Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Şubatta 30bİn ek alima destek araniyor!! Haydİ

Tepki Skoru
0
Akimden mailime cvp gelmiş 2011 şubat ataması ile ilgili talepler ilgili birimlere iletilmektedir diye umarım işe yarar (Alıntı)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar burada tartışmakla olmuyor sesimizi hükümete duyurmamız lazım ben BİMER e yazdım mailim bu sizlerle de paylaşmak istedim kendi durumumuzu anlatan mailler yağdırmalıyız ki baskı onları biraz zorlasın haksız mıyım???

"Sayın Başbakanım, Milli Eğitim Bakanım ve Maliye Bakanım!! Ben İptal edilen 2010 kpss sınavı ile ertelenen, mağdur olan hayatlardan sadece birisiyim..Branşım Okul Öncesi Öğretmenliği.. İptal edilen sınavla kadrolu atanabilirken, tekrar edilen sınavla netlerimi artırmama rağmen puanım düşük geldi ve kadrolu atama için tercih yapamadım.. Bizim mağduriyetimizin, bozulan psikolojimizin, ertelenen hayatımızın telafisini yapamasa da bir nebze olsun kendimizi iyi ve güçlü hissetmemek adına, kendimize olan güvenimizi biraz kazanmak adına, meslek sevgisiyle dolu biz atanmayı bekleyen genç öğretmenleri daha fazla mağdur etmememek adına, Şubat ayında atama olmalı, sayın bakanımız alabileceği en yüksek sayıda öğretmeni atamalıdır. Bunun yapılabilmesi için maliye bakanlığı ile de uzlaşma yolu bulunarak bütçe çıkarılmalıdır. Teşekkür Ederim Saygılarımla.."

Tepki Skoru
0
Tepki Skoru
0
''Bakan Çubukçu, elini vicdanına koymalı ve öğretmen adaylarının içinde bulunduğu çaresizliği hissederek ek bir alım yapmalıdır. Bu ay içinde yapılan 30 bin öğretmen atamasıyla birlikte atama bekleyen öğretmen sayısı 344 bindir. Haziran ayında mezun olacak 50 bin öğretmen adayı hesaba katıldığında, 2011 Haziran ayında atama bekleyen öğretmen sayısı 394 bine ulaşacaktır. Dolayısıyla 2011 Ağustosta 55 bin öğretmen atamasının yanı sıra 2011 Şubatta 30 bin ek atama mutlaka yapılmalıdır.

Kaynak :
http://www.internethaber.com/30-bin-ek-ogretmen-alimi-yapilmali-314724h.htm#ixzz1AMLsVqny

Tepki Skoru
0
ya Allahhhhh içim kımıl kımıl oldu:)) akim bimer fax mail telefon yağsın sonuçlarını almaya başladık inşallah aminnn(Alıntı)

Tepki Skoru
0
Unutup acımızı alıcağız öcümüzü
Asıl o zaman görecek gücümüzü
Onun da yerini biri dolduracak
Kadere inanırım OLACAK OLACAK....:))

Tepki Skoru
0
kopyacilar atandi
ÇaliŞanlar sinandi
yedİrmem hakkimi
sorarim hesabini :))
2011 Şubatta 30 bİn ek kadrolu alim..

Tepki Skoru
0
sesimizi duyurmaya başladık
15 ocakta birçok medya kuruluşu olacaktır
şimdiden sevindirici gelişmeler var
1-abbas güçlünün ek atama olcağına dair duyumu
2- sky türk ve çeşitli yerlerde ek alımla ilgili haberler
3-çeşitli yerlerde dilden dile bu alımla ilgili konuşulanlar OLACAAAKK OLACAAK :))))) BU İŞ OLACAKKK:))).

Tepki Skoru
0
hocalarım twitter'a da yüklenelim. ordan direk c.başkanına ve haber kanallarına yazabilirsiniz. ve yazdıklarınızı herkes görüyo...

Tepki Skoru
0
Telefonla aranabiliecek numaralar;

Meb: 0312 413 15 60

0312 413 1010

MEB MÜSTEŞARLARI

Muammer Yaşar ÖZGÜL Tel : (0312) 413 12 88

Mehmet TEMEL Telefon : (0 312) 418 86 70

Cumaali DEMİRTAŞ Telefon : (0 312) 222 61 70

Salih ÇELİK Telefon : (0 312) 418 69 79

Recep IŞIK Telefon : (0 312) 417 39 21

Prof. Dr. Abdussamet ARSLAN Telefon : (0 312) 419 77 04

Remzi KAYA Telefon : (0 312) 417 23 68

Sadettin SABAZ Telefon : (0 312) 418 21 08

Tepki Skoru
0
Çubukçu, yılbaşından sonra YÖK ile toplantı düzenleneceğini ve öğretmen yetişme konusunda ileriye yönelik ciddi adımların atılacağını da hatırlatarak "Aslında KPSS'ye hiç gerek kalmadan öğretmen ataması yapılması gerekir. Ama bugünkü koşullarda bu mümkün değil. İhtiyaç duyulan alanların kontenjanlarının artırılarak, fazlalık olan alanlarda da daha az alım yapılması için YÖK ile görüşmelerde bulunacağız" dedi

En fazla alım okul öncesine

Önümüzdeki yıllarda en fazla ihtiyaç duyulacak olan öğretmenliklerin ise okul öncesi öğretmenliği, pdr ve ingilizce olduğuna dikkat çekti.

Tepki Skoru
0
Bİzler ÇiĞliklari duyulmayan; Ücretlİ,sÖzleŞmelİ,vekİl,kadrolu,dershanecİ,kolejd e ÇaliŞan,evde bekleyen veya farkli İŞlerde ÇaliŞmak zorunda olan bÖlÜnmÜŞ ;ama bİr o kadarda mesleĞİne aŞik, mesleĞİnden,hakkindan ne olursa olsun vazgeÇmeyecek ÖĞretmenlerİz.

Kanmiyoruz ‘ÖĞretmen aÇiĞimiz yok yalanlarina’. Veya “tabİ kİ tÜm ÖĞretmenlerİmİzİ atayamayiz” sÖzÜne. ÇÜnkÜ o zaman sorarim onlara bu kadar ÖĞretmenİ bİrİktİrİrken akliniz neredeydİ dİye?neredeydİ akliniz bu kadar fen edebİyat fakÜltesİ,eĞİtİm fakÜltesİ aÇarken?neredeydİ akliniz bİr branŞa baŞka branŞin formasyonunu verİrken? Neredeydİ akliniz bİr sÜrÜ İnsanin emeĞİnİ, umudunu sÖmÜrÜrken?

Tepki Skoru
0
Şubat'ta 25 bin ek atama isteyen öğretmen adayaları umutlarını eylemlerde, seslerii duyulması için Başbakan TAyyip Erdoğan'In karşısında dertlerini anlatma çabasında.

Bunlardan biride Mardin'de meydana geldi. Başbakan Erdoğan Artuklu Üniversitesi’nde konuşurken sözleşmeli bir öğretmen, haksızlığa uğradıklarını söyledi.

Tepki Skoru
0
MAİL: 2011 de yapılması planlanan 55 bin öğretmen atamasının bir bölümü şubat,mart ayları içinde yapılmasını öneriyorum.örneğin 2011 şubatta 20bin öğretmen ataması yapılırsa bu sayede 2010da kopyacılar yüzünden madur olan öğretmenlerin maduriyeti giderilmiş olur. 2010da yapılan kpss de eylülde atancak puanı alıp sonra sınavın iptali ile hayalleri suya düşen onca insanın umutları sizin bir sözünüze bakıyor.
CEVAP: Sayın Bakanımızın daha önceki açıklaması ağustosta tek atama yönünde. Ama ille de böyle olacak diye bir durum söz konusu değil. Bu konuda henüz alınmış bir karar yok. Bu konuda son sözü Sayın Bakan verecek. Tek atamayla mı olacak yoksa şubat’ta bir alım olur mu? Şu an için bir şey söylemek mümkün değil.(Abbas güçlü'nün sayfasından)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle