İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ÖĞRETMEN SORUNLARI

Usta öğreticilik

bende manisaya başvurdum ama nasıl dersler ve nekadar saatte göreceğimi daha bilmiyorum bilen varmı
ben de tama olarak bilmiyorum sanırım 2 temmuzda iki hafta kurs var ama satlerini bilmiyorum ve 14 temmuzda sınav var
evet kayıtlar devam ediyor 2 yılda bir açılıyor
leyla45 şunu yazdı:
ben de tama olarak bilmiyorum sanırım 2 temmuzda iki hafta kurs var ama satlerini bilmiyorum ve 14 temmuzda sınav var
sende katılıomusun 🙂 ben akhisardan gircem seminere
Zeytin şunu yazdı:
bende manisaya başvurdum ama nasıl dersler ve nekadar saatte göreceğimi daha bilmiyorum bilen varmı
arkadaşım ben BURSA'dan katılmıştım...dersler belli günlerde oluyo görevlendirme almış anaokulu müdüreleri veya öğretmenleri veriyor semineri...çok eğlenceli geçti bizim inş seninde öle geçer ama 2 yıllık geçerliliği var belgenin ben 88 aldım sınavdan 2 yıl geçtiği için şimdi tekrar girmem gerekirmiş sınava ve seminere 🙁🙁🙁 puanın 70 ve üzerinde olmalııı...ona göre görevlendiriyolar.
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA ....
ewt bende giriyorum ama manisa merkezdeyim seminerde sana başarılar dilerim....
inşallah kazanarız🙂🙂
ben puanın 80 üzerinde olursa atama olduğunu biliyorum
nevriyec şunu yazdı:
arkadaşım ben BURSA'dan katılmıştım...dersler belli günlerde oluyo görevlendirme almış anaokulu müdüreleri veya öğretmenleri veriyor semineri...çok eğlenceli geçti bizim inş seninde öle geçer ama 2 yıllık geçerliliği var belgenin ben 88 aldım sınavdan 2 yıl geçtiği için şimdi tekrar girmem gerekirmiş sınava ve seminere 🙁🙁🙁 puanın 70 ve üzerinde olmalııı...ona göre görevlendiriyolar.
YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA ....
tşkederim inşallah benimde öyle geçer🙂 peki bişey daha sorucam peki bu atama olayları ne zaman başlıyor başka şehire atama olablirmi(çünkü benim gittiğim manisa da başka bir ilden başvuru kabul etmiyolar benim kütük orada olduğu için başvuru yapabildim eğer kabul etmiolarsa manisa ilinde mi atama olur) olursa direk öğretmen olarak mı yoksa yardımcı öğretmen olarakmı atıolar
leyla45 şunu yazdı:
ewt bende giriyorum ama manisa merkezdeyim seminerde sana başarılar dilerim....
inşallah kazanarız🙂🙂
inşallah Allah yardımcımız olsun hayırlısını versin başarılar sanada arkadaşım🙂
bu seminerde konular neler hep aynı konular mı oluyor bilen var mı şimdiden teşekkür ederim
tabiki hep aynı konular oluyor. en 60 saatlik ders görüyorsun. sonunda da sınav yapılıyor.
atama için sertifikanı aldıktan sonra başka bir ildende başvuru yapabilirsin.
artık sadece il merkezlerinde değilde ilçelerde de kurs açılabiliyor mu?
ayrıca arkadaşlar usta öğreticilikle ilgli forumumuzda çok konu vardır. arama yaparsanız işinize yarayacak bilgiler bulabilirsiniz.
usta öğretici olmak için kurs görülmesi gerekiyormu.ben lise mezunuyum usta öğretici olabilmek için nereye başvurmam gerekiyor
arkadaşlar ben geçen yıl ve bu yıl tam olarak usta öğreticilik yaptım ve bu yılın ortalarında sağlık karnem çıktı. ayrıca 90 günlük sigortanız olması gerekiyor.
OKUL ÖNCESİ USTA ÖĞRETİCİLİĞİ KURSU
KURS 06-17 AĞUSTOS 2007 TARİHLERİ ARASINDA MERKEZ ŞAİR SIRRI HANIM İLKÖĞRETİM OKULUNDA DÜZENLENECEKTİR
Kursa Üniversitelerin okul öncesi öğretmenliği bölümü öğrencileri, Kız Meslek Liselerinin Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çoçuk Gelişimi ve Bakımı BÖlümü mezunları, Lise ve Dengi okul mezunu olup fark derslerini vererek Kız Meslek Lisesi diploması alanlar katılabilecektir.

KAYIT TARİHLERİ

21 HAZİRAN 2007 - 29 HAZİRAN 2007

KAYIT YERLERİ

TC Kimlik Numarasının ilk rakamı tek olanlar ZÜbeyde Hanım Anaokulu'na

Tc Kimlik Numarasının ilk rakamı çift olanlar Diyarbakır Anaokulu'na

Mürücaatlar şahsen yapılacaktır.

Kurs 06-17 AĞUSTOS 2007 tarihleri arasında 08:00 - 14:00 saatlari arasında düzenlenecektir.

Kurs sonunda 18 AĞUSTOS 2007 Cumartasi günü saat 10:00 da Merkez Şair Sırrı Hanım İlköğretim Okulunda sınav yapılacaktır.

Kursiyerler aşağıdaki evraklarla başvuracaklardır.

KURSA KATILMAK İÇİN GEREKLİ BELGELER

a) Başvuru Formu
b) Diploma Sureti
c) Nufus Cüzdan Sureti
d) 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
e) Banka Dekontu (Ziraat Bankası Diyarbakır Merkez Şubesi 48065793-5001 nolu hesaba 30 YTL)
f) Sabıka Kaydı
g) Yarım kapak telli dosya
arkadaşlar ist da da açılınca birbirimizi bilgilendirelim haberi duyanlar forma yazsın 🙂
nese87 şunu yazdı:
arkadaşlar ist da da açılınca birbirimizi bilgilendirelim haberi duyanlar forma yazsın 🙂
arkadaşım ist de ağustos ayında olucak yalnız başvuru temmuzun son haftaları sanırım..il milli eğit. müdr. daha fazla bilgi alabilirsin..
aaa basvurular belli oldumu kii temmuz sonumu

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.