Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sİzce en zor sinif hangİsİ ?

Tepki Skoru
0
bir mezun olarak 1. sınıfta şokta olduğum için nasıl başladı nasıl bitti anlamadım.2 zor gbi geldi 3 de staj vardı çok eğlenceli geçti zorlanmadım. 4 de kolaydı ama usta öğretici olarak çaılştım ilk yılımdı stajımada zar zor izin alabildim.güzel yoğun heyecanlı ve bi okadarda yorucuydu. ama kolaydı. sadece 2. sınıf biraz zorladı. allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
usta öğretici olarak çalışıp hem aöf okumakk çokk yoruyoo insanı ama 2.sınıf birazz yorduu ama geçtimm:)))

Tepki Skoru
0
her dersin her unıversıtenın bı zorlugu var. bazı unıversıtelerde yatarak bazılarında gece gunduz calısarak ancak basarılı olunuyo bıde kalıtelı unıversıte olursa vayyy halıne bende yurtdısında egıtım goruyorum ve sınav zamanları gece gunduz calısmak zorunda olanlardanım kalıtelı egıtım boyle gerektırıo. bundanda anlasılıyokı 1,2,3,4 hepsı zorrrrrrrrrrrr....

Tepki Skoru
0
4. sınıf çok kolay olur. Çünkü ozamana kadar işi kapmış olursunuz ve açıkçası biraz da serbest olursunuz. Tabi ki burda hoca faktörü çok önemli.. Bizde bütün zor dersler 2. sınıfın 2. dönemi ve 3. sınıfın 1. dönemindeydi ve çok zorldı.. Yani başımızı kaşıyacak vaktimiz yoktu..

Tepki Skoru
0
anatomi çok zordu,bide biz sözelçiydik matematiği zor geçtik ama 4 yıllda güzel ya dönüp arkanıza baktığınıza tatlı bi anı olarak kalıyor......

Tepki Skoru
0
Arkadaşlarsiz neyin zorluğundan bahsediyorsunuz?Benim iki çocuğum var. 4.sınıfa geçtim ve bu yıl onur belgesi aldım. Diğer sınıflarda da 50'den aşağı notum olmadı.İnsan yeterki istesin ve çalışıp azmetsin....Başarılmayacak hiçbir şey yoktur KPSS dahil. Herkese kolat gelsin :)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar siz neyin zorluğundan bahsediyorsunuz?Benim iki çocuğum var. 4.sınıfa geçtim ve bu yıl onur belgesi aldım. Diğer sınıflarda da 50'den aşağı notum olmadı.İnsan yeterki istesin ve çalışıp azmetsin....Başarılmayacak hiçbir şey yoktur KPSS dahil. Herkese kolay gelsin :)

Tepki Skoru
0
slm arkadaslar artık beraberız 1. sınıfm tecrübelerınızı aktara bılırsınız anaoklu öğretmenlığini okuyorum

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle