Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sİzce en zor sinif hangİsİ ?

Tepki Skoru
0
bence en kolay sınıf 1 anatomiden korkmayın severek çalışn benm anatomi 96 idi. en çok 2. sınf türkçe sözlü ve yazılı anlatm bence

Tepki Skoru
0
1 sınıfta anatomiyi bende kolay gectim.ezberliceksiniz yapcak bişey yok:(2.sınıfta türkçe sözlü yazılı anlatımda cok zorlandım.simdi 3.sınıfım bakalım bu yıl neler olucak.....

Tepki Skoru
0
her senenin ayrı zorluğu var tabi asıl çalışmalar 3 te başlıyor...fakat gerçek zorluk okuldan sonra...o yüzden bence okul günlerinin tadını çıkarmaya bak...

Kesinlikle katılıyorum... Derslerin zorluğu gerçekten her dönem aynı tadda ama yoğunluk dersen 3. sınıfta. Gerçekten çok yorulacaksın...

Tepki Skoru
0
bana göre en zoru üç olucakk sanırım. şimdiye dekk sorun olmadı zorlanmadım hiççç bu yıl sıkıldım sanki :( uygulama dersi yorucu

Tepki Skoru
0
sizin zor dediğiniz derslere ben kitap yüzü açmadan giriyorum...ve hepsinden geçiyorum...bana göre hepsi çok basit...zaten ben örgüm egitimdeyim...

Tepki Skoru
0
ANATOMİİİİİİİİİİİ öldürdün beni öldürdün tek derse kalıcam yaaa ömrümde görmedim böyle birşey girdiğim 11. sınavdı aldığım en yüksek not 23 sorun tamamen bende galiba

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar o kadar da zor değil anatomi ben ingilizce dersine çalışır gibi her sayfadaki latince kelimeleri çıkartıp ezberler sonra bi daha okurdum o zaman daha anlamlı gelicek we daha kolay olucak gözünüzde büyütmeyin yapanlardan neyiniz eksik :) sadece biraz gayret diğer derslere 1 gün ayırıyorsanız ona 3 gün ayırcaksınız sonunda da bütsüz geçiceksnz ;)

Tepki Skoru
0
ben şuan 3.sınıftayım ama en yuksek notları en zor sene dediğiniz 1.sınıfta almıştım hatta başarıdan dolayı anadolu unuverstesınden onur belgesı geldı.çok sevinmiştim 2 sınıftada gayet ıyıydı ıngılızce ve anatomı dersınden dıllere olan merakımdan olsa gerek yuksek notlar alıyodum . zaten derslere çalışmak zorunda olduğunuz için değil gerçekten merak ettiğiniz ve öğrenmek istediğiniz için çalışırsanız daha verımlı sonuç alıyosunuz. bu sene 3teyım ve raporlar bıtırdı beniiiiiiiii

Tepki Skoru
0
bu arada nurgül_krkmz arkadaşım sen kıtap yuzu açmadan geçiyorum çok basıt falan yazmışsın ama bızımde örgun olsaydı ve bı öğretmen karşımıza geçip derslerı anlatsaydı bızede okadar zor gelmezdı heralde ama bıze bı anlatan yok bız kendı kendımızın hem öğretmenıyız hem öğrencısıyız;))

Tepki Skoru
0
ben 1. sınıfı 2 sene okdum ve okulum 6 sene oldu yani 1 bana göre çok zordu:)

Tepki Skoru
0
4. sınf daha ağır yani dersler açısından değil ama staj var kpss var okulun sınavları var karmakarışığım şu anda belkide öncekki yılları geçtiğim için çektiklerimi unutup yeni zorlukları daha da büyütüyorum

Tepki Skoru
0
herşey çalışmaya bağlı düzenli bilerek anlayarak çalışırsan bütün dersler kolay yani çalışmak çalışmak çalışmak.....

Tepki Skoru
0
ben hiç bu sene zorlandığım kadar zorlandığımı hisstemedim 3. sınıftayım ve staj dersler raporlar gözlemler derken çok zorlanıyorum :)

Tepki Skoru
0
bu arada nurgül_krkmz arkadaşım sen kıtap yuzu açmadan geçiyorum çok basıt falan yazmışsın ama bızımde örgun olsaydı ve bı öğretmen karşımıza geçip derslerı anlatsaydı bızede okadar zor gelmezdı heralde ama bıze bı anlatan yok bız kendı kendımızın hem öğretmenıyız hem öğrencısıyız;))
Aynen Katılıyorum Arkadaşm Sana Konşmuş olmak için konuşmamak lazım ;)

Tepki Skoru
0
ben bu sene 4. sınıfım ama en zor 3. sınıf.
4. sınıfın zorluğu ise hem aöf sınavları, hem staj üstünede kpss o kadar çok yere bölünüyosunuz ki. bazen çıldırcam artık diyorum. bi de 4. sınıfta olan arkadaşlarda çevremde hep aynı şikayeti duyuyorum. aöf derslerini çalışmayı canım hiç istemiyor. kolay ama dikkatimi toplayamadığım için zorlanıyorum. bu sene bir bitse...

Tepki Skoru
0
ben 2. sınıfım geçen yıldan bu yıl daha basit geldi bana sanki

ya şirin arkadaşım hani sen demişsin ya bu yıl bitseydi falan die inanırmısın ben o komplekse şimdiden girdim 2. sınıf olmama rağmen bi bitseydi şu okul çok sıkıldım demeye başladım bunalımdayım ya valla acaba evde durduğum içinmi böle oluo bilmiorum ama daha 2 senem olduğunu düşündükçe komplekse giriom yaww

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle