Çıkmadı, içiniz rahat & hakkınızda hayırlısı olsun Hocamçok sağolun ya.meb.e onaylattığınızda bi sorun çıkmadı yani dimi?
Çıkmadı, içiniz rahat & hakkınızda hayırlısı olsun Hocamçok sağolun ya.meb.e onaylattığınızda bi sorun çıkmadı yani dimi?
işallah hocam buarada puanınız kaç acabahayırlısı sırada beklemek var 21 de işaretlediğime göre yarın resmen öğretmenim :36_11_12::36_11_12::36_11_12:
Çıkmadı, içiniz rahat & hakkınızda hayırlısı olsun Hocam![]()
neden bu kadar umutsuzsun.bence umudunu yitirmemelisin.Benim kendimden yana hiç umudum kalmadı olmayack diyorum( En iyisi bu fikre kendimi alıştırayım. Sonradan çok üzülmemek için gerçekçi olmak lazım.
umarım hocam...arkadaşlar 10.000 az değil . hiç umutsuzlığa kapılmaya gerek yok bence ..inşallah hayırlısıyla biryerlerde olucaz)
hocam tercihlerinizi onaylattınız.çıktının başında sözleşmeli görevlendirme mi yazıyor yoksa usta öğretici görevlendirmesi mi?aslında sorun olmaz diye düşünüyorum da son anda bir aksilik çıkmasından çok korkuyorum ben edirne ili keşan ilçesinde onaylattım.burda usta öğretici görevlendirmesi diye yazıyor da.bende bugün hallettim ilçede onaylattım akşama kadar gezdim... yarında saat 12 ye kadar uyumayı planlıyorum:kaç gibi açıklanır... bilen varmı ona göre plan yapalım
) yoksa geçmez bu zaman. btün yaz sabrımızı yediler kalmadı sabır....
puanım 72.296 tercihimi onaylayan görevliler ilk 5 tercihine kesin gidersin dediler ne olsa onlar tercih yapanların puanlarını biliyorlar yığılma 50-60 arasıymışişallah hocam buarada puanınız kaç acaba