Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihler

Tepki Skoru
0
ben 70 aldım ve hatay daha da doğrusu iskenderun yazmayı düşünüyorum. istediğim yerlerin gelip gelmeyeceği konusunda sıkıntılarım var. başka yazmayı düşünen arkadaşlar var mı forumda acaba? onu da çok merak ediyorum bu yüzden. yazmayı düşünen arkadaşlar haber verirlerse çok sevineceğim

Tepki Skoru
0
Ankara Yenimahalle, Sincan. İzmir Buca.Sonrasında eşimin Temmuz da şark tayini olacağı için (birazcık eşimin zoruyla Yozgat, Malatya, Sivas ve Van:)) puan: 71.930
hocam bucada hangi okullar belli mi bende bucadan bir kaç okul yazacağım sizin puan iyi aynı olmasın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anaokulu mu ii yoksa ilköğretim mi ?? tercih sıramı ona göre yapıcam da ...

Tepki Skoru
0
hocam olursa okul olarak hangilerini yazarsınız ona karar verdiniz mi ben hep izmir yazacağım elimden geldiğince araştırmaya çalışıyorum yardımcı olursanız sevinirim
yarın daha kesin olarak soyleyebilirm hocam hangı okullar olacagını su anda izmiri yazmaktan pek emin değilim de ama siz madem hep izmiri yazcaksınız, yazmayı dusundugunuz okulları bana belirtin ben yazmam.o kadar da muhim değil çünkü benim için izmir. sizin puannız kaçtı?

Tepki Skoru
0
yarın daha kesin olarak soyleyebilirm hocam hangı okullar olacagını su anda izmiri yazmaktan pek emin değilim de ama siz madem hep izmiri yazcaksınız, yazmayı dusundugunuz okulları bana belirtin ben yazmam.o kadar da muhim değil çünkü benim için izmir. sizin puannız kaçtı?
benim 64 hocam inş hepimizin olur ben daha okullara karar vermedim araştırıyorum tercih robotuna göre sürekli değişiyor allah emeklerimiz boşa çıkarmasın

Tepki Skoru
0
bütün forumları takip ediyorum hiç Balıkesir yazacam diyen yok burda 99 okul açık hiç mi memleketimden insan yok bu forumlarda yada memleketime gelmek isteyen
yazmayı düşünen arkadaşlar puanlarınızı yazın fikrimiz olsun
benim puanım 72,296

Tepki Skoru
0
bütün forumları takip ediyorum hiç Balıkesir yazacam diyen yok burda 99 okul açık hiç mi memleketimden insan yok bu forumlarda yada memleketime gelmek isteyen
benim puanım 72,296
valla hocam senin puanı görünce ben yazdım demeye çekindim ama yazdım :) çanakçı ve dursunbeyi havranı yazdım

Tepki Skoru
0
benim puanım 72,296
ben geliyorum beennnnn.... balıkesirliyim ayrıca melekett istiyorummm....puan 64

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 62,617 istanbul yazıcam çoğunu elazığ yazıcam elazığ yazıcak olan varmı acaba.

Tepki Skoru
0
ayrıca 21i işaretlicem. Memurlar nette birisi 3. bölge illerinin listesini çıkarmış toplam bu iller 1500 kişi alıyo yani bu durumda son 1500 kişi buralara atanacak bu iller ağrı kars batman diyarbakır bingöl tunceli şırnak hakkari muş van siirt

Tepki Skoru
0
arkadaşlar;
işinizi şansa bırakmayın.21 işaretleyiniz. (puanım 69,321 - Karacabey/Bursa )
Yapacağımız tercihlerde puan alt sınırı yok.21 işaretleyenler kesinlikle atanırlar.21 hep 2. ve 3. Bölge olarak düşünmeyin.Heryer gelebilir.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar;
işinizi şansa bırakmayın.21 işaretleyiniz. (puanım 69,321 - Karacabey/Bursa )
Yapacağımız tercihlerde puan alt sınırı yok.21 işaretleyenler kesinlikle atanırlar.21 hep 2. ve 3. Bölge olarak düşünmeyin.Heryer gelebilir.
ben de bunu sormak istiyorum hocam. ben önceki atamda sınırda kaldım şimdi 20 tercih yaptım 21 işaretledim. ama 21 le ilgili bir sürü şey duydum. 21 işaretleyince şansına neresi gelirse şeklinde mi atanıyorsunuz bilgisayar kurası ile, yoksa batıdan doğuya doğru puan üstünlüğüne göre mi? bu üçüncü bölge filan dediğiniz o mu? teşekkürler

Tepki Skoru
0
evet hocam 4c ye tabi tutulacakmış.bu çok kötü ama son bomba da bu :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00