- Tepki Skoru
- 0
hocam bana sorduysanız ilk 15 Balıkesir 5 tane Manisa vede 21nereleri tercih etmiştiniz
hocam bana sorduysanız ilk 15 Balıkesir 5 tane Manisa vede 21nereleri tercih etmiştiniz
Bilmem içimi bi umutsuzluk kapladı puanım 52 ye yakın 51 küsürat. Genelde doğu merkezlerden yazdım van siirt bitlis batman muş gibi yerler bi kaç tanede karadeniz köyü yazıp 21 yaptım. 21 için çook düşündüm am şansımı artırabilmek adına işaretledim.neden bu kadar umutsuzsun.bence umudunu yitirmemelisin.
aynen ben de sanki 12 de açıklanacakmış gibi bilgisayarın başından ayrılamıyorum. ama eminim ki bi kaç saati bulur.son yarım saat
bilgisayarın başından kalkayım diyorum dönüp dolaşıp yine bilgisayar başındayım
yuh yani....hala 4 c muhabbeti...akıllının teki yazıyor yok saglam yerden ögrenmıs yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....arkadaşlar siz safmısınız.....inanın bu forumdaki saf muhabet yeter artık..............ne yzıyor kılavuzda okuma bilmiyormusunuz...evet hocam 4c ye tabi tutulacakmış.bu çok kötü ama son bomba da bu
hocam atanırsın..senin puan kurtarır...49 altı sakat..........Bilmem içimi bi umutsuzluk kapladı puanım 52 ye yakın 51 küsürat. Genelde doğu merkezlerden yazdım van siirt bitlis batman muş gibi yerler bi kaç tanede karadeniz köyü yazıp 21 yaptım. 21 için çook düşündüm am şansımı artırabilmek adına işaretledim.
Şimdide snki bütün çabalarıma rağmen hiç bişey elde edemeyecekmişim gibi hissediyorum.
Sadece Allahtan hakkımda hayırlı olanını istiyorum gecede öyle dua ederek yattım inşallah herkesin gönlüne göre olur.
Beklemek ne kadarda zormuş yahu....