını, durumu olan olmayan herkes okulda uzun uzun kuyruklar oluşturuyor.alanlar da bu parayı çocukları için kullanlanmıyorlar.

Tepki Skoru
0
Genellikle doğu taraflarında eskiden beri okullara kızları gönder miyorlar yani biz eğitimciler öğretmen  doğudaki kızlara yardım etmeliyiz bunun için gönüllü yardımcılar vardı 'Baba beni okula gönder' de.şimdi bunu biz dewam ettirelim kızlarını okula vermeyenler için imzaları  lütfen çoğu forum sayfasında kullanın yolluyorum

ARKADAŞLAR BABA BENİ OKULA GÖNDER'E YARDIMDA BULUNALIM OKULA BİR TUĞLA BİZ KOYALIM

Tepki Skoru
0
bende yaptım duyarlılığın için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
HEPİNİZE TŞK EDERİM BENCE BU DAHA BÜYÜK BİR İLGİ GÖRMESİ GEREKİRDİ AMA BENDE KOYUYORUM

Tepki Skoru
0
BİŞEY DEĞİL ARKADAŞLAR BU KONUYA KADINLAR DAHA ÇOK BAKTI VE UYGULADI YANİ ERKEK FORUMDA DEĞİL Mİ? SİZDE BİR DESTEK ÇIKIN

Tepki Skoru
0
SİZİN AVATARDAN BAHSETTİM BEN ONU DAMI AYNI ŞEKİLDE KOPYALIYABİLİYORUZ?

Tepki Skoru
0
evet linki kopyala hesabına git avatarlar bölümünde url yeri var oraya yapıştır

Tepki Skoru
0
aaaa ben teşekkür etmeyiii unutmuşummmm...
bende yaptımmm...bu ince düşünce içinn teşekkürlerr arkadaşımm....
:D:D:D:DHAYDİ KISSSLARRR OKULAAAAAAAA:D:D:D:D

Tepki Skoru
0
Bencede güzel fikir.Diğer forumlarda bende kullanacağım...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle