Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihler

Tepki Skoru
0
ohh başvurumu yaptım kurtuldum yarın neler olcak acaba

Tepki Skoru
0
Aydın ve Çevresini yazan varmı arkadaşlar..
Birde denizli ve çevresini..???

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de az once onaylattım. 21. tercihi on kere değiştirdim, en son işaretledim. en cok ondan korkuyorum şimdi pişman olmam umarım. hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bu kez olur

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben de az once onaylattım. 21. tercihi on kere değiştirdim, en son işaretledim. en cok ondan korkuyorum şimdi pişman olmam umarım. hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallah bu kez olur
ben de öğlen onaylattım kaç gün beklettim tercihleri 21ide işaretledim. umarım 20 den biri olur hepimizin:)

Tepki Skoru
0
ben de öğlen onaylattım kaç gün beklettim tercihleri 21ide işaretledim. umarım 20 den biri olur hepimizin:)
evet evet :D ya son tercihime bile razıyım zaten köy yazdım ama 21 istemiyorum. ben de yaptım tercıhleri beklettikçe değiştrdm sonra bi hışımla çıktım onaylattm geldim :D heyecandan ölcem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben eylül atamasıyla atandım ama 10bin atamada hangi okullar açık gösterilmiş çok merak ediyorum. özellikle Konya'da nereler açık görünüyo, tercihini onaylatmamış arkadaşlardan rica ediyorum, Konya okullarını bi kopyala-yapıştır yapıverseniz hayrınıza:110103_aphextwinz_p

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben eylül atamasıyla atandım ama 10bin atamada hangi okullar açık gösterilmiş çok merak ediyorum. özellikle Konya'da nereler açık görünüyo, tercihini onaylatmamış arkadaşlardan rica ediyorum, Konya okullarını bi kopyala-yapıştır yapıverseniz hayrınıza:110103_aphextwinz_p
arkadaşım www.edubilim.com burada var liste

Tepki Skoru
0
hayırlısı sırada beklemek var 21 de işaretlediğime göre yarın resmen öğretmenim :36_11_12::36_11_12::36_11_12:

rem

Tepki Skoru
0
ya bişey sorucam tercihlerimi yaptım,başvurumu kaydet diyorum, onayla diyorum tekrar tercihleri yaptığım sayfa geliyor.tercihlerimin kaydolduğunu nasıl anlıycam? yardımcı olurmusunuz

rem

Tepki Skoru
0
arkadaşlar soruma cvp vercek kimse yokmu ya

Tepki Skoru
0
ya bişey sorucam tercihlerimi yaptım,başvurumu kaydet diyorum, onayla diyorum tekrar tercihleri yaptığım sayfa geliyor.tercihlerimin kaydolduğunu nasıl anlıycam? yardımcı olurmusunuz
Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.
Tekrar girdiğinizde tercihleriniz duruyorsa bi problem yok ;)

rem

Tepki Skoru
0

Aynı şeyi yaşadım ben de bugün. Kaydet dedikten sonra kapatın tamamen sayfanızı.
Tekrar girdiğinizde tercihleriniz duruyorsa bi problem yok ;)
çok sağolun ya.meb.e onaylattığınızda bi sorun çıkmadı yani dimi?

rem

Tepki Skoru
0
bide benim 20.tercihim olmuyor.
20. tercihi yaptığımda sayfa yenileniyor ve bütün tercihlerim siliniyor.bende artık vazgeçtim 20. tercihim boş

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle