Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Sİzce en zor sinif hangİsİ ?

Tepki Skoru
0
valla ark. bende sana katılıyorum bende 2, sınıfım şimdiden bıktım 2 yıldaha bu sınav stresi yaşamak zor valla off gerçekten

Tepki Skoru
0
1 ve 2 kolay geldi bana bu sene 3. sınıftayım çok zor değil ama ilk iki sebneye göre daha zor. 4 de allah yardımcımız olsun. kpss de girecek araya. hiç durmak yok

Tepki Skoru
0
valla arkadaslar calıstıktan sonra hıc bır sınıf zor degıl aslında ama yınede cevaplıcak olursam stajlardan dolayı 3 ve 4. sınıf derım...

Tepki Skoru
0
1. sınıfta anatomi ve ingilizce çok zordu benim için.1. sınıfı 2 yıl okudum. 3. sınıfın dersleri kolay sayılır ama staj tamamen uğraştırıcı.bide arkadaşlar benim gibi evli ve çocuk sahibiyseniz bütün dersler zor...

Tepki Skoru
0
aöf 1.sınıfım çalıştım ve hiç zorlanmadım en düşük notum vizelerden 80 geldi böylece finallerede rahatlıkla gireceğim en azından ilk sınav gibi çalışmıyorum herkese başarı ve sağlık diliyorum

Tepki Skoru
0
Bende 3.sınıftayım bu zamana kadarki derslerden beni zorlayanlar 1.sınıfta ingilizce 2.sınıfta ise sanırım çalışmadığımdan dolayı türkçe sözlü yazılı anlatımla çocukta kavram gelişimi dersleri olmuştu belkide o derslere çelışsaydım düşüncelerim daha farklı olabilirdi.
Bu seneki derslerim arasındada beni en çok bunaltıcak olanın fen ve mat. öğretimi olucağanı tahmin ediyorum ve işin kötüsü onada çalışmak hiç içimden gelmiyo ders acayip derecede sıkıcı çünki. Eminim bu konuda bana katılan arkadaşlarım olucağı gibi katılmayanlarda olucaktır.Derslerle ilgili düşüncelerim bunlardan ibaret.
Son olarak -BU HAFTA SONU GİRİCEĞİMİZ FİNALLERDE HERKESE BAŞARILAR-

Tepki Skoru
0
bence tüm sınıflar kolay ve zevkli. bölümü sevmem buna sebep ama

Tepki Skoru
0
bence 4. sınıfruh sağlığı.ömrümde endüşük puanımı aldım...

Tepki Skoru
0
ben 2.sınıfa geçtim ve 1.sınıftaki bütün dersleri kolaylıkla geçtim özellikle ingilizce ve anatomiyi hiç çalışmadan geçtim. ingilizceyi lisedeki bilgilerimden dolayı rahatlıkla geçtim.anatomiyi de atmasyon yaparak zaten vizeden 50 finalden 53 aldım yani atmayla anca bukadar oldu ama geçtim :))))

Tepki Skoru
0
bence en kolay sınıf 1 en zor sınıf 2 ben dörtteyim bu arada

Tepki Skoru
0
bu başlığa daha önce yazmıştım ama fikirlerimde bazı değişikliker oldu

1. sınıfı bütlede olsa sorunsuz 2. sınıfa geçtim ben bu bölümü rahat okurum dedim
2. sınftan 3. sınıfa 2 dersten sorunlu geçince hiç değilse sınıfta kalmadım kalan dersleride seneye veririm diye kendimi teselli ettim
3. sınıfta uygulama raporu canıma okudu bir ara raporumu hiç bitiremeyeceğimi zannetmiştim ama bitti çok şükür bu arada 3 sınıfın derslerini finalde verdim ama 2 sınıftan kalan dersler beni bittirdi türkçe sözlü yazılı anlatım bu dersi verdim kitabı birkaç kez hatim ederek o metinler beni bitirdi 3. sınıfın derslerini verip 2. sınıfın dersinden büte girince ecel terleri döktüm çok şükür hepsini verip 4. sınıfa sorunsuz geçtim.
4. sınıf dersler bakımından en rahat yılımdı hepsini haziranda verdim ilk defa bir yılım bütsüz bitti ama staj burnumdan getirdi hayatım en berbet üç ayını geçirdim bitmesi için saniniyeleri saydım.

şimdi mezunum diplomam büroya gelmiş gidip almamı bekliyor artık aöf oöö bölümü mezunuyum 4 yılı geride bıraktım

ama yinde en zoru hangisiydi derseniz cevabım KPSS olur berbat puan aldım atanma şansım hiç yok KPSS sitresim geçen 4 yıla bedel keşke KPSS ninde bütü olsaydı ne iyi olurdu ( ÖSS stresini hiç söylemedim sayın nede olsa üzerinden çok zaman geçti)

Tepki Skoru
0
bence 1.sınıfta anatomi
2.snıfta tarih
3.sınıfta fen ve matematik öğretimi
4.henüz girmediğim için bilmiyorum

Ben bütün derslerimden başarıyla geçtim ama insan bazen kitabı tutup fırlatmak istiyor.Bıkmamak elde diiill yani....

Tepki Skoru
0
en zoru staj gunlerımdı ben 4 saatten ıkı gun gıdıyrodum dıger kalan gundede calşsıtıgım yuvaya gıdıypordumm bıtırmıstı benı ama hıc bute kalmadan gectımm :D

Tepki Skoru
0
bi arkadas 1, sınıfta anatomiden kalıp 1 yılım gitti demiş..nasıl yani 2, sınıfım derslerine eklenmiyomu kalınırsa kaldığın ders..

Tepki Skoru
0
üçde dersler zor diiil okadar ya stajıda kafanızda okadar büyütmeyin sakın korkulacak bişi diil yani (resim öğretimi çok gıcık bi ders ama yaaa çok isim ezberliceksiniz :d)

Tepki Skoru
0
Meraba arkadaşlar,bence en zor 3.sınıf,rapor hazırlamaktan bıkmıştım.

Tepki Skoru
0
arkadaslar ben sadece 2 de zorlandım. 3_4 çok kolay ben yeni mezun oldum darısı sizin basınıza......

Tepki Skoru
0
bide okurken usta öğretici olarak görev almak çok faydalı oluyo ben 3.ve 4.sınıfları hiç kalmadan öyle geçtim tecrübe edinmek bu işte çok önemli......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle