Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Tercihler

Tepki Skoru
0
bende bugün hallettim ilçede onaylattım akşama kadar gezdim... yarında saat 12 ye kadar uyumayı planlıyorum::) kaç gibi açıklanır... bilen varmı ona göre plan yapalım :)) yoksa geçmez bu zaman. btün yaz sabrımızı yediler kalmadı sabır....

Tepki Skoru
0
harika bir plan hocam.kesinikle haklısınız.mesai bitimine kadar açıklanır diyorlar hayırlısı artık. saat 5 -6 sevinçten zıplama :)))

Tepki Skoru
0
65 puanla istanbuldan vana heryeri yazdım ayrıca 21'ide işaretledim umarım olur

Tepki Skoru
0
Benim kendimden yana hiç umudum kalmadı olmayack diyorum :(( En iyisi bu fikre kendimi alıştırayım. Sonradan çok üzülmemek için gerçekçi olmak lazım.

Tepki Skoru
0
ben öncekinde bütün gece atanamıcaksın deyip yatmıştım olumsuz düşündük olmadıı tabii:) atanamadım.. düşünce gücünü deneyelim bakalım bu sefer. nedense bu sfeer hiç atanamıycam demiyorum... içimdeki ses atanacaksın diyo.. cnm arkadaşlarım kaderdaşlarım.. hepimizi atancazzz.. hayırlısıyla hayırlı yerlere zaten hayırlı değilse olmasın...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 10.000 az değil . hiç umutsuzlığa kapılmaya gerek yok bence ..inşallah hayırlısıyla biryerlerde olucaz :))

Tepki Skoru
0
günlerdir sürekli bilgisayar başında gözlerim çok yoruldu inş hayırlı bi sonuç olurda hepimiz için çektiklerimiz boşa gitmez. Allah hepimiz için hayırlısını versin. yarın herkes mutluluğunu paylaşır

Tepki Skoru
0
bende bugün hallettim ilçede onaylattım akşama kadar gezdim... yarında saat 12 ye kadar uyumayı planlıyorum::) kaç gibi açıklanır... bilen varmı ona göre plan yapalım :)) yoksa geçmez bu zaman. btün yaz sabrımızı yediler kalmadı sabır....
hocam tercihlerinizi onaylattınız.çıktının başında sözleşmeli görevlendirme mi yazıyor yoksa usta öğretici görevlendirmesi mi?aslında sorun olmaz diye düşünüyorum da son anda bir aksilik çıkmasından çok korkuyorum ben edirne ili keşan ilçesinde onaylattım.burda usta öğretici görevlendirmesi diye yazıyor da.

Tepki Skoru
0
benimkindede
ilk açılan sayfa usta öğretici sayfasıymış beklettiler bizi dün öğleden sonra onayladılar..sözleşmeli yazıyo hocam biterslik olmasın yarın tekrar gidin bence..

Tepki Skoru
0
ya arkadaşları aradım benimle birlikte onaylatan herkeste aynı yazıyo.şimdi onaylandı.değiştirilir mi?

Tepki Skoru
0
eğer bir sorun teşkil edecekse deiştirmek zorundadırlar bence arkadaşım gidip bir sormakta yarar var bende sözleşmeli görevlendirme yazıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle