İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

ATAMA-DİĞER KONULAR

Tercihler

Ben de Kayseriden .2007 mezunuyum
İnşallah siz de atanıp kurtulursunuz.Hangi illeri düşünüyorsunuz?
Edacarter15 tercihlerinizde Kayseride yazabilirsiniz.Kayseri güvenli ve rahat bir il?Tavsiye ederim yani.Geldiniz mi hiç Kayseriye.
hayır kayseriye hiç gitmedim... ankara ölü tercih olur gibi geliyor düşünmüyorum
arkadaşlar kayserı akmescıt garıp altemel okulu secerken dıkkatlı olun hatta hiç semeyın onun yerıne doguyu yazın daha ıyı manyak bı muduru var valla sızı cıldırtır
Hocam hiç belli olmaz.Bence ankaradan da yazın derim.Mesela ankaranın polatlı ilçesini düşünün derim zorunlu hizmet bölgesi sayılıyor.Hem puanınız okadarda düşük değil.
hocam bolu merkezmi yazmayı düşünüyosunuz puanınız kaç acaba?
welkin06 şunu yazdı:
istanbul bolu kocaeli ıspartaedirne
hocam bolu merkez mi yazmayı düşünüyosunuz kaç puanla??
66 yla muğla izmir ankara adana
parodi şunu yazdı:
hocam izmirde nereleri düşünüyorsunuz. Bende izmir yazacağım 64 aldım tercih robotuna baktınız mı? bazı okullarda önümle yetmiş ve üzeri kişiler var bazıları boş sizde girin bence hiç birimiz için ölü tercih olmasın
arkadaşlar bişey sorcam diyelim cuma günü sonuçlar açıklandı ve atandığımızı öğrendik (inşallah🙂 pazartesi işbaşı yapmayız dimi;?birkaç gün tanırlar heralde bize
arkadaşlar atama tercihi net adresine girin alt kısımda tercih robotu var orda yazacağınız okulları girin sizden başka yazan varsa puanı ve tercih sırası ile birlikte görünüyor
arkadaşım 15 gün süre veriyorlar ama ne kadar çabuk gidersen o kadar iyi olur ayın birinden önce gitmeye baksın bence herkes 😀
tuğçem86 şunu yazdı:
arkadaşlar bişey sorcam diyelim cuma günü sonuçlar açıklandı ve atandığımızı öğrendik (inşallah🙂 pazartesi işbaşı yapmayız dimi;?birkaç gün tanırlar heralde bize
gazetede okumuştum pazartesinden itibaren göreve başlayabilirler diyor sanırım süre tanıyacaklar
arkadaşlar bi şey dikkatimi çekti en üstteki ilsis adres çubuğunda ilsis.meb.gov.tr/ilsis web net/basvurular/ustaöğretici diye yazıyor ne demek oluyor ki bu?
parodi şunu yazdı:
muğlada nereleri tercih edeceksiniz?
ARKADAŞLAR! ben tercihimi yarın onaylatıcam fakat yanımda götürmem gereken evraklar neler kılavuz sayfası açılmadı da yardımcı olabilirmisiniz?teşekkürler....

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.