Hayırlı olur İnşallahohh başvurumu yaptım kurtuldum yarın neler olcak acaba
1 tane denizli çivril yazdımAydın ve Çevresini yazan varmı arkadaşlar..
Birde denizli ve çevresini..???
Teşekkürler arkadaşım bende Sarayköy yazdım merak ediyorum yazan varmı diye..1 tane denizli çivril yazdım
ben de öğlen onaylattım kaç gün beklettim tercihleri 21ide işaretledim. umarım 20 den biri olur hepimizinarkadaşlar ben de az once onaylattım. 21. tercihi on kere değiştirdim, en son işaretledim. en cok ondan korkuyorum şimdi pişman olmam umarım. hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bu kez olur
evet evet ya son tercihime bile razıyım zaten köy yazdım ama 21 istemiyorum. ben de yaptım tercıhleri beklettikçe değiştrdm sonra bi hışımla çıktım onaylattm geldim heyecandan ölcemben de öğlen onaylattım kaç gün beklettim tercihleri 21ide işaretledim. umarım 20 den biri olur hepimizin
arkadaşım www.edubilim.com burada var listearkadaşlar ben eylül atamasıyla atandım ama 10bin atamada hangi okullar açık gösterilmiş çok merak ediyorum. özellikle Konya'da nereler açık görünüyo, tercihini onaylatmamış arkadaşlardan rica ediyorum, Konya okullarını bi kopyala-yapıştır yapıverseniz hayrınıza:110103_aphextwinz_p
arkadaşım www.edubilim.com burada var liste
rica ederim..teşekkür ederim, çok makbule geçti inanki! Meraktan kurtuldum
Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.ya bişey sorucam tercihlerimi yaptım,başvurumu kaydet diyorum, onayla diyorum tekrar tercihleri yaptığım sayfa geliyor.tercihlerimin kaydolduğunu nasıl anlıycam? yardımcı olurmusunuz
evet bendede oyle oldu kaydetmıs oluyoe o sekildeyse. ben de tereddut yasadım ama bi sorun yok
Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.
Tekrar girdiğinizde tercihleriniz duruyorsa bi problem yok
çok sağolun ya.meb.e onaylattığınızda bi sorun çıkmadı yani dimi?
Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.
Tekrar girdiğinizde tercihleriniz duruyorsa bi problem yok